Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

[SUP][/SUP]

benim de bu yük omuzlarıma ağır geliyo arkadaşlar hiç kaldıramıyorum dayanamıyorum. 2 sene boyunca sorsan hep ben kaprisliyim sorun çıkarıyorum güzel giden bişeyi mahvediyorum. inanın kapris sorun çıkarmak ne demektir iyi bilirim alakam yokken bi de bunlarla, ona güvenmemekle onu silip atmakla suçlanıyorum. ben hep derdim ki ben bu adamdan ayrılamam ya onun benden ayrılması lazım ya da benim bi başkasına aşık filan olmam lazım.. o kadar güçtü ki benim için. zaten deli gibi severken ayrılmak zorunda bırakıldığıma mı yanayım yoksa anlaşılamamaya mı yanayım. hem severken ayrılmanın yükü hem suçlanmanın anlaşılamamanın yükü. ben mi kafayı yedim acaba hakikaten ruh hastası mıyım kaprislimiyim düşüncesi.. inanın varya kızlar ne kaprisler yapıyolar sevgililerine şok geçiriyorum. onlar el üstünde tutulurken ben bu kadar anlayışlılıkla gene sürekli sorun çıkarmakla suçlanıyorum. bari beni suçlamasaydı zaten ayrılığın kararı yükü de, sevginin özlemin yükü de benim omuzlarıma kaldı. ben bu kadar net ve tatlı dilli bi insanken inanın acaba bende bi anormallik mi var diye düşünür oldum. gerçi kime anlatsam olayı objektif bi şekilde bana bi sorun bulamıyo ya... kendi en yakın dosyu bile..sorun bana bu ilişkiden ne ders aldın kendine bedazzld? benim aldığım tek ders demekki şirret olmak lazımmış, sevdiğini belli etmemek lazımmış, aşağlamak azarlamak lazımmış o zaman kıymetli olunuyomuş. halbuki ben hep bi sorun varsa tatlı dille suçlamadan konuşularak hallolur, ilişkiler böyle böyle oturur sanıyodum. demekki ya susup oturmak lazımmış ya da karşındakini aşağlamak azarlamak üste çıkmak lazımmış...benim bu ilişkiden anladığım tek şey bu. doğrusu bu mu yani? ne kadar saçma....
böyle sağlıklı ilişki mi yürür? ha belki aşık edersin kendine ama sağlıklı ömür boyu böyle yürür mü? saçma...inatla doğru kalıcam bozmucam kendimi sonunda ömür boyu yalnızlık olsa da.. nasıl olsa bi gün doğru beni gelir bulur.. ama yük hakikaten büyük..

Kızlar bugün noldu hepimiz çökmüşüz ya size mi üzleyim kendimemi bilemedim:26:
Rabbim hepinizin gönlüne göre verisin hepinizin içini bi an evvel rahatlatsın.

Bende en son bugün mesaj attım beni bir daha arama dedim Allah rızası için dedim.
Dün mesaj atmıştım soğuk davrandı ve ben delirdim sanki iki gün önce gelen seni seviyorum yapamıyorum diyen o değildi:26:
Dünkü tavrına şok oldum,keşke hiç mesaj atmasaydı aramasaydı sormasaydı.

Bilmiyorum ya nerde yalnış yaptık bilmiyorum,bugünlerde geçer belki bir gün.
Belki bir gün gerçekten kıymet bilen bizi seven birileri karşımıza çıkar ve mutluluktan ağlarız kızlar.
Kendim için ne istiyosam sizin içinde istiyorum inanın.

Dayanmak ne kadar zormuş ayrılğa ne kadar güçmüş,ama onlar nasıl dayanıyor nasıl yaşayıyolar biz olmadan.
Demek ki sevdiğimiz kadar sevilmedik hiç birimiz:14::14:

Ama biz bi aşkı yaşamayı bildik acısıyla sevinciyle herşeyi yaşadık hiç bişey sahte değildi
Bu duyguları tattığımız için şanslıyız bence.

Allah'ım hepimize yardım etsin sabır versin .

ah kızlar üzülmeyin lütfen :( bedazzld01 sendede benimki gibi bir yorulmuşluk umut bitimi gördüm canım umarım herşey düzelir. :50: cecenn canım anladığım kadarıyla kuyruk acısıyla geldi seni seviyorum dedi baktı biraz açtın kendini yine he bu bana tav dedi rahatladı relax davranmaya devm etti :19: bidaha hiçbişeyine iyi yada kötü hiçbi tepki verme derim

Üzülüyoruz yanımızda değiller ağlıyoruz yoklar hangi sevdiğiniz sizi bu kadar üzdü size bu kadar kıydı
Beni hiç bi sevdiğim böyle üzmedi ne annem ne babam ne arkadaşım bu kadar kırmadı yaralamadı
Sevmek gerçekten güzeldi sonunda ayrılık olmasaydı güzeldi...
Şimdi nerdeler??
Ben onun için geceleri ağlarken yatağımda titrerken uykuya dalmaya çalışırken yanımda o yok.
Seviçlerimi bilmiyo üzüntülerimi bilmiyor hiç bi anımda yanımda değil şimdi bu insan mı seviyo beni yani
Nasıl inanım ben onun sevgisine her defasında yaralarken her defasında üzerken nasıl inanım
Bazen yorulduğumu hissediyorum ya nefes bile almaya mecalim kalmamış
Ben naptımda bunları hakkettim sevmekten başka...:14:
Bilseydim severmiydim.
Gerçek sevgi bu kadar acıtmaz ya bu kadar yıkmaz bu kadar hayattan soğutmaz
Offf içim çok dolu nefes bile zor alıyorum özellikle geceleri aklıma bir ton soru üşüşüyo rahat bırakmıyo
Kendi kendimi avutup duruyorum geçicek diyorum geçicek
Ama ne zaman.Daha benden neler alıp götürcek

Biliyomusunuz kızlar beni yıllarca seven biri olmuştu hiç peşimi bırakmadı hattımı değiştiridim bulurdu beni arardı yalvarırdı
Onu o kadar tersledim o kadar kırdım o kadar üzdümki o zaman bu duygulardan bi haberdim şimdi aynısını bana benim sevidiğim yaptı hakettim galiba ben bunları:14:

kızlarrr kendinizeee gelin lütfen yaaa :47::47::47:
karşımızdakiler etten kemikten bizim gibi insanlar!
ne yani giderlerse gitsinler s..... gitsinler
bak banlancam hepsine sinir oldm :47::22::22::22:
biz işi bilmiyoruz ya kalkıp hayatımızın merkezine oturtuyoruz
bi sevgilimiz var diye güveniyoruz ondan böyle oluyo
azcık tavır alsak alışmışlar ya yumuşak yüzümüze hemen trip atıyolar...
ama öyle kızlar varki adam ölse umrunda değil alıyo arkadaşlarını çıkıp geziyo
adam gitme giyme yapma diyo onlar işte onlar baş tacı ediliyo
düne kadar bunlardan biriydim ama öküzün birine denk geldim tüm hayatım alt üst oldu :47:
o yüzden eskisi gibi olmaya karar verdim :31::31::31::31:

malesef öyle.. hepsi kendi hayatını o kadar üstün tutuyor ki bizden.. boşver canım zaten haketselerdi bizi bu haldemi olurduk allahaşkına bi düşünsene biz aptalmıyız bu kadar uğraştık yani. dün kendimi hayatımda olmadığım kadar aptal hissettim okadar ağladımki sırf bunun için o kendi için ağlıyorum diye düşündü heralde bilmiyorum. ben dört gözle askere gitsin diyebeklerken o dün bana sende amma meraklısın aşkım evlilik nişan falan dedi:50: insanın içindekileri söküp bir günde almayı başaran tek insan odur heralde. kısacası yapmayın ben onun için neler yaptım bi saysam.. annesi oldum arkadaşı oldum evinin hizmetcisi köpeğinin bakıcısı oldum boş zaman geçiricisi oldum bi sevgilisi olamamışım işte. bunu 2 senede anlamamda benim iyiniyetim sanırım. allah böyle pislikleri hayatımıza sokuyosa sabrınıda verir diye düşünüyorum , allahtan sadece sabır ve iyi niyetli insanlar diliyorum.hepimiz için

aynen cnm değmio hiçbirine. bende 10gün önce ayrılmıstım sözlümden. bi kere bile aramadı sormadı mesajlarıma tenezül edip cevap bile vermedi. bugun ilk kez mesaj attı baya uzun zaman oldu görüşmeyeli bi karar vermişssindir sanırım yazdı. bende bilerek cevap atmadım akşam attım en azından onun gibi 10 gün sora atmadım. kararımı günler önce belirtmiştim yazdım. insan hiçmi bişiy sorgulamaz ya ok 5 saat sora cevap atmaya karar verdin heralde benimde kararım seninkiyle aynı yolun açık olsun yazdı. saol seninde yazdım. yani 10gün konuşma konuşma daa sora yaptığı muhabbete bak. cidden boşa üzülmüşüm değmio hiçbirine giden hep bizden gidio. allah bize bizi hakeden birilerini nasip etsin inş.

[SUP][/SUP]

benim de bu yük omuzlarıma ağır geliyo arkadaşlar hiç kaldıramıyorum dayanamıyorum. 2 sene boyunca sorsan hep ben kaprisliyim sorun çıkarıyorum güzel giden bişeyi mahvediyorum. inanın kapris sorun çıkarmak ne demektir iyi bilirim alakam yokken bi de bunlarla, ona güvenmemekle onu silip atmakla suçlanıyorum. ben hep derdim ki ben bu adamdan ayrılamam ya onun benden ayrılması lazım ya da benim bi başkasına aşık filan olmam lazım.. o kadar güçtü ki benim için. zaten deli gibi severken ayrılmak zorunda bırakıldığıma mı yanayım yoksa anlaşılamamaya mı yanayım. hem severken ayrılmanın yükü hem suçlanmanın anlaşılamamanın yükü. ben mi kafayı yedim acaba hakikaten ruh hastası mıyım kaprislimiyim düşüncesi.. inanın varya kızlar ne kaprisler yapıyolar sevgililerine şok geçiriyorum. onlar el üstünde tutulurken ben bu kadar anlayışlılıkla gene sürekli sorun çıkarmakla suçlanıyorum. bari beni suçlamasaydı zaten ayrılığın kararı yükü de, sevginin özlemin yükü de benim omuzlarıma kaldı. ben bu kadar net ve tatlı dilli bi insanken inanın acaba bende bi anormallik mi var diye düşünür oldum. gerçi kime anlatsam olayı objektif bi şekilde bana bi sorun bulamıyo ya... kendi en yakın dosyu bile..sorun bana bu ilişkiden ne ders aldın kendine bedazzld? benim aldığım tek ders demekki şirret olmak lazımmış, sevdiğini belli etmemek lazımmış, aşağlamak azarlamak lazımmış o zaman kıymetli olunuyomuş. halbuki ben hep bi sorun varsa tatlı dille suçlamadan konuşularak hallolur, ilişkiler böyle böyle oturur sanıyodum. demekki ya susup oturmak lazımmış ya da karşındakini aşağlamak azarlamak üste çıkmak lazımmış...benim bu ilişkiden anladığım tek şey bu. doğrusu bu mu yani? ne kadar saçma....
böyle sağlıklı ilişki mi yürür? ha belki aşık edersin kendine ama sağlıklı ömür boyu böyle yürür mü? saçma...inatla doğru kalıcam bozmucam kendimi sonunda ömür boyu yalnızlık olsa da.. nasıl olsa bi gün doğru beni gelir bulur.. ama yük hakikaten büyük..

aynen cnm cidden değer verdinmi tepene çıkıolar. bende senin gibi severken ayrılmaya mecbur kaldım aynı zamanda suçlu oldum. tek istediğim onla beraber olmaktı ama bi türlü sıra gelmedi artık boşa beklediğimi anladım 10gün önce terkettim bgn mesaj geldi uzun zaman oldu bi karar vermişindir sanırım die. bende akşam attım cevabı kararımı belirtmiştim daa önce die. hiç sorgulamadı bile. 5saat sora karar verdın heralde cevap vermeye benımde kararım senınkıyle aynı yolun acık olsun yazdı bende saol senınde yazdım. gördüğün gibi değmio cnm. insan beklio konusalım derdın ne paylasalım die ama boşa beklio. bu insan benım sözlümdü ya. demekki verdiği değer bu kadarmış uğraşmak istemedi bizde böle insanlar için üzülüos ya çok kızıyorum cidden hakkımızda hayırlısı yani

Kızlar bugün noldu hepimiz çökmüşüz ya size mi üzleyim kendimemi bilemedim:26:
Rabbim hepinizin gönlüne göre verisin hepinizin içini bi an evvel rahatlatsın.

Bende en son bugün mesaj attım beni bir daha arama dedim Allah rızası için dedim.
Dün mesaj atmıştım soğuk davrandı ve ben delirdim sanki iki gün önce gelen seni seviyorum yapamıyorum diyen o değildi:26:
Dünkü tavrına şok oldum,keşke hiç mesaj atmasaydı aramasaydı sormasaydı.

Bilmiyorum ya nerde yalnış yaptık bilmiyorum,bugünlerde geçer belki bir gün.
Belki bir gün gerçekten kıymet bilen bizi seven birileri karşımıza çıkar ve mutluluktan ağlarız kızlar.
Kendim için ne istiyosam sizin içinde istiyorum inanın.

Dayanmak ne kadar zormuş ayrılğa ne kadar güçmüş,ama onlar nasıl dayanıyor nasıl yaşayıyolar biz olmadan.
Demek ki sevdiğimiz kadar sevilmedik hiç birimiz:14::14:

Ama biz bi aşkı yaşamayı bildik acısıyla sevinciyle herşeyi yaşadık hiç bişey sahte değildi
Bu duyguları tattığımız için şanslıyız bence.

Allah'ım hepimize yardım etsin sabır versin .

cnm benimki 10 gün sora mesaj attı bugün. yazmış baya uzun zaman oldu görüşmeyeli bi karar vermişsindir sanırım die. binlerce mesajıma cevap vermediği için hemen cevap atmak istemedim sanki aramasını 4 gözle bekliomuş gibi. akşam cevap attım kararımı günler önce belirtmiştim die. cevap yazdı 5 saat sora cevap atmaya karar verdın heralde ok yolun açık olsun yazdı. bende saol seninde yazdım.

bumudur yani 10 gün sora diceği tek şey hiçmi bişiyleri sorgulamaz insan o kadar acı çektim bunun içinmi. bu mu şimdi gerçek son? şaşkının anlamıorum amaç ne...cidden anlamıyorum cnm sen anlıosan anlat lütfen...

düşünmemek incelememek üzernde fzla durmamak en iyisi..
onlarn tek yaptığı bu ve rahatlıklarına bi bakın..
bz sadece kendmizi yıpratıyorz olana bu.

cnm benimki 10 gün sora mesaj attı bugün. yazmış baya uzun zaman oldu görüşmeyeli bi karar vermişsindir sanırım die. binlerce mesajıma cevap vermediği için hemen cevap atmak istemedim sanki aramasını 4 gözle bekliomuş gibi. akşam cevap attım kararımı günler önce belirtmiştim die. cevap yazdı 5 saat sora cevap atmaya karar verdın heralde ok yolun açık olsun yazdı. bende saol seninde yazdım.

bumudur yani 10 gün sora diceği tek şey hiçmi bişiyleri sorgulamaz insan o kadar acı çektim bunun içinmi. bu mu şimdi gerçek son? şaşkının anlamıorum amaç ne...cidden anlamıyorum cnm sen anlıosan anlat lütfen...

Ah güzelim ya Rabbim hayırlısını versin inan diyecek söz bulamıyorum
Belkide böylesi hayırlıdır senin için
Hem sende duygularına yenik düşmemişsin çok iyi yapmışsın bence
Hiç pişman olma kararının arkasında dur
Bu son değil gibi geldi bana ama bilmiyorum sanki yine ulaşıcak sana çünkü siz sözlüydünüz basit bişey değil ki

canım resmen bak yoluna demişsin tebrik ediyorum en iyisini yapmışsın :46:
artık kendi düşünmeli ne kadar incittim nerde yanlış yaptım diye sen sorgulama
için rahat olsun bak vicdanen bile sorgulamaya gerek görmemiş
amacı kendini rahatlatmak egosunu yükseltmekmiş
özledim demeni beklemiş demeyincede bende ödün vermiyim diyip R (geri vites) atmış
arada yoklucak böyle hiçmi özlemedin diye böyle işte bunlar :47:
arasada açma zaten demiştim aramıcak msj atıcak diye yaptı şimdi diğer sonuçları bekle cnm bir bir sözüme gelirsinn :31::31:
sen sadece seyrett :93::93::97:

aynen cnm değmio hiçbirine. bende 10gün önce ayrılmıstım sözlümden. bi kere bile aramadı sormadı mesajlarıma tenezül edip cevap bile vermedi. bugun ilk kez mesaj attı baya uzun zaman oldu görüşmeyeli bi karar vermişssindir sanırım yazdı. bende bilerek cevap atmadım akşam attım en azından onun gibi 10 gün sora atmadım. kararımı günler önce belirtmiştim yazdım. insan hiçmi bişiy sorgulamaz ya ok 5 saat sora cevap atmaya karar verdin heralde benimde kararım seninkiyle aynı yolun açık olsun yazdı. saol seninde yazdım. yani 10gün konuşma konuşma daa sora yaptığı muhabbete bak. cidden boşa üzülmüşüm değmio hiçbirine giden hep bizden gidio. allah bize bizi hakeden birilerini nasip etsin inş.

canım oda hala istiyo emin ol yoksa msj atmaya gerek duymazdı. ama anladğım kadarıyla burnu tam sürtmemiş. bana kalırsa gez toz ve bunları onun öğrenmesini sağla faceten faln olabilir. ozaman delircektir. onu harekete geçirmek için bişeyler gerekiyo

malesefki uzun süreli ilişkilerde kavgalar artık çok daha büyük ve arası açık oluyor. çünkü iki tarafta küs kalmaya alışıyor.ilk başlarda kavga süresi 2 gün bile sürmezken şimdi 1 2 hafta oluyo. aslında ilişkileri böyle yıpratmamak lazım demekki. başından beri gereksiz konuları sineye çekip kavgaya sebebiyet vermemk lazım.yoksa sonu bu oluyo :50:

Ah güzelim ya Rabbim hayırlısını versin inan diyecek söz bulamıyorum
Belkide böylesi hayırlıdır senin için
Hem sende duygularına yenik düşmemişsin çok iyi yapmışsın bence
Hiç pişman olma kararının arkasında dur
Bu son değil gibi geldi bana ama bilmiyorum sanki yine ulaşıcak sana çünkü siz sözlüydünüz basit bişey değil ki

eet cnm öle yapmaya çalışcam çünkü hep ben verdim tavizleri. yani mesajının ucu o kadar açıktı ki sanki özledim desem o da öle dicekti. kararım aynı değişmedi desem benimkide öle dicekti. nabza göre şerbet vercekti yani. yani güya yokladı beni. bilmiorum bundan sora ararsa da artık daa fazla uzaktan bi ilişki yürütemicemi sölicem. güvenimi sarstı bi kere bi daa arkasından tamam diip bekleyemem.

ben de tebrik ediyorum valla seni:) geri adam atma.

dönmezse de dönmesin.

ama ben mutlaka arayacağına inanıyorum:)

eminim şaşkınlıktan ne diyeceğini şaşırmıştır. yakın zamanda bir mesaj daha alırsan hiç şaşırma

kızlar bgn mesaj geldi yine. kusura bakma raatsız ettim ama ailene söledinmi sen baban hasta yani üzülmesin nasıl bi yol izleyelim yazmış bide ben eşyaları ne zaman almaya gelim yazmış. bende dedim gelmene gerek yok ben atarım kargoyla ailemide istediğin zaman arayabilirsiniz onlarda bizim önümüzü göremedikleri için ok derler sizde ne istiosanız sölersiniz dedim. o da yazmış benım ailem sonuçta diemez takıları istios die çirkefleşmez ama sende bilirsinki bişiyler bitince herkes aldığını geri verir fln. bende dedim ya bari bitirirken seni ii hatırlmamı saglasaydın daa fasla iğrençleşme yaptığın muhabbete bak ya sanki üstüne yatcas da kalkmış bana açıklama yapıosun pazartesi atarım neyin var neyin yoksa benle muhatap olma bi daa dedim. o da demiş yani ben olması gerekenleri söledim bu durumu biz yarattıysak bu tarz çirkin şeyleride konuşmamız gerekio sonuçta onlar benim paramla alınmadı aileme karşı borçlu olmak istemem demiş bide akşam kuzenimin nişanı varya bilio mutluluklar dilemiş dedim kes ya ağzına bile alma anlamadığın işleri kendi mutluluğuna bak uzak dur benden ailmide istediğin zaman ara söle dedim. demiş işte ben senden daa çok istedim bazı seylerı ama sen hıc anlamadın suan cok mutsuzum senın yuzunden ısımı bıle kaybedebılırım senı asla oyalamıorum senın en zor gunlerınde yanında oldum suan saglıksal acıdan sızden daa zor durumdayıs belkıde ama ıste sen hep gıdersın böle zamanlarda anlamazsın demiş. en son cevap attım eet niyetini herkes anladı gördü uzatma daa fazla sana hayal aleminde tatlı rüyalar yazdım.

kızlar anlamadığım şu ki beni en zayıf yerimden vurmak istio kendimi suçlu hissediyim die. ok belki cidden ailesinden biri raatsız ve bana ihtiyacı var ama öle olsa allah askına ılk mesaj takıları ıstemek olurmu ya. anlamıyorum cidden nabza göre şerbet resmen ya. ne yapim ben şimdi?

merhaba konunu takip ediyorumda sanırım o seni hayatının merkezine koymadıgı için ayrılıyordunuz.çocuk yurt dışına gidicekti falan. ilginç ki hem sana bu şekil davranıyor hemde ben senden daha fazla istedim bazı şeyleri diyor. bu msjına göre ben yumuşama sezinledim mutsuzum falan demiş acındırma pozisyonuna girmiş geri dönmek istediginin sinyallerini vermiş. buraya kadar iyi güzel demişte takıları geri alma muhabbeti şaka gibi..sen sanki geri vermiyeceksin allahım yarappim ya nasıl insanlar var.!! benm tavsiyem eğer gerçekten bitirdiysen kafanda hiç uğraşma. çocuk dönme sinyalleri veriyor son kozunu kullanıyor acındırma pozisyonuna giriyor :) eğer süründürmek istiyorum diyorsanda hiçbi şekilde msjlarına ve aramalarına cevap verme.gerekirse telefonu kaldır gözünün önünden at bi yerlere bulama:) ama sen dönmek istiyorsan o zaman sende onu can evinden vurmalısın. merak etme kötü günlerinde yanında iyi günlerinde uzagında olacağım gibilerinden üstü kapalı duygusallık yapabilirsin:) ama şunuda unutma ki eğer aileni arayıpta bittigini söylerse bir daha geri dönmez...

merhaba konunu takip ediyorumda sanırım o seni hayatının merkezine koymadıgı için ayrılıyordunuz.çocuk yurt dışına gidicekti falan. ilginç ki hem sana bu şekil davranıyor hemde ben senden daha fazla istedim bazı şeyleri diyor. bu msjına göre ben yumuşama sezinledim mutsuzum falan demiş acındırma pozisyonuna girmiş geri dönmek istediginin sinyallerini vermiş. buraya kadar iyi güzel demişte takıları geri alma muhabbeti şaka gibi..sen sanki geri vermiyeceksin allahım yarappim ya nasıl insanlar var.!! benm tavsiyem eğer gerçekten bitirdiysen kafanda hiç uğraşma. çocuk dönme sinyalleri veriyor son kozunu kullanıyor acındırma pozisyonuna giriyor :) eğer süründürmek istiyorum diyorsanda hiçbi şekilde msjlarına ve aramalarına cevap verme.gerekirse telefonu kaldır gözünün önünden at bi yerlere bulama:) ama sen dönmek istiyorsan o zaman sende onu can evinden vurmalısın. merak etme kötü günlerinde yanında iyi günlerinde uzagında olacağım gibilerinden üstü kapalı duygusallık yapabilirsin:) ama şunuda unutma ki eğer aileni arayıpta bittigini söylerse bir daha geri dönmez...

eet cnm aynen öle. yani ailemi aratırsa bi daa dönüşü olmaz. amacı son kez soruyorum eminmisin gibilerinden davranıyor. ok cidden seviorum ama yani laflarına bakınca elle tutulur hiç bi yan göremiorum hem acıtasyon yapıo hem altın istio. aslında kararlıyım bitirmeye ama hala içimde bi yerlerde bişiyler var. şunuda biliorum barışsak yurt dısına gıtmekten yıne vazgecmıcek yada bana sölediği yalanları yine unutamıcam. artık ona diebilceğim tek şey sanırım rest çekmek olcak. ya bana ve aileme net bişiy sölersin yada çeker gider bi daa da aramaz sormazsın olcak. çeker giderse de 5 yılımı boşuna kaybetmiş olurum acı bi tecrübeyle. ona görede çok az kalmıstı sabredebılırdım ama keske guvenım kırılmasaydı...

eet cnm aynen öle. yani ailemi aratırsa bi daa dönüşü olmaz. amacı son kez soruyorum eminmisin gibilerinden davranıyor. ok cidden seviorum ama yani laflarına bakınca elle tutulur hiç bi yan göremiorum hem acıtasyon yapıo hem altın istio. aslında kararlıyım bitirmeye ama hala içimde bi yerlerde bişiyler var. şunuda biliorum barışsak yurt dısına gıtmekten yıne vazgecmıcek yada bana sölediği yalanları yine unutamıcam. artık ona diebilceğim tek şey sanırım rest çekmek olcak. ya bana ve aileme net bişiy sölersin yada çeker gider bi daa da aramaz sormazsın olcak. çeker giderse de 5 yılımı boşuna kaybetmiş olurum acı bi tecrübeyle. ona görede çok az kalmıstı sabredebılırdım ama keske guvenım kırılmasaydı...

Back
X