Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

sana garanti bişe söyleyebilirm ki bırak bunu.. ne kadardır birliktesiniz? uzun süreli bile olsa bir erkek eğer seviyorsa cidden bekliyor. evliliği olmasada senin hazır olmanı. bu hazır olman evliyken olcaksa evlenmeyide bekler :34: özellikle bunun için ayrılması daha iğrenç. biraz daha bilgi verirsen daha ii yardımcı olmaya çalışırız cnm. mesela yaş nekdrdır çıkıyorsunuz faln?

ben 25 o 26 yasında.3 aydır birlikteyiz..ilk başlarda hersey cok iyidi.romantikti hep mesajlar seni seviyorumlar.sonraları hiç pas vermez oldu sebebi benim ona soğuk davranmammış..soğuk davranmaktan kastı benimde onunla olmak istemem gerekiyormuş..ben HAYATIMIN HATASINI yaptım .nasıl böyle birini sevdim.hiç değer verilmeyecek bir insana haddinden cok değer verdim..kafamı duvarlar vuruyorum..içimdeki pişmanlık öyle büyüyor ki bazen geceleri uykum kacıyor..
sırf cinsel arzuları yüzünden hangi insan evladı sevdiğini bırakır.ah akılsız kafam ahh.

Kızlar banada fikir verirmisiniz bu konuyu görünce hemen yazmak istedim :)
Ben 18 yaşındayım sevgilimde 19 yaşında.
1 Buçuk senedir beraberiz fakat bi süre ayrı kalmıştık tekrar barıştık ben eskiden üzerine çok fazla düşerdim her tartışmada arardım falan birazda o yüzden kaybettim.
Şimdi eskisi gibi olmak istemiyorum tuğçe çok değişmiş artık beni kaybetmekten korkmuyor diye düşünsün istiyorum soğuk davranmıyorum ama fazla arayıp sormuyorum oda neden aramıyorsun gibi şeyler diyor sizce böyle devam ediyim mi başka neler yapabilirim ?

ben 25 o 26 yasında.3 aydır birlikteyiz..ilk başlarda hersey cok iyidi.romantikti hep mesajlar seni seviyorumlar.sonraları hiç pas vermez oldu sebebi benim ona soğuk davranmammış..soğuk davranmaktan kastı benimde onunla olmak istemem gerekiyormuş..ben HAYATIMIN HATASINI yaptım .nasıl böyle birini sevdim.hiç değer verilmeyecek bir insana haddinden cok değer verdim..kafamı duvarlar vuruyorum..içimdeki pişmanlık öyle büyüyor ki bazen geceleri uykum kacıyor..
sırf cinsel arzuları yüzünden hangi insan evladı sevdiğini bırakır.ah akılsız kafam ahh.

tatlım en azından bunu şimdiden görmüş olman çok ii. 3ay çok da uzun bi zaman diil geri sarabilirsin yani. bence seven adam böle bi beklenti içine girmez heleki ciddiyse ne olursa olsun bekler. bencede hayatının hatasını yapmadan bırak gitsin. sana gelen vitrinine diil iklimine gelsin... amacı belliymiş istediğini alamayacağını anlayınca yol vermek istemiş üzülmeye bile değmez cnm inan bana...

Kızlar banada fikir verirmisiniz bu konuyu görünce hemen yazmak istedim :)
Ben 18 yaşındayım sevgilimde 19 yaşında.
1 Buçuk senedir beraberiz fakat bi süre ayrı kalmıştık tekrar barıştık ben eskiden üzerine çok fazla düşerdim her tartışmada arardım falan birazda o yüzden kaybettim.
Şimdi eskisi gibi olmak istemiyorum tuğçe çok değişmiş artık beni kaybetmekten korkmuyor diye düşünsün istiyorum soğuk davranmıyorum ama fazla arayıp sormuyorum oda neden aramıyorsun gibi şeyler diyor sizce böyle devam ediyim mi başka neler yapabilirim ?

ahh cnm benim kıyamam daa çok gençsin böle şeyler için kendini üzmeye. sana şöle sölim eğer öle düşünmesini istiosan uygula yani arama sorma tek çaren sabırla beklemek eğer sen aramadan seni ararsa zaten o dediğini düşüncektir. bu kız beni sallamıo artık die. gez toz hayatına bak asla ona nispet yapma takip de etme ama beklentiyede girme merak ederse zaten arar aramazsada kendi kaybeder sende ona değmediğini görürsün...

ahh cnm benim kıyamam daa çok gençsin böle şeyler için kendini üzmeye. sana şöle sölim eğer öle düşünmesini istiosan uygula yani arama sorma tek çaren sabırla beklemek eğer sen aramadan seni ararsa zaten o dediğini düşüncektir. bu kız beni sallamıo artık die. gez toz hayatına bak asla ona nispet yapma takip de etme ama beklentiyede girme merak ederse zaten arar aramazsada kendi kaybeder sende ona değmediğini görürsün...

Genelde ben aramasam o arar zaten merak eder yani napıyorum diye...
Neden aramıyorsun falan dediğinde ne diyim peki onu sevdiğimide bilsin ama artık kaybetmekten korkmadığımı bilsin bu sefer o benim üstüme düşsün istiyorum.
Barışalı 4-5 gün oldu zaten ve her şey çok güzel gidiyor ben hep böyle gitmesini istiyorum :)

Off off uzun zamandır böyle aklıma gelmiyordu, benim yüzüm ne zman gülecek bu aşk konusunda bilmiyorum ki, sevdiğimi çok özledim, artık dayanamıyorum:5:

Off off uzun zamandır böyle aklıma gelmiyordu, benim yüzüm ne zman gülecek bu aşk konusunda bilmiyorum ki, sevdiğimi çok özledim, artık dayanamıyorum:5:

canım hep geceleri vuruyo dmi :( üzme kendini desemde bişeye yaramıcak ama ayrılıklarda genelde hep iyi yönler birlikte geçirilen mutlu zamanlar düşünülür aslında onunla olan tüm kötü şeyleri düşün bütün kötü huylarını düşün içine nefreti sokmayı çalış sanırım bu biraz azaltır acını. ve klişe biliyorum ama sürekli bişeylerle ilgilen yada uyu aklına geldikçe yapcak bişeyin yoksa

Genelde ben aramasam o arar zaten merak eder yani napıyorum diye...
Neden aramıyorsun falan dediğinde ne diyim peki onu sevdiğimide bilsin ama artık kaybetmekten korkmadığımı bilsin bu sefer o benim üstüme düşsün istiyorum.
Barışalı 4-5 gün oldu zaten ve her şey çok güzel gidiyor ben hep böyle gitmesini istiyorum :)

tatlıım demekki biraz kuyruk acısı olmuş o ayrılıktaki şimdi değişmeye başlamış.. sakın ipleri verme ulaşılmazı oyna :34: o 5 arıyorsa sen 1 ara . aradğında mesela 3.aramada aç mesajlarına geç cvp ver konuşurken işim var canım ben seni sonra arimmi de :27:

kızlar bgn mesaj geldi yine. kusura bakma raatsız ettim ama ailene söledinmi sen baban hasta yani üzülmesin nasıl bi yol izleyelim yazmış bide ben eşyaları ne zaman almaya gelim yazmış. bende dedim gelmene gerek yok ben atarım kargoyla ailemide istediğin zaman arayabilirsiniz onlarda bizim önümüzü göremedikleri için ok derler sizde ne istiosanız sölersiniz dedim. o da yazmış benım ailem sonuçta diemez takıları istios die çirkefleşmez ama sende bilirsinki bişiyler bitince herkes aldığını geri verir fln. bende dedim ya bari bitirirken seni ii hatırlmamı saglasaydın daa fasla iğrençleşme yaptığın muhabbete bak ya sanki üstüne yatcas da kalkmış bana açıklama yapıosun pazartesi atarım neyin var neyin yoksa benle muhatap olma bi daa dedim. o da demiş yani ben olması gerekenleri söledim bu durumu biz yarattıysak bu tarz çirkin şeyleride konuşmamız gerekio sonuçta onlar benim paramla alınmadı aileme karşı borçlu olmak istemem demiş bide akşam kuzenimin nişanı varya bilio mutluluklar dilemiş dedim kes ya ağzına bile alma anlamadığın işleri kendi mutluluğuna bak uzak dur benden ailmide istediğin zaman ara söle dedim. demiş işte ben senden daa çok istedim bazı seylerı ama sen hıc anlamadın suan cok mutsuzum senın yuzunden ısımı bıle kaybedebılırım senı asla oyalamıorum senın en zor gunlerınde yanında oldum suan saglıksal acıdan sızden daa zor durumdayıs belkıde ama ıste sen hep gıdersın böle zamanlarda anlamazsın demiş. en son cevap attım eet niyetini herkes anladı gördü uzatma daa fazla sana hayal aleminde tatlı rüyalar yazdım.

kızlar anlamadığım şu ki beni en zayıf yerimden vurmak istio kendimi suçlu hissediyim die. ok belki cidden ailesinden biri raatsız ve bana ihtiyacı var ama öle olsa allah askına ılk mesaj takıları ıstemek olurmu ya. anlamıyorum cidden nabza göre şerbet resmen ya. ne yapim ben şimdi? çok mutsuzum çok kararsızım...

canım ben bu konuşmadan 2 sonuç çıkardım. ya barışmak için sana gözdağı veriyor yolun sonuna geldik ya ayrılık olsun alınanı verileni ayıralım aileler bilsin yada barışalım. çünkü aileler öğrenince işin boyutu değişicek oda biliyor sen eğer barışmak istiyorsan bunu göze alamıcağınıda bilir. ikinci ihtimalde gerçekten bitirmiş ve altınların derdine düşmüş sende kalırsa diye. ayrıca aileside öğrenmiş bence kendi bukadarını düşünemez. bilmiyorum canım bi kaçç güne akla kara belli olur zaten

canım hep geceleri vuruyo dmi :( üzme kendini desemde bişeye yaramıcak ama ayrılıklarda genelde hep iyi yönler birlikte geçirilen mutlu zamanlar düşünülür aslında onunla olan tüm kötü şeyleri düşün bütün kötü huylarını düşün içine nefreti sokmayı çalış sanırım bu biraz azaltır acını. ve klişe biliyorum ama sürekli bişeylerle ilgilen yada uyu aklına geldikçe yapcak bişeyin yoksa

Ah be güzelim sağolasın, benim yoğunluğumu görsen aklın şaşar zaten ama, gene de bitmiyor, bir başkasının derdine çare bulmak çok kolay, kendimi buna veriyorum boş zamanlarımda da ama iyi yapmıyorum galiba:25:
Aramızda kötü bişey geçse tamam diyeceğim de, o bile yokki..

canım ben bu konuşmadan 2 sonuç çıkardım. ya barışmak için sana gözdağı veriyor yolun sonuna geldik ya ayrılık olsun alınanı verileni ayıralım aileler bilsin yada barışalım. çünkü aileler öğrenince işin boyutu değişicek oda biliyor sen eğer barışmak istiyorsan bunu göze alamıcağınıda bilir. ikinci ihtimalde gerçekten bitirmiş ve altınların derdine düşmüş sende kalırsa diye. ayrıca aileside öğrenmiş bence kendi bukadarını düşünemez. bilmiyorum canım bi kaçç güne akla kara belli olur zaten

aynen cnm bende eminmisin son kararınmı ailemle konuşursam geri dönüşü yok gibi bişiy çıkarttım sölediklerinden. altın muhabbeti zaten ciddi sinirimi bozdu sanki üstüne yatcamda. o da olması gerkio die söledim kızmana gerek yok dedi zaten hiç anlamadın benim senin için yaptığım fedakarlıkları fln diip durdu. nedense acıtasyon yapmaya bayılır benimki. herzaman o daa çok acı çeker, herzaman o daa mutsuzdur, herzaman o daa çok haksızlığa uğrar. sanki kız ben diilim de o. valla cnm bende inan napmam gerek bilmiorum bi yandan ailemi de düşünüorum herkes onu çok sevio bende yanyanayken problem yaşamıorum ama böle uzaktayken sanki birbirimize düşman gibiyiz sanki ben sözlüsü diilimde nispet yaptığı arkadaşıyım. yok rüya gibi bi yaz tatili düşünüyorumda fln allah aşkına bu bölemi sölenir kaldıki sen bana izmirde bile evdeyim derken gezmiş tozmuşsun güvenimi sarsmışsın ben şimdi nasıl güveniyim londraya giderken tamam aşkım güle güle diim... çok karışığım cnm çok... inanki şuan aramaması işime gelio çünkü sorsa net bi cevabım bile yok...

tatlıım demekki biraz kuyruk acısı olmuş o ayrılıktaki şimdi değişmeye başlamış.. sakın ipleri verme ulaşılmazı oyna :34: o 5 arıyorsa sen 1 ara . aradğında mesela 3.aramada aç mesajlarına geç cvp ver konuşurken işim var canım ben seni sonra arimmi de :27:

Umarım değişir tamamen :)
Dediğiniz gibi yapıcam eski tuğçe olmadığımı görsün artık soğukta davranmıcam ama çokta önemsemicem yoksa yine üzülen ben olurum.
Çok teşekkür ederim :)

Umarım değişir tamamen :)
Dediğiniz gibi yapıcam eski tuğçe olmadığımı görsün artık soğukta davranmıcam ama çokta önemsemicem yoksa yine üzülen ben olurum.
Çok teşekkür ederim :)

benimde sevgilim çokkk ilgisiz =( napıcağımı şaşırdım artık, çalışıyor yoğun bir hayatı var seven insan böyle olmaz ki , sevgisinide göstermiyor, bense her daim ona desteyim güler yüzlüyüm herşeyini düşünüyorum ,,, ama artık yorulmaya başladım ilgisiz oluşu sevgisini göstermemesi tüketmeye yormaya başladı artık beni =( ilişkimizle ilgili bişiler sorduğumda ben senle mutluyum anlaşıyoruz diyor geçiyor

kızlar birden ilgiyi keserseniz anlar özellikle yaptıgınızı bunu ona belli etmeden yapın
yoksa tersine soğuyabilirde :51:
çünkü eski kız birden hooop 360 c dönüyo oda şaşırıp özellikle yaptığınızı anlar yani
o yüzden mesajlara falan normal cvp verin ama aradıgında yoğunluğunuzdan yakının
bugünde şunu yapcam böyle olcak diyin ama asla onla ilgili plan yapmayn
mesaj attığında dur cnm kitabın çok heyecanlı yerindeyim v.s diyin o merak etsin.
bluşalım demeden buluşup plan yapmayın kendi kendinize vakit geçireceğinizide bilsin :51::51::51:

valla cnm al bendende o kadar 40 kere bakıom kimsecikler yok nerde yahu bu kızlar yeni aşklara mı yelken açtılar ne :p

Eheh nerde be canım nerde.. Yaa aslında bu sitenin bir eksikliği bu mesaj yazıyoruz bizimle ilgili alıntı yapıldıgında bir uyarı gelmesi lazım bize, haberdar olamıyoruz, burdan site yönetimine sesleniyoruuummm halamgillere, kaynımgillere, hepsine çok selam:8::8:

neyse canım sen neler yapıyorsun kpss çalışmaları nasıl gidiyor?? hep bu oğlanlardan konuşacak değiliz yaa:)

Son düzenleme:
Back
X