çook güzel ya ne güzel ..en azından seninkide seni üzdügünün farkında olmus hatasını anlamıs.
ah ah keske bizde de öyle olsaa....![]()
slm tatlım senin hikaye neydi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çook güzel ya ne güzel ..en azından seninkide seni üzdügünün farkında olmus hatasını anlamıs.
ah ah keske bizde de öyle olsaa....![]()
slm tatlım senin hikaye neydi?
ilgisizlik benimkide canım..umurunda olmamakkk![]()
valla cnm ya nedir bunun çözümü dicem ama zorla ilgi istemekte çok üzücü bişiy. soğuk davransak ii sen bilirsin madem diolar. ilgisizsin desek zaten bi dünya derdim var bide sen başlama derler sanırım onlar işi biliolar uzak durmayı başarabiliolar. bizse bunları takıntı yapıp duruoruz aman o umursamıyosa ben hiç umursamam diemioruz neden neden die sorup duruos kendimize sonuç olarakda çok daa fasla üzülüoruz. en iisi böle olumsuzluk dağıttıklarında onlara yol vermek ama keşke kolay olabılse. bıttı dıınce bıtebılse...
valla cnm ya nedir bunun çözümü dicem ama zorla ilgi istemekte çok üzücü bişiy. soğuk davransak ii sen bilirsin madem diolar. ilgisizsin desek zaten bi dünya derdim var bide sen başlama derler sanırım onlar işi biliolar uzak durmayı başarabiliolar. bizse bunları takıntı yapıp duruoruz aman o umursamıyosa ben hiç umursamam diemioruz neden neden die sorup duruos kendimize sonuç olarakda çok daa fasla üzülüoruz. en iisi böle olumsuzluk dağıttıklarında onlara yol vermek ama keşke kolay olabılse. bıttı dıınce bıtebılse...[/QUOTE
aynen öyle canım ya ..tek sorunda o zaten![]()
bence yapabilmemiz gerekiyor.biraz risk almayı gerektiyor ama onların da terkedilme korkuları olmalı azıcık.bu kıza gereken ilgiyi göstermezsem çekip gider düşüncesi olmalıama işte iş ki bunu ilişkinin en başından uygulayabilmek
![]()
kızlar selam bugün üniden bi arkım (erkek) facede kpss ile ilgili komik bişiy paylaşmıştı köpeğin öğrenme psikolojisi ile ilgili bende beğendim ve yorum yaptım pat 1 saat sora mesaj geldi benimkinden 1hafta aradan sora. yok sen elaleme yorum yapcağına kendi hayatına bi bak yaşadıklarına bak hayvan bile bişiyleri deneyerek öğrenio yazmış. şaşırdım yarım saat sora gördüm cevap attım ben ne yaşadığımın farkındayım yanlış bişiyde yapmadığımı biliosun hatta sana yaptım desem bile inanmazdın çünkü o sadakat ve güveni sana öle bi vermiştimki ancak bana iftitra atarak egonu tatmin edersin ufacık bi hatamı yakalamaya çalışırsın kendini raatlatmak için, bana attığın iftiralar için allah affetsin seni yazdım. o da demiş o çocuk senden hoşlanıodu zamanında sende ona yorum yapmışın seni ne bu dünyada nede diğer dünyada asla affetmicem iki elim yakanda olcak bana çektirdiklerinin cezasını görceksin ben sana hiçbişiy yapmadım ama sen hep bana acı verdin allahın sevgili kuluyumki beni senden kurtardı zararın neresınden dönsem kardır yazmış. face şifresini değiştirmiş bu olayın üstüne. bende dedimki doğru sen bişiy yapmazsın ufak bi açık ararsın sora sildiğin arklarını geri eklersin yalanlarını görmiyim die de şifreni değiştirirsin ben aptalım ya dimi alalade o coçuğa sarkıorum dimi bunamı inanıp beni suçluosun. eet sen bişiy yapmazsın sadece gezer tozar bana sölemezsin barlara gider eğlenirsin ama yine sölemezsin ve sen hep daa fazla acı çekersin sen daa fasla mutsuz olur ve hep daa fasla magdur olursun allah iiki kurtarmış seni benden. şimdi git hazır şifreni de değiştirmişken arklarını geri ekle gez toz çünkü artık hesap verceğin sana engel olan biri yok yazdım cevap atmadı nie... nolcak sizce şimdi?
bahane bulmş kendine sırf kıskançlığından yapmış kızmş olsa geri döner o ztn ama dönsede kbl etme senden gizli barlara gidip gününü gün edip senden saklayan adamı...bunları öğrendiğinde sende kafasına binseydn keşke..senn kararn dha iyi bilirsin ama bnce ondan hayr gelmez mutsuz olursun !
kızlar selam bugün üniden bi arkım (erkek) facede kpss ile ilgili komik bişiy paylaşmıştı köpeğin öğrenme psikolojisi ile ilgili bende beğendim ve yorum yaptım pat 1 saat sora mesaj geldi benimkinden 1hafta aradan sora. yok sen elaleme yorum yapcağına kendi hayatına bi bak yaşadıklarına bak hayvan bile bişiyleri deneyerek öğrenio yazmış. şaşırdım yarım saat sora gördüm cevap attım ben ne yaşadığımın farkındayım yanlış bişiyde yapmadığımı biliosun hatta sana yaptım desem bile inanmazdın çünkü o sadakat ve güveni sana öle bi vermiştimki ancak bana iftitra atarak egonu tatmin edersin ufacık bi hatamı yakalamaya çalışırsın kendini raatlatmak için, bana attığın iftiralar için allah affetsin seni yazdım. o da demiş o çocuk senden hoşlanıodu zamanında sende ona yorum yapmışın seni ne bu dünyada nede diğer dünyada asla affetmicem iki elim yakanda olcak bana çektirdiklerinin cezasını görceksin ben sana hiçbişiy yapmadım ama sen hep bana acı verdin allahın sevgili kuluyumki beni senden kurtardı zararın neresınden dönsem kardır yazmış. face şifresini değiştirmiş bu olayın üstüne. bende dedimki doğru sen bişiy yapmazsın ufak bi açık ararsın sora sildiğin arklarını geri eklersin yalanlarını görmiyim die de şifreni değiştirirsin ben aptalım ya dimi alalade o coçuğa sarkıorum dimi bunamı inanıp beni suçluosun. eet sen bişiy yapmazsın sadece gezer tozar bana sölemezsin barlara gider eğlenirsin ama yine sölemezsin ve sen hep daa fazla acı çekersin sen daa fasla mutsuz olur ve hep daa fasla magdur olursun allah iiki kurtarmış seni benden. şimdi git hazır şifreni de değiştirmişken arklarını geri ekle gez toz çünkü artık hesap verceğin sana engel olan biri yok yazdım cevap atmadı nie... nolcak sizce şimdi?
kızlar ayrıldıkçok kötüyüm allah belasını versin
Bana da yardım edin lütfenn...
Konu açmak istemediğim için biraz uzun olacak ama kusura bakmayın lütfen. Ortaokuldan beri sevdiğim birisi var. Neredeyse 7 yıl oldu, o şu anda başka bi şehirde üniversitede, bende İstanbul'da sınava hazırlanıyorum... Sınava çok az kaldı, babam kanserdi, ameliyat oldu falan çokk zor şeyler yaşadık, erkek arkadaşımla da bazı şeyler yolunda gitmemeye başladı. Ve en sonunda artık görüşmemeye başladık...
Ama ben herşeye rağmen onu çokk özlüyorum. Resmen kuduruyorum başka kızlarla aynı ortamda olduğu için. Ki zaten okulda aralarında bişeyler olduğunu düşündüğüm biri var. Ve ben her gece mütemadiyen kızla onu rüyamda sevişirken görüyorum. Sabaha bi uyanıyorum cinlerim tepeme çıkmış, nasıl bi bilinç altına sahipsem artık:95:
Bi de üstüne bu sabah eski sevgilisini facebookta eklediğini farkedince iyice çıldırdımm...
Bi de ömrümde hiç yapmadığım bişey yaptım, dün falcıya gittim:26: Adam herşeyi bildi, üstüne o kızı sadece dost olarak görüyor dedi ama bazen eski sevgilisine kayabiliyormuş aklı(ki zaten bu sabah arkadaşları arasında görünce bende farkettim) Nisan'da gelicek sana, Haziran- Temmuz gibi iyice aşık olucaksınız, Ekim'de de seninle gelecek kurmak istediğini söyleyecek dedi. İçim hala bunlara pek inanmıyor ama doğru birazcık umut oldu nedense bana. Oysa ki böyle şeylere hiç inanmazdım...
Ne yapmam gerek benim ya iyice allak bullak oldum.![]()
canım peki dönmeye çalıştınmı hiç sen ?
daha erkenmiş aslında hemen bu tarz şeyler yapması tuhaf geldi :S sankı o bitirmiş gibi yoksa eski sevgilisini eklemeyi göze alamazdı
Bana da öyle geliyor aslında. Ama bi kere daha bunun muhabbeti geçtiğinde onunla ben çocukca bir hataydık, şu an sadece iyi bi arkadaşım olabilir demişti. Sonra da bizi örnek gösterip ne kadar uzun zamandır birbirimizi sevdiğimizi söylemişti...
Aslında aklıma gelen bi durum var şimdi ygs yaklaştı ya, o da bölümünden hiç memnun değil tekrar hazırlanıyor sınava. Düşünüyorum ki acaba sınav bittikten sonra düzelebilir mi biraz olsunn...