Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

fancy cnm içinin çok yanmadığına sevindim aslında yanlış anlama ama ayrı kalmanızada sevindim
çünkü son zamanlarda işine geliyosa konusuna dönmüştü ilişkiniz
burnunun sürtmesi içinde şart!:47: bende biraz önce postaladım benim rahat davranmam onu korkutuyomuş
kendinden emin değilsen bu ilişkiye başlamanın anlamı yok bana benim arkamda duran başarılarımla övünücek adam lazım dedim.
kapadım telide şimdiden taviz vermiyim ki ipin ucu hep bende olsun :34:
sende başlama derim az sürtsğn gör bak o çocuk tıpış tıpış dönücek sana kokoşkediye dedim inanmamıştı belki ama
oldu sendede olcak hissediyorum az kendine bak hiç oralı olma görüceksin :34::31:

BALLARIIM toplu cevap yazıyoruuum. ooh be benm galeniam geri dönmüş al kız ipleri eline başka türlü akıllanmıyo bunlar. kızlar ben arkdşmdaydım dün gece yine neyse şimdi baktım msnden eklemiş beni dün gece 1 gibi ama kabul etmedim:27: çok kırdı beni ve hala kendini haklı görüyo sanırım. kızlar kendime şaşırıyorum resmen normalde ayrılınca ölü gibi gezerdim şimdi gayet normalim sanırım bıkmışım artık ama hala çok seviyorum ama mantığım kalbimi ayaklarının altına almış durumda şuan. herşeyin hayırlısı olsun eğer hayırlı olcaksa döndürsün gidenleri bize. cecen seninkinden haber yokmu? kokos siz aileleri naptınız ya kaç zamndır sorcam soramıyorm söyledinizmi? benim annemde bida dönersen çok kötü olur diyo :14:

BALLARIIM toplu cevap yazıyoruuum. ooh be benm galeniam geri dönmüş al kız ipleri eline başka türlü akıllanmıyo bunlar. kızlar ben arkdşmdaydım dün gece yine neyse şimdi baktım msnden eklemiş beni dün gece 1 gibi ama kabul etmedim:27: çok kırdı beni ve hala kendini haklı görüyo sanırım. kızlar kendime şaşırıyorum resmen normalde ayrılınca ölü gibi gezerdim şimdi gayet normalim sanırım bıkmışım artık ama hala çok seviyorum ama mantığım kalbimi ayaklarının altına almış durumda şuan. herşeyin hayırlısı olsun eğer hayırlı olcaksa döndürsün gidenleri bize. cecen seninkinden haber yokmu? kokos siz aileleri naptınız ya kaç zamndır sorcam soramıyorm söyledinizmi? benim annemde bida dönersen çok kötü olur diyo :14:

canımsınnnn :16:
evet döndüm bi döndüm sevgililer kervanına katıldım :27:
ama kendimde dahil aliciyimmmm ipleri elimeee :47:
böyle olmazzz :41::20::19:
hepsi dağılmışşşş :18::47::47:
neyse sen iyisin ya bu önemliydi yap makyajını yap saçlarıda salla şöyle biii :52:
ohhhhhhhhhh kudursun seninkide :51:

cnm ben seni bulamadım yaa sen ekleseneee :34:
he bide kudurtmak kolay kız ben sana taktik vercem du sennn :52::31:

tatlım ailem bilio aramızın bozuk olduğunu babam hatta arayalım madem söleyelim bittiğini fln demişti en başta bende biz nie sölüos meraklıysa o aratsın dedim takı makı istiosa kendi dile getirsin dedim ii o zaman bi daa seni böle agresif görmek istemiorum dedi babam kızdı baya ya adamakıllı konuşun yada bitirin bu ne böle zırt pırt kavga böle evlilik olmaz yani uzadıkça boku çıkıo olmuosa olmuodur evlenip boşancağına eğer eminsen bitir dio. ama dipnot onu da çok seviolar bi yanlışını yada saygısızlığını görmediler ama biz anlaşamadıktan sora neye yararki...

kesinlikleee işte buuuuuuuuuuuu :46::46::46::46::46::46::46::54:

valla bebiş bugün biras düşünceliydim rüamda gördüm ilk kez sanki yardıma ihtiyacı vardı ama yanaşmadım. sora aklıma dedikleri geldi sağlıksal açıdan ailesiyle ya zor günler geçiriosa die. ama arayıp soramıom da. face den de engelliyim göremiom. anneside hergün bişiy paylaşırdı genelde o da bayadır yok öle aklıma da bi kurt düştü ama cevabı yok yani. acaba anneme aratsammı hiçbişiy bilmiomuş gibi hal hatır sordurmaya bilemedim. sonuçta babam hastayken o hep yanımdaydı şimdi ya öle bişiy varsa die takıldım işte. inş. yoktur...

kızlar şimdi artık güçlü olma zamanı
erkekler nedir yaaa bi daha mı gelicez dünyaya ben diyorum toparlanalım
onlar yokken neler yapardık onlara bi bakalım
adam bize hakaret eder ağlarızz...
üstüne trip atar haklıyken haksız konuma düşeriz
msn, twitter, face kontrol yapar itiraz edemeyiz..!
eteğimizin boyuna karışır susarız..!
sevgilimiz öküzün tekidir hediye almaz yine ağlarız..!
adam odun olur ama kız yine ağlar..
sonra da bunu seviyorum napiyim ama'ların ardına saklarızz mutsuz olan sadece potansiyel suçlu olanda sadece ama sadece bz oluruz...
neden çünkü onlar elinden geleni yaptı biz sadece sitem ederek geçrdik bu ilişkiyi mutlu olmayı bilmeyen değer bilmeyen bi anda biz oluruz
ya biz sevince herşey bitmemeli sevgimizin arkasına sığındığımız yeter artık kontrolü ele alalım :47::47:
onlar bakın bakalım yaptıkları şeylerden eksik kalıyorlar mı şuan sevgilimin doğum günü kutlamam gerekirdi
ama kavgalıyız msj bile atmadım oda saol ya yazmış hiç bi konuyu sineye çekmemek lazım
çünkü baktık ki gerçekten tepemize çıktılar triplerle indiremeyiz konuşucaz ama soğuk özellikle ağlamadan krizlere girmeden
öpüyorum hepinizi muck muck :54::54::54:

vay nebiçim biyermiş burası :8: valla banada bir yardım edin dicem ama şuan burda uzun uzun anlatmak istemiyorum yinede güçlü bayanları görünce banada bir güç geldi:34:

kızlar şimdi artık güçlü olma zamanı
erkekler nedir yaaa bi daha mı gelicez dünyaya ben diyorum toparlanalım
onlar yokken neler yapardık onlara bi bakalım
adam bize hakaret eder ağlarızz...
üstüne trip atar haklıyken haksız konuma düşeriz
msn, twitter, face kontrol yapar itiraz edemeyiz..!
eteğimizin boyuna karışır susarız..!
sevgilimiz öküzün tekidir hediye almaz yine ağlarız..!
adam odun olur ama kız yine ağlar..
sonra da bunu seviyorum napiyim ama'ların ardına saklarızz mutsuz olan sadece potansiyel suçlu olanda sadece ama sadece bz oluruz...
neden çünkü onlar elinden geleni yaptı biz sadece sitem ederek geçrdik bu ilişkiyi mutlu olmayı bilmeyen değer bilmeyen bi anda biz oluruz
ya biz sevince herşey bitmemeli sevgimizin arkasına sığındığımız yeter artık kontrolü ele alalım :47::47:
onlar bakın bakalım yaptıkları şeylerden eksik kalıyorlar mı şuan sevgilimin doğum günü kutlamam gerekirdi
ama kavgalıyız msj bile atmadım oda saol ya yazmış hiç bi konuyu sineye çekmemek lazım
çünkü baktık ki gerçekten tepemize çıktılar triplerle indiremeyiz konuşucaz ama soğuk özellikle ağlamadan krizlere girmeden
öpüyorum hepinizi muck muck :54::54::54:
hay ağzına sağlık tatlım:64::64::64::64::64::64::64::64:

Kızlar bi kaç sayfa önce bende anlatmıştım durumumu hatırlarsanız.
Üzerine fazla düşmüyordum aramıyordum o arıyordu beni hatta neden aramıyorsun diye sitem ediyordu falan her şey iyi gidiyordu.
Pazar günü görüştük bana bi farklı davranmaya başladı her zaman elimi bırakmayan adam yanımdan ayrılmayan adam uzak davranmaya başladı.
Bende bozuldum bu duruma neden diye sordum oda ortada bişey yokki sen öyle düşünüyorsun gibi şeyler dedi canıda sıkkındı biraz ailesel nedenlerden dolayı falan.
Üzerine gitmek istemedim anlayışlı olmak istedim fakat o günden beri sevgilim bana karşı gerçekten çok tuhaf sizce neden ne yapmam gerekiyor sen böyle olunca ben üzülüyorum dedim fakat yine aynı bişeyim yok diyor.s

aman ya bu da bi getiremedi gitti çocuk gibi aynı benimki işte. bitiosa cidden bitsin artık bu çelişkiler daa çok deli edio insanı.

birazcık gözdağı var sanki.hani bak bitiriyorum ona göre bir şeyler yap gibisinden.ama gerçekten bittiyse bitmiştir ne diye daha uzatırlar anlamam.:19: ben de bugün resti çektim içimde kalan,beni sıkan ne varsa söyledim.face'ten de sildim.rahatladım valla azıcıkta o düşünsün nedenini:88: daha ses yok ama kendi bilir valla..

kızlar gitmiş arkadaşıma getirmiş kıyafetlerimi falan. ama ona 365 tane not yapmıştım onu getirmemiş. arkdşıma seni tanıdığıma sevindim kendine iyi bak demiş arkdşmda böyle olmasını istemezdim demiş. oda bizim hatun öyle istiyo napalım demiş:43::43::43::43:

kızlar gitmiş arkadaşıma getirmiş kıyafetlerimi falan. ama ona 365 tane not yapmıştım onu getirmemiş. arkdşıma seni tanıdığıma sevindim kendine iyi bak demiş arkdşmda böyle olmasını istemezdim demiş. oda bizim hatun öyle istiyo napalım demiş:43::43::43::43:

daha düne kadar uğraşamam diyen şimdi nasıl da üste çıkıyor..sen bilerek ve isteyerek bu hale getirdin sanki.hem yapacaklarından geri durmuyorlar sonrasında da ben yapmadım ki..bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..:44:

Back
X