Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eeeeeee herkes mi sevgilisiyle barıştııı :26::26:
Ne barışması her seferinde herşeyi mahvediyorum
Boşu boşuna trip yapıp sonra gidip özür diliyorum kafayı yedim kızlarUmutsuz vakayım ben!
noldu canım? en son adım atmıştı seninki
hangi sevgili? hani nerede?
![]()
nerde canım yaa.. kendi açımdan temiz bir sayfa açmanın daha iyi olacağını düşünüyorum![]()
Ne barışması her seferinde herşeyi mahvediyorum
Boşu boşuna trip yapıp sonra gidip özür diliyorum kafayı yedim kızlarUmutsuz vakayım ben!
sevgilinizle kaldıgınız yerden değil, kandığınız yerden başlarsınız anck demişlerr![]()
hangi sevgili? hani nerede?
çok doğru bir sözmüş.kalındığı yerden de başlanmıyor ne yazık ki keşke öyle olabilse..
artık kanılacak yer de kalmayınca başlanacak nokta da olmuyor malesef ki..:100:
ben herşeyin bi zamanı olduğuna inananlardanım![]()
kızlar nasılsınız benim bugün baya fırtınalı geçti gece arka arkaya mesajlar eşyalarımı gönder fılan sabahda cevap attım tamam ya 2 eşyanın peşine düştün kargo atamam korkarım kaybolurda üstüme kalır die gel al filan dedim sora arka arkaya mesajlar insafsız ne istendin de benden herşeyimi verdim sana şeytansın beni bıraktında hergece beddua ediorum da sana başka biri mi var beni bıraktın seni asla aldatmadım ama inş kocan seni hergece aldatır sana yaptıklarımın hiçbirini haketmedinde sora da yazmış biletlerini alıyım sen getir eşyaları son kez görüşelim güzel bi gün geçirelim fılan bende aramasını söledim konuşmak için sölemez olaydım allahım benden daa kötü daa adi bi insan yokmuş meğersem belkide her haltı yemişimdirde ben neler neler ağza alınmıcak laflar şüpheler resmen kustu. benim ayrılma sebebim bahaneymiş bu sebepten ayrılıkmı olurmuş aileme yaptığı iilikleri anlatıp durdu bu arada konuşurken arada ağlıo fılan. benım hayatımı mahvetcekmiş ailemi arıcakmış anlatcakmış eğer hayatıma biri girerse onuda arıcakmış onla yaşadıklarımı fılan herşeyi sölicekmiş fılan yani delirmiş gibiydi ok dedim elinden geleni ardına koyma varmı sölicek bişiyin dedim yok dedi eşyalarımı almaya ben gelirim dedi kapadı. 1saat sorada ben mesaj attım öfken geçtimi die ne akla hizmet attım bilmiorum piskopat gibiydi merak ettim ondan sanırım aradı dersteyim dedi tamam dedim kapadık. kızlar napıcam ben ya karşımda resmen hayatımın kalanını mahvetmeye yeminli intikam avcısı biri var sizin başınıza geldimi böle bişiy naptınız. yani onun bu şiddetini nasıl dindircem adam hiçbi şekilde kabul etmio üste çıkıo ve ben kendimi savunamıorum bile yani ne derse tamam sen haklısın mı demeliyim yoksa pat pat cevapmı vermeliyim bu seferde böle kışkırıo bütün kötülükleri yapar yani 2 medeni insan gibi konuşamıos ya resmen bu yol gösterin lütfen
hani seni bir daha görmek,duymak istemiyordu ne diye şimdi gel son kez görüşelim diyor.kusura bakma canım ama bence iyice ne yapacağını şaşırmış.senin kararlı tavrın karşısında altta kalmamak için blöf yapıyor bence.tekki sen ona geri dön aman nasıl istersen öyle olsun gibisinden yaklaşmanı bekliyor.bence korkulacak bir şey yok canım boşa telaş yapıyorsun.bugün tüm yaptıklarını ailene anlat ki durumdan haberdar olsunlar.hani olurda aileni arayıp saçma konuşursa cevabını alır güzelce.bu arada yapacaklarına karşı hiç korkma ülkede kanun var nizam var.ama bu onu kışkırt anlamına gelmez.sen elinden geldiğince sakin olmaya çalış canım.tüm bunlara rağmen ne kadar olur bilemiyorum ama ikinizden biri sakin olmalı.ve bu tavırla neden olamadığını anlat.eminim bir süre sonra o da kabullenecektir
Sen bu çocuğu seviyomusun canım?