Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

yani canım yaptıklarından sora sevcek halmi bıraktı bende elle tutulur bi yanını görsem belki koşa koşa gitcektim ama yokki cidden okusana hemen yukarda yazımın devamını tatlım

Okudum canım gerçekten aranızda bişeyler bitmiş gibi.:26:
Artık olay hırsa dönmüş o senin canını yakmak istemiş sen onun.
Tehditleri devam ederse ailene anlat hiç bişeyi gizleme.
Benim anladığım karşı taraf sana karşı çok dolmuş ama sana beddua etmesi çok yanlış beddua döner dolaşır sahibini bulur
Sen Rabbime havale et ve daha fazla muhattab olma bence olaylar iyice çirkinleşmesin.

Okudum canım gerçekten aranızda bişeyler bitmiş gibi.:26:
Artık olay hırsa dönmüş o senin canını yakmak istemiş sen onun.
Tehditleri devam ederse ailene anlat hiç bişeyi gizleme.
Benim anladığım karşı taraf sana karşı çok dolmuş ama sana beddua etmesi çok yanlış beddua döner dolaşır sahibini bulur
Sen Rabbime havale et ve daha fazla muhattab olma bence olaylar iyice çirkinleşmesin.

aynen cnm artık döktüm bende içimi artık bişiy demem suan arka arkaya mesajlar atıp duruo cevap vermıom en son yazmış ıste zamanında annelerımızde cok zorluk cekmıs ama terkedıp gıtmemıs babalarımızı demekkı ılerde ben atıorum senın yaptığın bı yemegı dahı begenmesem benı bırakırsın bısıylerı toparlayan hep kadındır bu da hayatında kulagına bı küpe olsun istedim yazmış tabıkı cevap atmadım ama yanı allah askına babalarımız annelerımızı kandırıyomuymuş dıe hıc soruomu kendıne ama yok tutcam kendımı cevap atmıcam yani beni kışkırtmaya çalısıo resmen aynen cnm daa fasla muhatap olamıcam bu sekılde esyalarınıda ay sonu arkım hostes oraya uccak ondan göndercem bitsin artık irtibatı benle bahane edemesin konuşmak için. ben onu çok sevdim ama o beni hep kandırmış malesef bi yalana aşık olmuşum...

aynen cnm artık döktüm bende içimi artık bişiy demem suan arka arkaya mesajlar atıp duruo cevap vermıom en son yazmış ıste zamanında annelerımızde cok zorluk cekmıs ama terkedıp gıtmemıs babalarımızı demekkı ılerde ben atıorum senın yaptığın bı yemegı dahı begenmesem benı bırakırsın bısıylerı toparlayan hep kadındır bu da hayatında kulagına bı küpe olsun istedim yazmış tabıkı cevap atmadım ama yanı allah askına babalarımız annelerımızı kandırıyomuymuş dıe hıc soruomu kendıne ama yok tutcam kendımı cevap atmıcam yani beni kışkırtmaya çalısıo resmen aynen cnm daa fasla muhatap olamıcam bu sekılde esyalarınıda ay sonu arkım hostes oraya uccak ondan göndercem bitsin artık irtibatı benle bahane edemesin konuşmak için. ben onu çok sevdim ama o beni hep kandırmış malesef bi yalana aşık olmuşum...

Hakkında hayırlısı buymuş canım sende sıkma canını artık düşünmemeye çalış
O şimdi içinde kalanları söylüyo sana bırak söylesin okumadan bile silebilirsin hatta.
Eşyalarıda gönderdikten sonra zaten herşey biter.
Sonrada hattını değiştir kafan rahat olsun,yolunu çiz hayatına bak.

Hakkında hayırlısı buymuş canım sende sıkma canını artık düşünmemeye çalış
O şimdi içinde kalanları söylüyo sana bırak söylesin okumadan bile silebilirsin hatta.
Eşyalarıda gönderdikten sonra zaten herşey biter.
Sonrada hattını değiştir kafan rahat olsun,yolunu çiz hayatına bak.

çok saol tatlım evet bende öle yapmayı düşünüorum zaten eşyalarınıda alsında tamamen yok olcam hayatından hakkımızda hayırlısı. seninde durumlar karışık gibi canım bi netlik yok dimi hala. allah gönlümüze göre versin inş.

çok saol tatlım evet bende öle yapmayı düşünüorum zaten eşyalarınıda alsında tamamen yok olcam hayatından hakkımızda hayırlısı. seninde durumlar karışık gibi canım bi netlik yok dimi hala. allah gönlümüze göre versin inş.

Amin canım. Netlik yok ben onu hayatımdan tamamen silmeye karar verdim şuandan itibaren bakalım.
Kendimde inşallah bu gücü bulurum
Bugün çok kötüydüm aradım açmadı falan...
Ulaşımıcam istediğim zaman yok yani yok
Bunu bir kez daha anladım :S

Amin canım. Netlik yok ben onu hayatımdan tamamen silmeye karar verdim şuandan itibaren bakalım.
Kendimde inşallah bu gücü bulurum
Bugün çok kötüydüm aradım açmadı falan...
Ulaşımıcam istediğim zaman yok yani yok
Bunu bir kez daha anladım :S

cnm bencede en iisi kararlı olmak ve onları görmezden gelmek benimki dün gece boyunca mesajlar attı biliosun ağzına geleni sayıyodu hep bana dün bende artık saydırınca en son yazmış işte haksız olduğunu bile bile senden hem nefret ederken hemde ölesiye aşığım ben kimseyle senle yaşadıklarımı yaşayamam yanımda olsan ayaklarına kapanırım köpeğin bile olurum ama haksızlığa ben uğradım ama olsun yinede razıyım fılan yazmış düşün yani ama gevşemek yok cnm çünkü biliorumki hemen cevap versem yine başlar sen şeytansın die o yüzden cnm sende kararlı ol ve o arasın sen cevap verme ama biz öle diilis hemen atlıoruz telefonlara asıl onlar gibi yapmak lazım işimize geleni cevaplıcas gelmeyeni bizde es geçces eğer zaten kaderimizde varsa biz naparsak yapalım o gelir bulur zaten bizi.

kızlar nasılsınız benim bugün baya fırtınalı geçti gece arka arkaya mesajlar eşyalarımı gönder fılan sabahda cevap attım tamam ya 2 eşyanın peşine düştün kargo atamam korkarım kaybolurda üstüme kalır die gel al filan dedim sora arka arkaya mesajlar insafsız ne istendin de benden herşeyimi verdim sana şeytansın beni bıraktında hergece beddua ediorum da sana başka biri mi var beni bıraktın seni asla aldatmadım ama inş kocan seni hergece aldatır sana yaptıklarımın hiçbirini haketmedinde sora da yazmış biletlerini alıyım sen getir eşyaları son kez görüşelim güzel bi gün geçirelim fılan bende aramasını söledim konuşmak için sölemez olaydım allahım benden daa kötü daa adi bi insan yokmuş meğersem belkide her haltı yemişimdirde ben neler neler ağza alınmıcak laflar şüpheler resmen kustu. benim ayrılma sebebim bahaneymiş bu sebepten ayrılıkmı olurmuş aileme yaptığı iilikleri anlatıp durdu bu arada konuşurken arada ağlıo fılan. benım hayatımı mahvetcekmiş ailemi arıcakmış anlatcakmış eğer hayatıma biri girerse onuda arıcakmış onla yaşadıklarımı fılan herşeyi sölicekmiş fılan yani delirmiş gibiydi ok dedim elinden geleni ardına koyma varmı sölicek bişiyin dedim yok dedi eşyalarımı almaya ben gelirim dedi kapadı. 1saat sorada ben mesaj attım öfken geçtimi die ne akla hizmet attım bilmiorum piskopat gibiydi merak ettim ondan sanırım aradı dersteyim dedi tamam dedim kapadık. kızlar napıcam ben ya karşımda resmen hayatımın kalanını mahvetmeye yeminli intikam avcısı biri var sizin başınıza geldimi böle bişiy naptınız. yani onun bu şiddetini nasıl dindircem adam hiçbi şekilde kabul etmio üste çıkıo ve ben kendimi savunamıorum bile yani ne derse tamam sen haklısın mı demeliyim yoksa pat pat cevapmı vermeliyim bu seferde böle kışkırıo bütün kötülükleri yapar yani 2 medeni insan gibi konuşamıos ya resmen bu yol gösterin lütfen

canım aynısı çok yakın arkadaşımın başına geldi kız bundan boyu kısa diye ayrıldı 4 ay sonunda görüşmüşlerdi zaten çocuk kıza neler yazdı neler insafsız adi o... bile dedi sonra bi arA ailesini aradı kızın eski sevgilisini aradı nasıl bulduysa birlik olup kıza oyun oynamaya kalktılar ki kız çok mutasıp bi ailede yetişti ailesi bilse kızı öldürürlerdi sonra çocuk babasını aramış kızın herşeyi yalan yanlış anlatmış sonra da kıza okulu bırakıcaksın bari başkalarının hayatını mahvetme benim gibi dedi bi hafta geçti bu seferde son kez buluşup konuşalım beni neden bıraktığını anlat dedi. kız tamam dedi buluştu o ara sesini falan kaydetmiş kızı zorlamış dövmeye gelmiş resmen kızı tekrar aradı ailesine yollamış ses kaydını kızın hayatı bitti resmen okuldan aldı babası şimdi gerçekten çok kötü durumda yani iyi düşün taşın bence bunun sonu iyi değil buluşma derim hatta altta da kalma sessiz kaldıkça ezicek seni kes sesini falan de sustur bağır gerekirse onun yaptıgı pislikleri anlat çirkinleşmeden ama her yaptığını anlat kim adi görsün...

cnm bencede en iisi kararlı olmak ve onları görmezden gelmek benimki dün gece boyunca mesajlar attı biliosun ağzına geleni sayıyodu hep bana dün bende artık saydırınca en son yazmış işte haksız olduğunu bile bile senden hem nefret ederken hemde ölesiye aşığım ben kimseyle senle yaşadıklarımı yaşayamam yanımda olsan ayaklarına kapanırım köpeğin bile olurum ama haksızlığa ben uğradım ama olsun yinede razıyım fılan yazmış düşün yani ama gevşemek yok cnm çünkü biliorumki hemen cevap versem yine başlar sen şeytansın die o yüzden cnm sende kararlı ol ve o arasın sen cevap verme ama biz öle diilis hemen atlıoruz telefonlara asıl onlar gibi yapmak lazım işimize geleni cevaplıcas gelmeyeni bizde es geçces eğer zaten kaderimizde varsa biz naparsak yapalım o gelir bulur zaten bizi.

Aynen öyle canım kararlılık çok önemli.
Ama bu sefer bilmiyorum çok kararlıyım bitti artık benim için
Dün saatlerce ağlamamın etkisi olabilir bu kararlılıkta :31:
Gözlerim şiş şiş bugün dershaneye bile gitmedim hayatımı mahvediyo artık buna izin vermicem.

tatlım bence de bir şeyler bitmiş gibi duruyor bu kadar çirkinleşebildiyse sana karşı.yeniden başlasanız bile olmama ihtimali çok yüksek.o yüzden herkesin kendi hayatına bakması daha iyi olur.sıkma canını tatlı.hakkında hayırlısı olsun

tatlım bence de bir şeyler bitmiş gibi duruyor bu kadar çirkinleşebildiyse sana karşı.yeniden başlasanız bile olmama ihtimali çok yüksek.o yüzden herkesin kendi hayatına bakması daha iyi olur.sıkma canını tatlı.hakkında hayırlısı olsun

bilmiorum artık canım cidden hakkımızda hayırlısı ama bugün kendimi çok güçsüz hissediyorum dün sabah yine yazmış sen şeytansın kurtuldum senden fılan akşama doğru da yazmış ben senden başkasıyla olamam bana yaşattığın herşey için minnettarım senle olduğum süre boyunca yaşadığımı hissettim seni çok sevdim çok mutlu ol sevgilim. bi daa da yazmadı. ben tabi ne kötü mesajına karşılık verdim ne de ii mesajına. ama bugün gözüm hep telde yine bişiy dermi die bekledim ama artık bişiy kalmadı yani ben onu çok özlediğimi farkettim ama asla adım atamam biliorum ki atsam dicek ben o ii mesajları boş bulunup duygusala bağladım ondan attım bu da bana kapak olur keske o dese seni çok özledim gelcem görcem die bilmiorum daa ararmı yada ararsa açmalımıyım. en son eşyalarını almaya gelcekti ama sora ben sen gelme arkadasımdan göndercem ay sonu dedım o da ok demişti (arkadasım hostesde oraya gıtcek ondan) offf ya bilerekmi yapıo böle beni duygusal mesajlarla vicdan yaptırtıyo...napıcam ben...

bilmiorum artık canım cidden hakkımızda hayırlısı ama bugün kendimi çok güçsüz hissediyorum dün sabah yine yazmış sen şeytansın kurtuldum senden fılan akşama doğru da yazmış ben senden başkasıyla olamam bana yaşattığın herşey için minnettarım senle olduğum süre boyunca yaşadığımı hissettim seni çok sevdim çok mutlu ol sevgilim. bi daa da yazmadı. ben tabi ne kötü mesajına karşılık verdim ne de ii mesajına. ama bugün gözüm hep telde yine bişiy dermi die bekledim ama artık bişiy kalmadı yani ben onu çok özlediğimi farkettim ama asla adım atamam biliorum ki atsam dicek ben o ii mesajları boş bulunup duygusala bağladım ondan attım bu da bana kapak olur keske o dese seni çok özledim gelcem görcem die bilmiorum daa ararmı yada ararsa açmalımıyım. en son eşyalarını almaya gelcekti ama sora ben sen gelme arkadasımdan göndercem ay sonu dedım o da ok demişti (arkadasım hostesde oraya gıtcek ondan) offf ya bilerekmi yapıo böle beni duygusal mesajlarla vicdan yaptırtıyo...napıcam ben...
yaşadıkların kolay değil canım benim.birisiyle evlilik için ilk adımı atıyorsun ve arkana baktığında her şeyin boş olduğunu görmek insanın canını çok yakar.ama bi de şöyle düşün iyi ki şimdi gördün. ya evlenseydin de böyle olsaydı o zaman daha çok canın yanardı.onu hala seviyorsun ama sana tutarsız yaklaşımlarını da biliyorsun.yine kararı siz vereceksiniz.o yüzden her şeyi etraflıca düşün derim.gerçekten onsuz yapamayacağına inanıyorsan ve ne olursa ne derse hazırım ben diyorsan konuş derim.çünkü senin alttan alıp yumuşak tavırlarına o da karşılık verecektir ama dediğim gibi yeniden üzülebilirsin.:31::31:

bu erkeklere ne yapsan fayda yok =( soğuk davrandım üstüne ben böyle mutsuzum dedim ayrıldım bana mısın demedi adam sevmiyene ne yapsan boş

hepimiz için hayırlısı olsun kızlar ne diim bilmiorum ki havadan mıdır nedir herkeste bi olumsuzluk var ya etrafımdaki. halbuki yaz gelio daa cıvıl cıvıl olmak gerekmezmiydi. bende 1 aydır ilk kez bugün hıçkıra hıçkıra ağladım arkadaşlarımın yanında kursta fılan ve inanılmaz baş ağrım var ama cidden içime çok atmışım nasıl ii geldi anlatamam evde ağlayamıodum bugün baya boşalttım kendimi ağlama sebebime gelincede en son bana duygu yüklü mesajlar atmıştı ya vicdan yaptırıo ya bana onlara kanmıcam die ağladım umarım bi hata yapmam da allah hepimize sabrını verir ve hayırlısını nasip eder. insanı en çok mahveden şey de beklenti içine girmekmiş bunu anladım kafamızda yarattığımız insanla karşımızda duranlar asla bir diil kızlar uyanalım artık...

Ben artık çok yoruldum, sanki ruhum 7ocakta onunla takılıp kaldı, bedenime ulaşmaya çalışırken defalarca tökezledi. Tam tamına 3 ay oluyor bu gece, yarın sabah, onu uğurlayalı. En kötüsü de benim bu haykırışlarımdan haberi dahi yok adamın. Kadere bak. :25:

Ben artık çok yoruldum, sanki ruhum 7ocakta onunla takılıp kaldı, bedenime ulaşmaya çalışırken defalarca tökezledi. Tam tamına 3 ay oluyor bu gece, yarın sabah, onu uğurlayalı. En kötüsü de benim bu haykırışlarımdan haberi dahi yok adamın. Kadere bak. :25:
canım ortak arkadaşlarınız konuşmuyorlar mı sizin durumunuzu? hani senin halini azıcık çıtlatsalar belki bir şekilde yeniden konuşursunuz??

Sınavlarım var gelemiyorum yazamıyorum ama burayı unutmadım kızlar :3:
Bekarlık sultanlıkmış ya gerçekten böyle düşünüyorum inanmıcaksınız belki ama :27:

Sizde gelişmeleri yazın susmayın yahu :ssz:

Sınavlarım var gelemiyorum yazamıyorum ama burayı unutmadım kızlar :3:
Bekarlık sultanlıkmış ya gerçekten böyle düşünüyorum inanmıcaksınız belki ama :27:

Sizde gelişmeleri yazın susmayın yahu :ssz:

Kesinlikle çok doğru diyorsun.:46:Bizim de kendimize nasıl bir garezimiz varsa sultanlığı bırakıp kul köle oluyoruz değmeyecek kişilere :4:

Back
X