inşallah güzel olur artık bundan sonrası..bir yandan bu hareketlerini görünce istiyorum çünkü ben bitirdiğimde hiç aramadım o aradı.aradan baya bi zaman geçtiydi yine o aradı ve artık görüşmek istemediğimi,sevmediğimi söylediğim halde yine aradı..sanki diyorum bu iyiye işaret gibi ama yine de yelkenleri indirmek yok haklısın canımdün fotoğrafımı istemişti msn de göndermedim belki sonra diye kapattım filan hiçbir şey diyemedi
onu hiç böyle görmemiştim yaptığı her şey için özür filan diledi ama bu neyi değiştirir gibisinden tersledim.bakalım dediğin gibi yapıcam galenia umarım güzel şeyler o
lur sonunda![]()
Güzel gelişmeler bunlar senin adına çok sevindim hakkında hayırlısı olsun inşallah devamını bekliyoruz

kızlar bende sizin gibi aynı dertten muzdaribim eskiden kimseyi umursamayan ben şimdi çok değiştim nişanlıyım nişandan evvel tartışmalarımızda hep o alttan alırdı çünkü ben biraz fazla siniriliyim hep yalvarmalar yakarmalar salya sümük ağlamalar ki biz aynı şehirdede değiliz neyse sonra tatlıya bağlardık bir ilgi bir ilgi başımı dödürüyordu benim için eşi bulunmaz bir erkekti taaaaki şu nişan yapılana dek ailem ile tartışa tartışa kabul ettirdiğim erkek uğruna gerçekten maddi manevi çok fedakarlık yapmış bana resmen sırtını döndü küfürlü konuşmalar aramamalar mesaja dönmemeler vs vs bir çok şey en son dün tartıştık özlediğim için onu biraz sık aradım evet aramalarım gerçekten sık aradım ama 10-15 saniyelik konuşmaları geçmiyordu hemen kapatıyordum ki bunalmasın diye hep seni çok özledimmmm diyip durdumneyse bu akşam bir yere gitmesi gerekti gitti bende saat epey geçtiği için aradım baktım misafirlikte yaaa offf aşkım seni özledim dedim ses etmedi güldü müsait olmadığı için neyse kapatıyordu şakadan kapatma leyyyn dedim biraz yüksek sesli söylemişim duymuş yanında oturanlar neyse kapadı öleee sonra eve geldi bende hevesle bekliyorum beni aradı ağzına ne gelirsa ne benim yapacağım karılıktan bir halt olmayacağından tutunda seni akıllı sanırdım mallığıma kadar ne hakaretler küfürler etti bende sadece seni özlemiştim kac gündür konusamıyoruz diye aradım sürekli ama eğer battıysada senin canın sağolsun ben yerim bu lafları dedim dahda beter söylendi bende kapadım teli aradı aradı açmadım sonra eğer konuşmak istemiyorsan no ya bas dedi no ya bastım teşekkür ederim bunu yaptığın için çok sevindim dedi ne demek bilmiyorum ne manada söyledi bilmiyorum şu saat oldu aramadı bende aramadım sadece fırtına olmuş oradada yaralılar varmış ona bir şey oldumu diye aradım açmadı abisini aradım iyilermiş çalışmamışlar bugün dönmedi bana ki istanbulda bizim evin çatısı uçtu bayağı şeyler oldu aramadı sormadı bile tv izlenmiştir illa inat ettim aramıyorum aslında inat değil vazgeçiş gibi geliyor bana çünkü onun için herşeyi ardına alan bana çok çetirdi yüzükten sonra bakalım neler bekliyor beni...
İnan bana üzüldüm ya bu erkekler ne kadar dengesiz varlıklar böyle

Ne diyim ki diyicek söz bulamıyorum Rabbim hakkında hayırlısını versin.
Ama seni böyle ezmeye devam ederse mutlu olamazsın ki.
Yani hayatını böyle bir adamla sürdürebilirmisin iyi düşün :26: