Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

inşallah güzel olur artık bundan sonrası..bir yandan bu hareketlerini görünce istiyorum çünkü ben bitirdiğimde hiç aramadım o aradı.aradan baya bi zaman geçtiydi yine o aradı ve artık görüşmek istemediğimi,sevmediğimi söylediğim halde yine aradı..sanki diyorum bu iyiye işaret gibi ama yine de yelkenleri indirmek yok haklısın canım:34: dün fotoğrafımı istemişti msn de göndermedim belki sonra diye kapattım filan hiçbir şey diyemedi:51: onu hiç böyle görmemiştim yaptığı her şey için özür filan diledi ama bu neyi değiştirir gibisinden tersledim.bakalım dediğin gibi yapıcam galenia umarım güzel şeyler o
lur sonunda:31:

Güzel gelişmeler bunlar senin adına çok sevindim hakkında hayırlısı olsun inşallah devamını bekliyoruz :16:

kızlar bende sizin gibi aynı dertten muzdaribim eskiden kimseyi umursamayan ben şimdi çok değiştim nişanlıyım nişandan evvel tartışmalarımızda hep o alttan alırdı çünkü ben biraz fazla siniriliyim hep yalvarmalar yakarmalar salya sümük ağlamalar ki biz aynı şehirdede değiliz neyse sonra tatlıya bağlardık bir ilgi bir ilgi başımı dödürüyordu benim için eşi bulunmaz bir erkekti taaaaki şu nişan yapılana dek ailem ile tartışa tartışa kabul ettirdiğim erkek uğruna gerçekten maddi manevi çok fedakarlık yapmış bana resmen sırtını döndü küfürlü konuşmalar aramamalar mesaja dönmemeler vs vs bir çok şey en son dün tartıştık özlediğim için onu biraz sık aradım evet aramalarım gerçekten sık aradım ama 10-15 saniyelik konuşmaları geçmiyordu hemen kapatıyordum ki bunalmasın diye hep seni çok özledimmmm diyip durdumneyse bu akşam bir yere gitmesi gerekti gitti bende saat epey geçtiği için aradım baktım misafirlikte yaaa offf aşkım seni özledim dedim ses etmedi güldü müsait olmadığı için neyse kapatıyordu şakadan kapatma leyyyn dedim biraz yüksek sesli söylemişim duymuş yanında oturanlar neyse kapadı öleee sonra eve geldi bende hevesle bekliyorum beni aradı ağzına ne gelirsa ne benim yapacağım karılıktan bir halt olmayacağından tutunda seni akıllı sanırdım mallığıma kadar ne hakaretler küfürler etti bende sadece seni özlemiştim kac gündür konusamıyoruz diye aradım sürekli ama eğer battıysada senin canın sağolsun ben yerim bu lafları dedim dahda beter söylendi bende kapadım teli aradı aradı açmadım sonra eğer konuşmak istemiyorsan no ya bas dedi no ya bastım teşekkür ederim bunu yaptığın için çok sevindim dedi ne demek bilmiyorum ne manada söyledi bilmiyorum şu saat oldu aramadı bende aramadım sadece fırtına olmuş oradada yaralılar varmış ona bir şey oldumu diye aradım açmadı abisini aradım iyilermiş çalışmamışlar bugün dönmedi bana ki istanbulda bizim evin çatısı uçtu bayağı şeyler oldu aramadı sormadı bile tv izlenmiştir illa inat ettim aramıyorum aslında inat değil vazgeçiş gibi geliyor bana çünkü onun için herşeyi ardına alan bana çok çetirdi yüzükten sonra bakalım neler bekliyor beni...

İnan bana üzüldüm ya bu erkekler ne kadar dengesiz varlıklar böyle:47:
Ne diyim ki diyicek söz bulamıyorum Rabbim hakkında hayırlısını versin.
Ama seni böyle ezmeye devam ederse mutlu olamazsın ki.
Yani hayatını böyle bir adamla sürdürebilirmisin iyi düşün :26:

kızlar bende sizin gibi aynı dertten muzdaribim eskiden kimseyi umursamayan ben şimdi çok değiştim nişanlıyım nişandan evvel tartışmalarımızda hep o alttan alırdı çünkü ben biraz fazla siniriliyim hep yalvarmalar yakarmalar salya sümük ağlamalar ki biz aynı şehirdede değiliz neyse sonra tatlıya bağlardık bir ilgi bir ilgi başımı dödürüyordu benim için eşi bulunmaz bir erkekti taaaaki şu nişan yapılana dek ailem ile tartışa tartışa kabul ettirdiğim erkek uğruna gerçekten maddi manevi çok fedakarlık yapmış bana resmen sırtını döndü küfürlü konuşmalar aramamalar mesaja dönmemeler vs vs bir çok şey en son dün tartıştık özlediğim için onu biraz sık aradım evet aramalarım gerçekten sık aradım ama 10-15 saniyelik konuşmaları geçmiyordu hemen kapatıyordum ki bunalmasın diye hep seni çok özledimmmm diyip durdumneyse bu akşam bir yere gitmesi gerekti gitti bende saat epey geçtiği için aradım baktım misafirlikte yaaa offf aşkım seni özledim dedim ses etmedi güldü müsait olmadığı için neyse kapatıyordu şakadan kapatma leyyyn dedim biraz yüksek sesli söylemişim duymuş yanında oturanlar neyse kapadı öleee sonra eve geldi bende hevesle bekliyorum beni aradı ağzına ne gelirsa ne benim yapacağım karılıktan bir halt olmayacağından tutunda seni akıllı sanırdım mallığıma kadar ne hakaretler küfürler etti bende sadece seni özlemiştim kac gündür konusamıyoruz diye aradım sürekli ama eğer battıysada senin canın sağolsun ben yerim bu lafları dedim dahda beter söylendi bende kapadım teli aradı aradı açmadım sonra eğer konuşmak istemiyorsan no ya bas dedi no ya bastım teşekkür ederim bunu yaptığın için çok sevindim dedi ne demek bilmiyorum ne manada söyledi bilmiyorum şu saat oldu aramadı bende aramadım sadece fırtına olmuş oradada yaralılar varmış ona bir şey oldumu diye aradım açmadı abisini aradım iyilermiş çalışmamışlar bugün dönmedi bana ki istanbulda bizim evin çatısı uçtu bayağı şeyler oldu aramadı sormadı bile tv izlenmiştir illa inat ettim aramıyorum aslında inat değil vazgeçiş gibi geliyor bana çünkü onun için herşeyi ardına alan bana çok çetirdi yüzükten sonra bakalım neler bekliyor beni...

sen bence onu terket :47::47::47:
ciddiyimm bak şimdiden saygısızlık hakaret diz boyu yarın bi gün vurmayada kalkar böyleleri
seninki biraz köprüyü geçene kadar durumu olmuş kusura bakma öyle yani
dengesizlik değil bu bildiğin düpedüz gerçek kimliğin ortaya çıkışı
ne hakla sana mal v.b hakaretler eder ya!
çirkin çok çirkin bişi sende ona keşke bu kadar taviz vermeseydin :S
şimdiden bunu yapan bi adamla gelecek kurucaksın iyi düşün bence
sonra buraya konu açma boşanmak istiyorum artık bana heyecanı kalmamış diye :26::26:
sağlıklı ve doğru kararlar verirsin umarım ama geleceği önceden belli olan bi nişanlılık dönemi bence
sizi hakeden insanlara değer verin lütfen siz herşeyden daha narin kırılgan ve değerliyiz...

neden herkes aynı seyden muzdarıp sanırım bızım yaptgımz yanls bırseyler var... bunu önce bulmalıyızzzzzz

allahıma şükürler olsun ayrılalı bi sene olduktan sonra bitirdim onu içimde
hiçbirşey kalmadı ona dairr :31:
öylesine birden oldu ki ben bile anlamadım :26:
ama iyiki oldu ya şimdi ben bunu mu sevmişim diyorum
geriye dönüp baktığımda koca boşluktan başka bişi bile hatırlamıyorum
konuşmları sempatik gelirdi o kadar itici geliyo ki
o yakışıklı yeşil gözlü çocuk gitti yerine normal bi vatandaş geldi :51:
kokusuna bile hasret kaldığım insan bana sarılmak istediğinde ittiğimde anladım hiç hoş gelmedi hatta :51:
çok tuhaf bi hismiş
yani artık oda herkesleşti :31::31:

allahıma şükürler olsun ayrılalı bi sene olduktan sonra bitirdim onu içimde
hiçbirşey kalmadı ona dairr :31:
öylesine birden oldu ki ben bile anlamadım :26:
ama iyiki oldu ya şimdi ben bunu mu sevmişim diyorum
geriye dönüp baktığımda koca boşluktan başka bişi bile hatırlamıyorum
konuşmları sempatik gelirdi o kadar itici geliyo ki
o yakışıklı yeşil gözlü çocuk gitti yerine normal bi vatandaş geldi :51:
kokusuna bile hasret kaldığım insan bana sarılmak istediğinde ittiğimde anladım hiç hoş gelmedi hatta :51:
çok tuhaf bi hismiş
yani artık oda herkesleşti :31::31:
ne mutlu sana canım..
uzun bir süre bununla mücadele ediyordun sanırım..
hoş bence bu bir süreç meselesi.o süre dolunca ister istemez bir şeyler bitiyor insanda:34:
bu da insanı o kadar rahatlatıyor ki (ben de öyle oluyor) daha güzel bakıyorum hayata,eminim senin de öyle olacaktır :51:

ne mutlu sana canım..
uzun bir süre bununla mücadele ediyordun sanırım..
hoş bence bu bir süreç meselesi.o süre dolunca ister istemez bir şeyler bitiyor insanda:34:
bu da insanı o kadar rahatlatıyor ki (ben de öyle oluyor) daha güzel bakıyorum hayata,eminim senin de öyle olacaktır :51:

kesinlikle tostoscum :31:
hemde ne mücadele 1 senede benden çok şey götürdü mutluluk gibi :ssz:
ama şimdi o mutluluğu tekrar kazanıyorum ve başkası heycanlandırmaya başlıcak beni :16:
inşallah:16:
artık hani yüzüne dönüp bakmam çünkü o bende bitti..
çok rahatım ohh :16:

Son düzenleme:
Galenia çok sevindim ya senin gibi olmayı çok isterdim ama olamıcam bu gidişle
1 ay sonra buluşucaz çünkü niye kabul ettim bilmiyorum ama
Tek bildiğim çok ama çok özledim dayanamıyorum:S

kesinlikle tostoscum :31:
hemde ne mücadele 1 senede benden çok şey götürdü mutluluk gibi :ssz:
ama şimdi o mutluluğu tekrar kazanıyorum ve başkası heycanlandırmaya başlıcak beni :16:
inşallah:16:
artık hani yüzüne dönüp bakmam çünkü o bende bitti..
çok rahatım ohh :16:
ne güzel şeyler bunlar :81:
yeni bir ilişkiye bile açıksın inşallah en kısa zamanda mutlu haberlerini de alırız galeniacım:34:
eminim kazandığın mutluluk geride bıraktığın o üzüntülü 1 seneni hatırlatmayacak bile:51: hele hele bir başkası seni mutlu etmeye başladığında hiiiç aklına bile gelmeyecek :34:

konuyu tam bilmemekle birlikte bence birbirinizden kopamıyorsunuz yani hala bir şeyler var demektir.belki de bu buluşma güzel şeylere de sebep olur arada özlem varsa..:31:

konuyu tam bilmemekle birlikte bence birbirinizden kopamıyorsunuz yani hala bir şeyler var demektir.belki de bu buluşma güzel şeylere de sebep olur arada özlem varsa..:31:

Özlem diye tarif edemeyeciğim bir duygu kat be kat fazlası diyebilirim canım.
Klasik sebeblerden biten bir ilişki işte ilgisizlik vs gibi
Benim ona güvensizliğim gibi
Uzağız birbirimize şehir olarak ben tam sildim derken o yanına gelicem dedi
Bilmiyorum nolucak umarım hayırlısı olur ya:31:
Keşke değişeceğine azda olsa ümidim olsaydı ah ah :14:

Son düzenleme:
Özlem diye tarif edemeyeciğim bir duygu kat be kat fazlası diyebilirim canım.
Klasik sebeblerden biten bir ilişki işte ilgisizlik vs gibi
Benim ona güvensizliğim gibi
Uzağız birbirimize şehir olarak ben tam sildim derken o yanına gelicem dedi
Bilmiyorum nolucak umarım hayırlısı olur ya:31:
Keşke değişeceğine azda olsa ümidim olsaydı ah ah :14:
sonuçta gelmesi bile seni önemsediğini gösterir.neticede sana telefonla filan yakınlaşamayacağının ya da yeniden başlamak istese bile olmayacağının farkında sanırım.hani yüz yüze görüşmenin daha etklili olacağı inancında ki bence de çok daha iyi bir şey:31:
içinde hala bir şeyler varsa görüşmesen de bitmez ki yani insan soğuyamıyor öyle kolayca..
hem keşke görüşsem düzelir miydi diye bir şey kalmaz aklında..
bence güzel şeyler olacak gibi görünüyor ama değişip değişmediğini zaman içerisinde anlarsın.yine de gelmesi gerçekten çok hoş
yine de umarım senin için hayırlısı olur:34:

sonuçta gelmesi bile seni önemsediğini gösterir.neticede sana telefonla filan yakınlaşamayacağının ya da yeniden başlamak istese bile olmayacağının farkında sanırım.hani yüz yüze görüşmenin daha etklili olacağı inancında ki bence de çok daha iyi bir şey:31:
içinde hala bir şeyler varsa görüşmesen de bitmez ki yani insan soğuyamıyor öyle kolayca..
hem keşke görüşsem düzelir miydi diye bir şey kalmaz aklında..
bence güzel şeyler olacak gibi görünüyor ama değişip değişmediğini zaman içerisinde anlarsın.yine de gelmesi gerçekten çok hoş
yine de umarım senin için hayırlısı olur:34:

Amin inşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun :38:

ben de bu akşam itibariyle restimi çekmiş bulunuyorum.yaptıklarını hala hatırladığımı ve şu birkaç gündür değişmeyen halinin sebebini bildiğimi söyledim.o da 'sen her şeyi böyle değerlendir tamam mı?' dedi.söyledikleriyle yaptıklarının tutarsızlığını söyleyince hiçbir şey diyemedi.
artık gerçekten karar vermesini istiyorum.benim için hiçbir şey farketmezken bir şeyler yeniden olabilir mi diye bu kadar uğraşırken onun bu kadar tutarsız,ve ilgisiz olmasına dayanamıyorum.hayır istemiyorsa çekilsin herkes yoluna baksın yoksa lafla peynir gemisi yürümüyor..

heycan kalmadı diyor bişeyler yapmamız gerek diyor yoksa ikimiz de kopucaz diyoor ve haklıdaa naptım biliyomusunuz İNGİLİZCE hiç anlamam hep başım beladadır sırf farkllık olsun diye okadar sınavlarımın zorluklarımın arasında kapı kapı dolaştım yurtta ingilizce günaydın msjı yazdım saabah çok beğenmiş anlamış gibi cvp yazmış aklıma geldi dedim msjda ne yazıyordu adam zahmet edipte okadar uğraşıp yırtındığım msjı türkçeye çevirmemiş anlamını bilmiyor Allahım gelde delirme şimdi haklımıyım değilmiyim cnm :22:

ahh hayatım yaaa saol :26:
darısı senin başına demiycem çünkü ben barışmanızın taraftarıyım biliyosun :31:
koş aşkının peşinden unutmaya çabalama bile :31:
ben unuttum gitti arkadaşlarım soruyo niye o diyosun ismi yok mu diyo bilmem hiç adını anasım gelmiyo diyorum şaşırıyolar :51:
en iyisi oldu benim için
allah senin içinde en hayırlısını versin tatlım ama gereksiz yere uzatmayın bence barışın derimm :16:

ne güzel şeyler bunlar :81:
yeni bir ilişkiye bile açıksın inşallah en kısa zamanda mutlu haberlerini de alırız galeniacım:34:
eminim kazandığın mutluluk geride bıraktığın o üzüntülü 1 seneni hatırlatmayacak bile:51: hele hele bir başkası seni mutlu etmeye başladığında hiiiç aklına bile gelmeyecek :34:

bende öyle düşünüyorum canım bana değer veren kıymetimi bilen biri çıksın
beklemicemmm :10:
zaten yaşım oldu 20 şimdi ciddi bi ilişkiye başlasam 5 senede anca toparlarım :31:
bence bundan sonrası çok güzel olucak :16:

ben de bu akşam itibariyle restimi çekmiş bulunuyorum.yaptıklarını hala hatırladığımı ve şu birkaç gündür değişmeyen halinin sebebini bildiğimi söyledim.o da 'sen her şeyi böyle değerlendir tamam mı?' dedi.söyledikleriyle yaptıklarının tutarsızlığını söyleyince hiçbir şey diyemedi.
artık gerçekten karar vermesini istiyorum.benim için hiçbir şey farketmezken bir şeyler yeniden olabilir mi diye bu kadar uğraşırken onun bu kadar tutarsız,ve ilgisiz olmasına dayanamıyorum.hayır istemiyorsa çekilsin herkes yoluna baksın yoksa lafla peynir gemisi yürümüyor..

canımm ya bak ne güzel yazmışsın 'lafla peynir gemisi yürümüyor' çok çok doğru bi söz eğer bu ilişki için çabalamak yerine senin yanlışlarını bulmaya çalışıp,
kendisininkileri örtüyorsa bencilleşmeye başlamış demektir mutluluk çift taraflı devam eden birşey ve çaba şart..
iyiki konuşmuşsun ciddiyetini anlar hiç olmazsa seviyorsada elinden geleni yapar
hakkında hayırlısı en iyisi olsun cnm :31:

Back
X