kızlar buradayazan taktikleri sevgilim üstünde uyguladım.eskiden hergün arardı aramayı kestim sonra buluşalım fian demedim oda işeyaradı. ama geçenlerde konuşurken bana dedi ki sen eskiden beni hep arardın artık aramıyorsun anlamdım ben seni dedi. sonra ben buakşam gelmeseydim ne yapcaktın kızcaktın,ağlıyacaktın dimi dedi. bende hayır hiçbişey yapmıycaktım dedim. sonra sustu bu bişey demedi.ama bana hiç yaklaşmadıda ne dokunmak ne öpmek istedi..eve gidelim dedi. gitmeden önce dayanamadım sordum dedim niye bana yaklaşmıyorsun artık ne oldu diye?bi şey yok yapmak zorunda mıım dedi. ben bozuldum tabi. sonra bana bugün dedi ki sen beni sinir ettin işte insan merak ederim sen gelmezsen gel ne olur der dedi. hiçbişey yapmam dedin sen dedi. bana :) sonra ben ondan seni öpmek istemedim ondan yaklaşmadım sana beraber olmadım dedi. bende bence bana doymuşsun dedim saf gibi :) hayır öyle dediğin için sinir oldum dedi.kızlar sizce bu söylediği bahane mi bana yaklaşmaması için yoksa doğru mudur dediği? bana yardımcı olursanız sevinirim. bir yerde yanlış mı yaptım da böyle oldu acaba? bi dedi ki bütün gün her fırsatta seni arıyorum sence niye arıyorum seni dedi telle yani? telle araması beni sevdiğini gösterir mi?
uzun oldu bayaa ama taktik verin kızlar... yalan mı söylüyor yoksa kendimi geri çekmem işe yarıyor mu?
sen en son ayrılmamış mıydın yanlış mı hatırlıyorum