Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

hem hep sen arıyosun hemde arayınca kızıyo enteresan..bence biraz kendini tut..çok sık aramamaya çalış..tepkisini ölç..
ya bende çok biliyomuş gibi konuşuyorum ama bende zamanında çok değer verdim sizin gibi..şimdi biraz daha geri planda tutuyorum kendimi kaçan kovalanır hesabı daha iyi oluyo..

bende çok değer verdim :) ve şimdi toparlamaya çalışıyorum zor oluyo ama galiba başarıyorum :) kendimi tutuyorum bakalım böyle devam edersem güzel olucak herşey :)

Buralardayız canım :52:
Gerçi ben eskisi gibi giremiyorum foruma ara sıra bakıyorum
Huzurum ve keyfim yerinde çok şükür
Sizler nasılsınız:54:

valla forum eskisi gibi diil kuzum... valla bende iim gibi ama canım sıkılıo vakit hiç geçmio doal olarak insanın aklı gitmemesi gereken yerlere gidio :( bu aralar sanki baya tesadüfler yaşıorum... beyfendi ortak arkadaşlarımız facede bişiy paylasınca mesela ben begenıom hemen o da begenio yada ben görim diemidir nedir yine ortak arklarımızın fotolarının altına eski üni günleri hakkında yorumlar yapıo en son da msn de nick ile konuşuos sanki :) ben bi film izleyip adını yazmıştım 'eat-pray-love' die ertesi gün o da 'the notebook' yazmış ki buna bizim filmimiz derdik :( ya da ben üstüme alınıorum? suan resmen hergun girip onun profılıne bakar oldum acaba yenı bişiy yapcakmı die...dikkati çekmeyi yine basardı yani tutamıorum kendimi bakmadan inş görmüodur baktıgımı :)

valla forum eskisi gibi diil kuzum... valla bende iim gibi ama canım sıkılıo vakit hiç geçmio doal olarak insanın aklı gitmemesi gereken yerlere gidio :( bu aralar sanki baya tesadüfler yaşıorum... beyfendi ortak arkadaşlarımız facede bişiy paylasınca mesela ben begenıom hemen o da begenio yada ben görim diemidir nedir yine ortak arklarımızın fotolarının altına eski üni günleri hakkında yorumlar yapıo en son da msn de nick ile konuşuos sanki :) ben bi film izleyip adını yazmıştım 'eat-pray-love' die ertesi gün o da 'the notebook' yazmış ki buna bizim filmimiz derdik :( ya da ben üstüme alınıorum? suan resmen hergun girip onun profılıne bakar oldum acaba yenı bişiy yapcakmı die...dikkati çekmeyi yine basardı yani tutamıorum kendimi bakmadan inş görmüodur baktıgımı :)

kokoş yaa yapma be güzelim böyle şeyler. üzülceksin karşına yeni biri çıktıgında veya çıkmadığında (düşük ihtimal tabi) gecen zamana ona harcadığın vakte üzüleceksin. Gönül isterki onunla olsun ama bu adam gerçekten istese gelir içindekileri söyler, böyle çocuk gibi hareketlerde bulunmaz bence. amacı ne anlamadım hiç. taviz verme hatta hiiiç mi hiç düşünme be güzelim.

merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım.kocamı okadar şımarttıktan sonra olacak olan buydu.ne biçim insanım ben ya o hatalı olsa bile ben alttan alıp ben yaklaşıyorum.ama nişanlıyken umrumda olmuyordu.evlenınce durum tersıne dondu .gercı ben bukadar ustune düşmesem sorun yok ama kendime engel olamıyorum.kendi kendime yapıyorum ama artık bu huyumdan vazgeçmek istiyorum.yardım edermisiniz kızlar

burdaki yorumları okuyunca anladım ki, nişanlılık dönemini olabildiğince kısa tutmak lazım.

biz kadınlar sevdiğimize ilgisiz davranamıyoruz, bu yüzden kaçan kovalanır taktiğini boşverin. ben çok denedim olmuyo, o da pek anlamıyo ilgisiz davrandığımı. yani tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış hesabı. :1:

böyle kaçmak ve trip yapmakla bi yere ulaşamayacağımı anladım artık direk söylüyorum rahatsız olduğum şeyleri. o şekilde çözüm buluyoruz. başka türlü sorunların çözüme ulaşacağını sanmam.

ve sevgiliyken pek sıkmamak lazım. kadın yada erkek farketmez herkes fazla ilgiden bi süre sonra bıkar.

bunların dışında, mutlaka her insanın hayatında hobileri olmalı. yani yapmaktan hoşlandığı şeyler olmalı, sevgili dışında :))

aklıma ilk gelen şey kitap okumak oldu. hem kendinizi geliştirmiş hem de sevgilinizle birlikteyken konuşacak bişeyler üretmiş olursunuz.

kızlar nasılsınız uzun süredir yoktum nette..
benim yeni bir beraberliğim var 2 haftadır. Değer görüyorum ilgi görüyorum seviliyorum iyi çocuk yakışıklı çocuk üstelik tanıdık seceresi belli ama aşık değilim maalesef.. çok korkuyorum acaba gardımı mı aldım aşka yaşadıklarımdan ötürü yoksa gizliden gizliye aklım hala eskisinde de o yüzden mi böyleyim diye..

Benim eşim evlenmeden önce gözümüm içine bakardı şimdi umursamıyor bile yani kızla köprüyü gecene kadar ayıya dayı meselesi anlayacağınız :)

Şükran YILDIZ
teknikdata
server web tasarım
web hostin

kızlar iyisinizdir inş topiğin en güçlüsü ilan edilmiştim ama şuan aşık şapşal bi kız oldum yinede şu ilgi olayını ben bi şekilde dengede tutuyorum benim iki ay oldu :) çok mutluyum hergün değer verdiğini sevdiğini hissediyorum biraz daha kapılıyo kaybetmekten ödü kopuyo aramızda 4 ayımız var beraber geçireceğimiz sonra asker olucak sevdiğim :((
ama çok mutluyum ya iş taktiklerle olmuyo anladım ben çokta değer versem azda versem karşındaki sevdi mi bi kere hep öyle devam ediyo ve ne olursa olsun aşk bi gün saklandığı yerden çıkıyo sadece sabır gerek :34::34::34::34:
zaten aşkta kazanan yok nede olsa bi siz çekersiniz ipin ucunu bi onlar önemli olan saygıyı kaybetmemek artık bende burdayım :31: ama tepemden indirmemek için değil tepesine binmek için :52::52::52::52:

kızlar iyisinizdir inş topiğin en güçlüsü ilan edilmiştim ama şuan aşık şapşal bi kız oldum yinede şu ilgi olayını ben bi şekilde dengede tutuyorum benim iki ay oldu :) çok mutluyum hergün değer verdiğini sevdiğini hissediyorum biraz daha kapılıyo kaybetmekten ödü kopuyo aramızda 4 ayımız var beraber geçireceğimiz sonra asker olucak sevdiğim :((
ama çok mutluyum ya iş taktiklerle olmuyo anladım ben çokta değer versem azda versem karşındaki sevdi mi bi kere hep öyle devam ediyo ve ne olursa olsun aşk bi gün saklandığı yerden çıkıyo sadece sabır gerek :34::34::34::34:
zaten aşkta kazanan yok nede olsa bi siz çekersiniz ipin ucunu bi onlar önemli olan saygıyı kaybetmemek artık bende burdayım :31: ama tepemden indirmemek için değil tepesine binmek için :52::52::52::52:

Çok sevindim canım mutluluğun daim olsun inşallah :38:
Çok haklısın bencede taktik falan boş işler oluruna bırakmak lazım :54:

benim yeni bir beraberliğim var 2 haftadır. Değer görüyorum ilgi görüyorum seviliyorum iyi çocuk yakışıklı çocuk üstelik tanıdık seceresi belli ama aşık değilim maalesef.. çok korkuyorum acaba gardımı mı aldım aşka yaşadıklarımdan ötürü yoksa gizliden gizliye aklım hala eskisinde de o yüzden mi böyleyim diye..

Daha çok yeniymiş canım belki zamanla alışırsın bağlanırsın hemen ön yargılı yaklaşma derim
İlgi görmek sevildiğini bilmek bunlar güzel şeyler yakalamışken kaybetme :)))

senin adına sevindim canım daa çok yeni olduğu için temkinlisin ama oluruna bırak bakalım belkide gerçek aşk tam da karşındadır...

hahaha faceden yeterince görüom çok mutlu olduğunu tü tü tü tü maşallah kıs :) ya bi ben kaldım heralde yeni bişiye başlamayan...tabi evden çıkmayınca pek nerden bulcan dimi :) bu ara üni arklarımla konuşuom filan faceden ortak arklarımız var onunla mesela ben bi foto beğeniom pat hemen beğenio ve yorum yapıo ama paso laf sokmalı iğneli hoş olmayan yorumlar...geçen günde onun bi arkıyla foto altında muhabbet ettik hemen aramış arkını siz görüşüyonuzmu filan die kıskanmış heralde dünde aynı arkına mesaj atmış benim hakkımda hiç konuşuyonuzmu die çocukda yoo ben sormadım o da anlatmadı merak ediosan ara sor hatrını kendisine bana diil demiş :) onun arkı güya ama bana haber taşıo saolsun :) şimdide sırf heralde ben kıskanıyım die fotoların altına yok tamda güneş deniz eğlence modundayım filan yazıp duruyo ne alakaysa... bunlar ne demek anlamadım amacı dikkat cekmekse basardı hergun gırıp profılıne bakmadan duramaz oldum aklımda yokken aklıma düşüverdi yine biliorum bu durum çok kötü erkek milleti sonuçta güven olmaz yarın bi gün pat die bi yazar ilişkisi var die bu da bana kapak olur...

Back
X