- 26 Ağustos 2012
- 5.069
- 1.442
- 373
Bende çok üzüldüm, neredeyken nereye gelmiştik..
Ama dediğin gibi ikimiz için de hayırlısı oldu.. :)
Eee seninki aramadı mı hala![]()
Tabiiki aramadı, ben de aramadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok üzüldüm, neredeyken nereye gelmiştik..
Ama dediğin gibi ikimiz için de hayırlısı oldu.. :)
Eee seninki aramadı mı hala![]()
Tabiiki aramadı, ben de aramadım![]()
5 yıldır birlikteyiz.. aslında sorunumuz şu şu diye bir şey diyemiyorum.
sadece ipleri kaptırdım yani..
bir de arada mesafe var farklı şehirlerdeyiz..
küstük mü çekilmez oluyor her şey.
batıyor sanki bir şeyler.. bilmiyorum ayy tarif bile edemiyorum :))
Yaa topik harikaa
Şoka gireceksiniz ama taam 16 gündür konuşmadık
Gündüz yolda gördü akşam çaldır dedi
Çaldırsam mı yaa![]()
ayyy bizde kavgalıyız bana çok sinirliiii çoookkkkk
banane yaa hep ben alttan alıyorum bu seferde o alsın sınava hazırlanıyor diye fazla bişey demek istemiyorum.
Allah'ım bana sabır versin.
ablamın sevgilisi bi buket gül almış. benimkide çiçek alsın bana
neyse su sınav bi gecsın 4 ay sonra tüm öcümü alırım ondan![]()
belki sizden bekliyordur ?
ilk o söylesin diye beklemeyin bence.
nedenini sorgulasanız hep benden bekliyorsun diye yine üste çıkar![]()
ya kızlar banada bir el atınbenimde 1 buçuk yıllık bir ilişkim var. sevgili olmadan önce arkadaştık bana arkadaş olarak çok değer veriyordu sonra sevgili olduk ben okuduğum için farklı bi şehire gittim daha ilişkimiz 2 ay kadardı o zaman. o kadar değer veriyordu ki nerde napıyrum nasıl haldeyim acayip önemserdi. kavga ettiğimizde hemen arardı. ben açmazdım aramaya devam ederdi durmadan mesajlar çekerdi. sonra ne oldu anlamadım nasılsa barışıyoruz diye mi yaptı ilgisizliği başladı. aramaları azaldı. fakat bizde en ufak bir olayda bile ayrılık konusu dile geliyordu. neyse bir gün 2 gün kadar küs kaldık. ben dayanamadım mesaj attım 2 gün sonunda. ondan sonra adam kavga ettiğimizde umursamıyordu bile nasılsa barışırız diye. ben üzülüyordum kafasına bile takmıyordu. eskiden herşeyi önemseyen adam gitti sadece kendini önemseyen adam geldi. aslında aramız bozuk olmadığında çok iyi olurduk küselim kavga edelim sanki düşmanım o kadar ilgisizdi. bu böyle bir süre devam etti ben sürekli ağlıyrdum. sonra doğum günümde bana söz verdi bidaha seni üzmicem falan diye. yaklaşık 20 gün gayet güzel devam etti ama sonra gene bozuldu. ilgisizleşti. kavga ettik umursamadı bile.geçen gün gene böyle saçma bi sebepten kavga ettik. msjlaşmak da knuşmak da istemiyorum bb dedim. direkt bb dedi bana:s bende hiçbirşey yazmadım. sonra sabahında mesaj atmış günaydın diye. bende konuşmak istemiyorum yazdım. kendisi de başka bir ilde okuyor şuan yapma böyle bak uzaktayız yazmış sanki herşeyi ben yapıyorum ilgisiz olan benim gibi. bende aradım istemiyorum seni ilgisizliğinden bıktım kendimi değersiz hissediyorum dedim. o da durup dururken kavga ettin canın istiyor diye falan dedi. bende alakası yok sen bana değer veriyor musun hayır dedim. kendimi köşeye atılmış gibi hissediyorum dedim. konuşmak sesini duymak istemiyorum iki dünya biraraya gelsi barışmıcm senle dedim. tamam dedi. kapatıyorum by dedim tmmm bb dedi. kapattım bende. 2 gün geçti tık yok kızlar. ben mi yapıyorum bunca sorunu anlamıyorum ya
bide kavga ettiğimiz günün sabahında eski erkek arkadaşımı görmüştüm ona da anlattım çok sinirlendi ayrılıcam deyince onu gördün o yüzden mi falan dedi bana. bende hayır falan dedim. şimdi o başka şehirde ben başka bi şehirdeyim ve 2gündür knuşmuyoruz bitti dedik kapandı knu
aslında ben benim için uğraştığını değerli olduumu hissetmek istiyorum tek sorun bu sevgisini hissedemiyorum
sanırım tepeme çıkardım
![]()
ayyy bizde kavgalıyız bana çok sinirliiii çoookkkkk
banane yaa hep ben alttan alıyorum bu seferde o alsın sınava hazırlanıyor diye fazla bişey demek istemiyorum.
Allah'ım bana sabır versin.
ablamın sevgilisi bi buket gül almış. benimkide çiçek alsın bana
neyse su sınav bi gecsın 4 ay sonra tüm öcümü alırım ondan![]()
ahh canm benım yaa vallahı ıyı sabır ben olsam ayrılk mesajı atardım tebrık edyrum senı sabrından dolayı keske bnde bıraz oyle olablsemcalıdrsaydın bebegım caldr demıs cunku
Ya aslında başka birisi olsa öyle yapardım..
Ama bana şükür çok aşık
Seviliyorum seviyorum, durumumu çekilebilir kılan bu
Dün aradı ve ben bir kere daha onu neden sevdiğimi anladımm
Şükür iyiyizyarın buluşmak istiyor ama zamanım yok :44:
Ne yapsam ki?![]()
Nedir sorun?
![]()
Ya aslında başka birisi olsa öyle yapardım..
Ama bana şükür çok aşık
Seviliyorum seviyorum, durumumu çekilebilir kılan bu
Dün aradı ve ben bir kere daha onu neden sevdiğimi anladımm
Şükür iyiyizyarın buluşmak istiyor ama zamanım yok :44:
Ne yapsam ki?![]()
benim ki genel canım bir tartışma yaşamadık. 3 yıldır sevgiliyiz evlenmeyi nişanlanmayı düşünüyoruz. iyi güzel de ilgisiz bu aralar. bende ilgisizsin deynce siparişle olmuyor diyo =(
ben zamanın da çok üzdüm her şeyde hemen ayrıldım süründürdüm. şimdi onu sevdiğimi ve ayrılamayacağımı bildiği için ters ters konuşuyor. bi şey sorunca hesap mı vericem diyo. itirazın mı var diyo. bu durum için bana koyduğu şart benm agresif huylarımı terketmemi istemesi. ben sürekli ayrılmayı bıraktım istediği gibi biri olmaya çalışıyorum. son zamanlarda tartışma bile yaşamadık. ama bir kere içinden gelsin öpsün elimi tutsun sarılsın istiyorum. ben yapmadan kesinlikle aklına gelmiyor.yanımda lap topla falan uğraşıyo.
davranışlarımı düzelttim. şimdiki planım şu ona bir daha ilgisizsin falan demeyim diyorum.hatta öpmeyim sarılmayım bile. herkese karşı rezil oluyorum bana ters ters konuşup rencide ediyor.bir zamanlar bende ona yaptım evet daha fazlasınıda yapmış olabilirim ama ben bir kızım yahu her dediğine evet dememi beklliyor.
kızlar ayrıl demeyin onu da denedim. ben ayrılmayı istemiyorum.çünkü bütün çevrem o, arkadaşlarımla konuşmuyorum. ipleri çoktan verdim biliyorum hayatımın merkezi yapmam yanlıştı onuda biliyorum ama ne yapmam lazım. düzelecek bunuda biliyorum ama artık sabrım kalmadı.neyi bekliyor ne istiyor düzelmek için çözemedm.
şu an da yaptığı egosunu tatmin etmek.bu durum hoşuna gidiyor.
bayram da ailemin yanına gitmiştim o zaman msjda falan özlediğini yazmıştı.sen benm tek aşkımsın ve ölene dek öyle kalacaksın dedi.sonra bayram bitti ben gittim yanına ilkgün iyiyiz 2. gün yine ilgisiz. bir de çalışıyor. iş hayatı psikolojisini biliyorum az çok ben de yorgun olduğumda gözüm kimseyi görmez ama insan biraz özler yahu![]()
Allahhh korusun ılıskınızı canımm :) Msaallaahh :) ama gorusmeye clıss zaman yrt bı saatlıkte olsa derım ben :)
Zaman ayırdım fazla fazla 9.30 saat
Ama garip bir görüşmeydi :44::44:
benim ki genel canım bir tartışma yaşamadık. 3 yıldır sevgiliyiz evlenmeyi nişanlanmayı düşünüyoruz. iyi güzel de ilgisiz bu aralar. bende ilgisizsin deynce siparişle olmuyor diyo =(
ben zamanın da çok üzdüm her şeyde hemen ayrıldım süründürdüm. şimdi onu sevdiğimi ve ayrılamayacağımı bildiği için ters ters konuşuyor. bi şey sorunca hesap mı vericem diyo. itirazın mı var diyo. bu durum için bana koyduğu şart benm agresif huylarımı terketmemi istemesi. ben sürekli ayrılmayı bıraktım istediği gibi biri olmaya çalışıyorum. son zamanlarda tartışma bile yaşamadık. ama bir kere içinden gelsin öpsün elimi tutsun sarılsın istiyorum. ben yapmadan kesinlikle aklına gelmiyor.yanımda lap topla falan uğraşıyo.
davranışlarımı düzelttim. şimdiki planım şu ona bir daha ilgisizsin falan demeyim diyorum.hatta öpmeyim sarılmayım bile. herkese karşı rezil oluyorum bana ters ters konuşup rencide ediyor.bir zamanlar bende ona yaptım evet daha fazlasınıda yapmış olabilirim ama ben bir kızım yahu her dediğine evet dememi beklliyor.
kızlar ayrıl demeyin onu da denedim. ben ayrılmayı istemiyorum.çünkü bütün çevrem o, arkadaşlarımla konuşmuyorum. ipleri çoktan verdim biliyorum hayatımın merkezi yapmam yanlıştı onuda biliyorum ama ne yapmam lazım. düzelecek bunuda biliyorum ama artık sabrım kalmadı.neyi bekliyor ne istiyor düzelmek için çözemedm.
şu an da yaptığı egosunu tatmin etmek.bu durum hoşuna gidiyor.
bayram da ailemin yanına gitmiştim o zaman msjda falan özlediğini yazmıştı.sen benm tek aşkımsın ve ölene dek öyle kalacaksın dedi.sonra bayram bitti ben gittim yanına ilkgün iyiyiz 2. gün yine ilgisiz. bir de çalışıyor. iş hayatı psikolojisini biliyorum az çok ben de yorgun olduğumda gözüm kimseyi görmez ama insan biraz özler yahu![]()