Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaaerkek akrabaların niye böyle bir muhabbete giriyor ki seninle?
Dünyadaki bu kadar pisliğe rağmen nasıl bu kadar karakteri düzgün bir adama denk geldim, aldatmak mi aslaaa! dediğim adam tarafından aldatildim. Üstelik günü birlik değil, benle nişanlıyken düğün hazırlığı yaparken 8 aydır ayni kadinla aldatildigimi ogrendim. Kıza her şeyi anlattım, ikimiz de terk ettik ve dımdızlak ortada kaldı.Merhaba. Canımı sıkan bir konu var. Benim büyük erkek akrabalarım ya da büyük erkek aile dostlarımız bana ilişkiler konusunda erkekler konusunda bunu söylüyorlar hep. Bu lafı o kadar fazla kişiden duydum ki. Canım çok sıkkın sonuçta tecrübeliler hem yaşlarından dolayı hem de kendi cinslerini iyi tanıyorlar. Sizce bu doğru mu
Merhaba. Canımı sıkan bir konu var. Benim büyük erkek akrabalarım ya da büyük erkek aile dostlarımız bana ilişkiler konusunda erkekler konusunda bunu söylüyorlar hep. Bu lafı o kadar fazla kişiden duydum ki. Canım çok sıkkın sonuçta tecrübeliler hem yaşlarından dolayı hem de kendi cinslerini iyi tanıyorlar. Sizce bu doğru mu
Merhaba. Canımı sıkan bir konu var. Benim büyük erkek akrabalarım ya da büyük erkek aile dostlarımız bana ilişkiler konusunda erkekler konusunda bunu söylüyorlar hep. Bu lafı o kadar fazla kişiden duydum ki. Canım çok sıkkın sonuçta tecrübeliler hem yaşlarından dolayı hem de kendi cinslerini iyi tanıyorlar. Sizce bu doğru mu
hepsi öyle diyemem ama potansiyelleri yüksekBütün erkekler ahlaksızdır diyorsunuz yani
Aldatmanın kadını/erkeği vs olmaz. Karakter yoksunluğu olur benceMerhaba. Canımı sıkan bir konu var. Benim büyük erkek akrabalarım ya da büyük erkek aile dostlarımız bana ilişkiler konusunda erkekler konusunda bunu söylüyorlar hep. Bu lafı o kadar fazla kişiden duydum ki. Canım çok sıkkın sonuçta tecrübeliler hem yaşlarından dolayı hem de kendi cinslerini iyi tanıyorlar. Sizce bu doğru mu