Erkeklerin %99u aldatır %1 i de fırsatı olmadığı için aldatmaz

Ben anlamadım sizin erkek büyükleriniz akrabalarınız ne alaka böyle bir muhabbet kuruyor sizinle ne demek hepsi aldatır falan o zaman kendilerini de katıyorlar ortamda bunu söylerlerken eşlerinden tepki görmüyorlar mı? nasıl böyle konuşmalar açılıyor? genelleme yapmak doğru olmaz öyle olsa kimsenin güvenip evlenmemesi lazım ne kadar boş muhabbetler. Siz de bunu kafaya takıyorsunuz yani? güveneceğiniz size güven veren bir insanla evlenmeniz lazım zaten ve evlilikte sürekli ya aldatırsa diye hayat geçmez ki. Son zamanlarda artmış olsa da bu herkesin yaptığı anlamına gelmez. Saçmalık

Her kım dıyorsa uydurmuş. Ya da kendısı aldatıldığı ıcın öyle söz söylemiş.
Aldatmayan kesım de çoğunluktadır.

Merhaba. Canımı sıkan bir konu var. Benim büyük erkek akrabalarım ya da büyük erkek aile dostlarımız bana ilişkiler konusunda erkekler konusunda bunu söylüyorlar hep. Bu lafı o kadar fazla kişiden duydum ki. Canım çok sıkkın sonuçta tecrübeliler hem yaşlarından dolayı hem de kendi cinslerini iyi tanıyorlar. Sizce bu doğru mu
Dünyadaki bu kadar pisliğe rağmen nasıl bu kadar karakteri düzgün bir adama denk geldim, aldatmak mi aslaaa! dediğim adam tarafından aldatildim. Üstelik günü birlik değil, benle nişanlıyken düğün hazırlığı yaparken 8 aydır ayni kadinla aldatildigimi ogrendim. Kıza her şeyi anlattım, ikimiz de terk ettik ve dımdızlak ortada kaldı.

Herkes kendi tecrübelerine göre yorum yapacaktır, kadın erkek farketmez ama erkekler biraz daha midesiz.

Ahlak denen şey her iki cinsiyette de mevcut. Erkekler farklı gezegenden değiller somucta

Malesef yuzde yuz diyemem ama dogru gibi.

En durustunu taniyorum, karisini aldatmamak icin cabaliyor, iyi alile babasi olmaya calisiyor ama flortlesmenin dibini yasayip kendini kandiriyor.

İdeal olanı mı söyleyim gerçeği mi?

Evrimsel olarak erkekler mümkün olduğu kadar çok dişi döllemeye programlı. Böyle olmasa bugün dünya nüfusu 8 milyar olmazdı.

Tabi ki ilk çağlardaki gibi yaşamıyoruz, sosyal gerçekler var, insan toplumsallaştı, aile bir kurum. Ama milyon yıllık genler var ortada işte.

Aldatmayan çok nadir onlar da süper egosu, iradesi çok yüksek olanlar ya da isteyip fırsat bulamayanlar. Malesef durum bu.

Benimde bir tanidigim var oda hep bunlari tekrarliyor. Bir erkek aldatmiyorsa ya parasi yok ya firsati yada zamani. Okadar laf anlatmaya calisiyorum anlamiyor. Bir insan nezaman aldayir? Eger kani bozuk ise aldatir

Valla hiç o oranları bilemem.eşime de "asla yapmaz benim kocam" diyemem.bu güvenmediğim anlamına da gelmez..insanoğlu bu bilemem yani.ama asla bunları düşünerek bu şüpheyle de yaşayamam.yaparsa yakalarsam gereğini yaparım, yapmış ve yapacak olursa da ben yakalamamışsam ne yapayım.

O oranlara bakmayın kurt gibi kemirir içinizi.siz eşinize bakın.sizinki gibi akraba ortamlarında ben de bulundum.üstelik daha lise üniversite çağında.kendileri ve çevreleri öyle olduğu için erkekleri genelliyorlar.bu güruh içki alemlerinde, barlarda kulüplerde, kumar masalarında karı kızla gezmeyen evli erkeklere kılıbık ve sıkıcı ev erkeği gözüyle baktıgı için koşarak uzaklaştım onlardan.

Hatta bir ara babama da takmışlardı.babam içki içmeyen , eğlenmesini bilmeyen biri de değil hani.dogal olarak bunları eşiyle yapmasını seven biri.sevgili üvey annem o çok bilmiş akrabalarının o asagılık hayatlarına özenip babamı oraya buraya onlarla saldı.bir gün tanıdık bir kaç kadını da yanlarında görmüs.gittikleri ortama gidip.evde tartıştılar bir-iki. O kadınlar yanınızda da bizi çagırmıyorsunuz diye."al işte o çok övündügün amcanı enişteni dayını bilmem neyini.yanlarında gez diye sen yolladın adamı onlar oralara boş yere gitmiyorlarmış .evde oturan adamı sen dürttün diye kızmıştım.o oldu.hoş kendi de aynı hamurdan olunca babacıgımı aldattı o ayrı.

Yani bu işin erkeği kadını da yok.ahlaksızı karaktersizi var.

Son düzenleme:
Aldatanların kendine uydurdukları kılıf bu.Hepimiz aldatıyoruz aman nolcak gibisinden

Merhaba. Canımı sıkan bir konu var. Benim büyük erkek akrabalarım ya da büyük erkek aile dostlarımız bana ilişkiler konusunda erkekler konusunda bunu söylüyorlar hep. Bu lafı o kadar fazla kişiden duydum ki. Canım çok sıkkın sonuçta tecrübeliler hem yaşlarından dolayı hem de kendi cinslerini iyi tanıyorlar. Sizce bu doğru mu

Bir tanidigimin kocasi eşi beni aldatiyormusun dediginde şu cumleyi kurdu...

" ben senin giderlerine yetişemiyorum daha ikinciye nasil yetişecem saçmalama" :)

Sanki bu konunun ozeti bu..

Çok saçma bi laf ..arkadaşların dediği gibi kendi yaptığına kılıf uydurmak bu herkesi aynı kefeye koyamazsin içinde Allah korkusu olan ve karısını çok seven adam aldatmaz bu kadar net ..

çok eskiden işyerinde bir abimiz vardı, bu lafı o söylerdi hep. erkeklerin %99 u aldatır, o kalan %1 lik de kırıktır derdi. doğru mudur değil midir tartışılır ama babana bile güvenme demişler. beşer şaşar.

Doğru değil
Bu lafı savunan kendine kılıf hazırlıyordur

Çok saçma bir söz aldatan erkekler vicdanlarını rahatlatmak İÇİN kendilerine kılıf uyduruyorlar.. eşime güvenim sonsuz.

Aldatmanın kadını/erkeği vs olmaz. Karakter yoksunluğu olur bence

Kendilerini haklı çıkarmanın yolu bu :) aldatan bi erkekse eger boyle konusur zaten ;) aman canım ne var erkeğiz aldatmayan erkek varmı bizim yaptigimiz ne ki abartmayin olabilir göz zinası filan demek icin onlarin hepsi :) nişanlımla 5 senedir konusuyoruz ve konustugumuzdan beri benim erkek arkadaşlarım coktu onun 1 tane dahi bayan arkadaşı yoktu arkadas bile bakın :) kendini işine evine odaklamıs biriydi bi bayan görse kafasını eğer geçer magazalarda dahi gerekmedikce muhabbete girmez. 5 senedir ben hep bunu gördüm. He aşırı derece sinirli kıskanç ve sinirlendiginde gözünün hiçbirşey görmediği bi adam kendisi bu nedenle malesefki kendisinden herşeyi beklesem de en son tahmin edecegim şey aldatması ha yinede kesinlikle yapmaz etmez demiyorum bakın onun hakkında aklıma gelecek en son şey bu diyorum ona en cok bu konuda guveniyorum Allah korusun

Back
X