- 25 Ağustos 2018
- 744
- 175
- 103
- Konu Sahibi Yalniz dertli
-
Bunları yapıyoruz zatenMesela akşamları yürüyüş, birlikte gidebileceğiniz bi kurs, haftasonu mangal piknik, belki haftasonu için küçük şehirdışı kaçamakları, sinema, tiyatro, konserler, haftasonları akşam birlikte içki içebilirsiniz mesela...
Özür dileyerek söylüyorum b3nce benim yapıma da bu ters. Gitmesin heleki hamileyken benEşinize nefes alması için alanlar yaratın :)
Bu kadar boğmanın anlamı nedir? Kendinize hiç mi güvenmiyorsunuz?
Ben gece eşimin valizini hazırladım sabahta erkek erkeğe 3 günlüğüne kıbrısa yolladım ki hamileyim. Bana uzun yol yasak yoksa benimle gidecekti. Ben gidemiyorum diye adamı eve mi hapsedeyim. Nüfus cüzdanı ben de de tapusu bende değil.
Evlilik zulm etmek demek değil bunu ayırın.
Surekli cikiyorsa evet bu bir sorun olabilir ama arada sirada cikiyorsa bence uzulmenize gerek yokBen akşam çıkmasını, geç vakte kadar gezmesini anlamıyorum
Haklı olabilirsin kendine göre bende sana saygı duyuyorum. Yazarak prk bu konu hakkında konuşmak zor olurÖzür dileyerek söylüyorum b3nce benim yapıma da bu ters. Gitmesin heleki hamileyken ben
Ben de esimi evdeki 18 aylik, karnimdaki de 5 aylikken arladaslariyla kibrisa gondermistim haftasonu icin :) surpriz yapip ben organize etmistim, sok olmustu.Haklı olabilirsin kendine göre bende sana saygı duyuyorum. Yazarak prk bu konu hakkında konuşmak zor olur
Masallah size ne diyim bana gorede degil istemem arkadaslariyle tatile gitmesini.Ben de esimi evdeki 18 aylik, karnimdaki de 5 aylikken arladaslariyla kibrisa gondermistim haftasonu icin :) surpriz yapip ben organize etmistim, sok olmustu.
Yani simdi tatil var tatil var. Hani yillik iznini tabi ki arkadaslariyla gecirmesini istemem ya da 1 hafta 10 gun evden keyfi uzak kalmasini hos karsilamam. Ama bi haftasonu kacamagi neden olmasin? Sozu var, cocuklar memeden kesilince o da beni gonderecek arkadaslarimla haftasonu icin :)Masallah size ne diyim bana gorede degil istemem arkadaslariyle tatile gitmesini.
Maşallah vallaAz önce eşim benim sayemde tanıştığı arkadaşlarıyla maç izlemeye gittibenim de bu tarz konularım olmuştu. Bana da bu akılları vermişlerdi sen de gez diye... o gün bu gündür geziyorum. Kah kendim kah kuzımla, kah arkadaşlarla... beni istemeyeni ben hiç istemem böyle oyalarım kendimi :))
Yok bi tane kafes bi tanede tasma alin sus niyetine yaninizda tasiyin.Rahat bırakayım yani oye mi ,? Gece yarilarina kadar disarida gezsin ?
Ne güzel ya relax olmak lazım inan arayıp rahatsızlık vermiyorum o sürekli arıyor aramıyorsun diye kızıyor. Ama özledim ya kocamı yarın gece gelecekBen de esimi evdeki 18 aylik, karnimdaki de 5 aylikken arladaslariyla kibrisa gondermistim haftasonu icin :) surpriz yapip ben organize etmistim, sok olmustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?