- Konu Sahibi Yalniz dertli
-
Ya burda herkes normal ama biz milattan kalmayız sanırımNasıl yani ? Akşam mangala gidecek beni evde bırakıp, ?
Bu da yeni moda oldu herhalde. Beni alıntılamayım:)))Beni alıntılamayın size yorum yapmadım birdaha asla cevap vermiycem muhalefetiniz bana olmasın bu siteyi sorun çözmek için değil adeta muhalefet için kullanıyorsunuz saygılar siz ve sizin gibi düşünen arkadaşlara iyi geceler devam edersek banlanırız o yüZden cevap vermiycem istediğinizi söyleyin
Gidemez tabiki ne münasebet evli bir adam o artıkNasıl yani ? Akşam mangala gidecek beni evde bırakıp, ?
Hayretler içersinde okudum yorumunuzu. Nasıl bir cehalet ya.
Güzel bir cinselliğin ardından. Bu nasıl bir tabir. Eşinizle bir konı üstünde İstediğiniz ve istemediğiniz şeylerleri cinsellikle mi hallediyorsunuz.
Pes.
Yok ya azarı yedim :) beni alıntılama :)) burası günlüğü sanki. Cevap istemiyorsan aç defteri yaz ya da telefonun notlar kısmına kaydet dimi ama:) Bunu yazdım sen cevap yazma, şunu dedim ama sanane? Sana mı yazmışım?? Hey Allahım :))Adam komidinin ustune para da koyuyo mu bari yazayim dedim sonra kendi kendime Kız yazma boyle dusunenlere sonra sen suclu oluyosun dedim durdurdum kendimiBas edilmiyorlar valla iyi sen cevap yazmissin bravo
Adam komidinin ustune para da koyuyo mu bari yazayim dedim sonra kendi kendime Kız yazma boyle dusunenlere sonra sen suclu oluyosun dedim durdurdum kendimiBas edilmiyorlar valla iyi sen cevap yazmissin bravo
Etsin benim bunyem alisik. 3 gunde bir siteden kovulmazsam uyku tutmuyor :)Yok ya azarı yedim :) beni alıntılama :)) burası günlüğü sanki. Cevap istemiyorsan aç defteri yaz ya da telefonun notlar kısmına kaydet dimi ama:) Bunu yazdım sen cevap yazma, şunu dedim ama sanane? Sana mı yazmışım?? Hey Allahım :))
Bi fıkra varya mahallenin delisi birini bıçaklamış bir gün, mahkemeye çıkmış hakim soruyor neden yaptın bunu? Adam şey diyor hakime. İyi de bu konu sizi neden bu kadar ilgilendiriyor??
Kamuya açık bir bir forumda yazı yazıp, sana yazmadım ben etiketleme beni demek inanılmaz sığ:)
Yazma yazma bence :) biz hatalı oluyoruz. Şikayet etmiştir bile :) beni küçümsedi, aşağıladı vs şekline :)))
Neyse.
Siz kiz kiza kahve icme , kizlarla alisverise cikma, iki dedikodu yapma..ihtiyaci nicin duyuyorsaniz o sebeple istiyorlar. Onlarin mangal, piknik, cadir konaklama, balik tutma, kahvede okey atma, hali sahada mac vs ilgi alanlatina giriyor. ( anlasilacagi uzere benim esimin ilgi alanu genis:)) haftada en az bir gun cikar, iki uc de olur. Onceden bende cikardim. Simdi bebegimin uyku duzeni bozulmasin diye evdeyim fakat onun cikmasi sorun olmuyor. Birbirimize de zaman ayirabiliyoruz)Merhaba . Aklima takilan bir nokta var. Eşim akşam arkadaşları ile mangala gitmek istiyor , gerekcede şu;arkadaşının tayini çıkmış erkekleri toplayıp veda yemeği.imis. daha önce de arkadaşları ile gündüz mangala gitmişti bikac kez ve bu yüzden de tartışmıştık. Ben istemiyorum, ona göre "nolacakmis herkes gidiyormuş kötü.bisey yokmuş felan felan " . Ya benim anlamadığım erkekler nedne böyle tek başlarına takılma isteği duyar ? Abartıyor muyum sizce
Yani haftanin 3 4 gunu yapmiyorsa bu erkek erkege takilmayi ne zarari var ki yahu ? Arada esler ayri gezmeli diye dusunuyorum. Iliskiye nefes aldirmak lazim. Ben esimin gozune bakarim arada aksam yemege falan gitse arkadaslariyla da evde yanliz vakit gecirebilsem diye. Yalnizlik da guzeldir arada kafa dinlersiniz. Siz kiz arkadaslarinizla cikmiyor musunuz esiniz olmadan ? Ben kiz arkadasimla cikarken esim pesime takilsin istemem. Nasil sohbet edebiliriz ki o varken. Erkek erkege muhabbet etmek istiyorlardir arada bunda ne var ki ? Ha eşli olarak gidilen yere bensiz gitse kiyamet kopar o cok ayriMerhaba . Aklima takilan bir nokta var. Eşim akşam arkadaşları ile mangala gitmek istiyor , gerekcede şu;arkadaşının tayini çıkmış erkekleri toplayıp veda yemeği.imis. daha önce de arkadaşları ile gündüz mangala gitmişti bikac kez ve bu yüzden de tartışmıştık. Ben istemiyorum, ona göre "nolacakmis herkes gidiyormuş kötü.bisey yokmuş felan felan " . Ya benim anlamadığım erkekler nedne böyle tek başlarına takılma isteği duyar ? Abartıyor muyum sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?