Erkeklerin akşam arkadaşlarla takılma isteği ?

Ne yapayım peki koyuvereyim gitsin mi ? Evin yolunu mu unutsun ? Ya da kahve köşelerinde mi dolansın. Ki eşim kahveye gitmeyi de isteyen bir insan . Ona gore boylesinnormal . Kahveye gidenler erkek

Aranız Yok mu?
Haftada 2 akşam gitsin adam arkadaşlarıyla.
Bu mangal sıklığı ne ki sanki? Her gün her gün mangal yaptıklarını sanmıyorum.

Işte sorun da şu , akşamları evdeyken de sürekli eli telefonda, arkadaşları il3 mesajlasir. Ilgisi tel3fonda . Böyle olunca da bende kafamda diyorum ki , evdeyken bile arkadaşları aramızda bir şekilde, bari dışarı çıkmasın diyirum kendimce. Haksız mıyım
Durumun arkadaşlarıyla takılmasıyla alakası yok bence, sizin çift olarak iletişiminiz az ve bu iletişiminizi eşinizi kısıtlayarak arttıramazsınız.

Merhaba . Aklima takilan bir nokta var. Eşim akşam arkadaşları ile mangala gitmek istiyor , gerekcede şu;arkadaşının tayini çıkmış erkekleri toplayıp veda yemeği.imis. daha önce de arkadaşları ile gündüz mangala gitmişti bikac kez ve bu yüzden de tartışmıştık. Ben istemiyorum, ona göre "nolacakmis herkes gidiyormuş kötü.bisey yokmuş felan felan " . Ya benim anlamadığım erkekler nedne böyle tek başlarına takılma isteği duyar ? Abartıyor muyum sizce

abartmissiniz, gitsin nolcak ki
sizi surekli kisitlayip kendi surekli arkadaslariyla gezmek istiyosa haklisimiz ama durum oyle degilse haksizsiniz

adam evlenirken hic kendime ozel faaliyetim kalmasin diye evlenmemistir

ben esime hep derim. plan olursa sormana gerek yok gununu saatini onceden soylemen yeterli tabiki gidiceksin diye

bu arada ben baska sehire arkadasima ziyarete gittigimde de esim karismaz, git tabiki der

Valla ben gündüz calisiyirum akşam 7 de evde oluyorum. Ve arkadaşlarımla takılmaya firsatim kalmıyor. Haftasonu da öyle kendime vakit ayıramıyorum ki arkadaşlarla gezsem.
akşam 7 den sonra arkadaşlarla çıkılamıyo mu? Masalda bile 12 ye kadar süre var külkedisine dönüşmeden önce :D

ben sizi anlıyorum . eşinizin size olan ilgisi yeterli değil. o yüzden bu davranış ve tutum içerisindesiniz fakat ilgili olmasını sizinle vakit geçirmesini bu şekilde kısıtlayarak temin edemezsiniz. bu kısıtlamalar zamanla yerini büyük tartışmalara bırakabilir. kendinize hobi edinin . iş dışın da ara boşluklarınızda kurslara katılın. eşinizle ailecek görüşebileceğiniz arkadaşlıklar kurun. bulunduğunuz çevrede arkadaşınız yok ise mutlaka eşinizin arkadaş yada akrabalarından birileri vardır. onlarla ailecek görüşün. kendinizi üzmeyi de bırakın

Merhaba . Aklima takilan bir nokta var. Eşim akşam arkadaşları ile mangala gitmek istiyor , gerekcede şu;arkadaşının tayini çıkmış erkekleri toplayıp veda yemeği.imis. daha önce de arkadaşları ile gündüz mangala gitmişti bikac kez ve bu yüzden de tartışmıştık. Ben istemiyorum, ona göre "nolacakmis herkes gidiyormuş kötü.bisey yokmuş felan felan " . Ya benim anlamadığım erkekler nedne böyle tek başlarına takılma isteği duyar ? Abartıyor muyum sizce

Neden bu kdrkdr sıkıyorsunuz eşinizi ya
Bana çok saçma geliyor gerçekten

Bende bazen arabayı alıp gezmeye giderim kardeşimle annelerin mahalleye giderim arkadaşlarımı görmeye arkadaşıma kahve içmeye niye bu kdr sıkıyorsunuz anlamıyorum

Size zaman ayırıyor ise bnce ufak şeyler bizim için de gerekli onlar içinde

Ben de adam her gece çıkmak istiyor zannettim...elbette abartıyorsunuz...sizin arkadaşlarınız konu komşunuz yok mu eşiniz olmadan takılmıyor musunuz

Evet abartıyorsunuz. Eşinizin sizinle evlenmesi sosyal hayatı olmayacağı anlamına gelmiyor. Bu güvensizliğin sebebine inin ve gerekiyorsa yardım alın. Diğer türlü hayatı kendinize zehir edersiniz.

Eşime güvenirim
İstediği zaman gidebilir

O da bana güvenir
Oraya gitme buraya gitme
Çocukça geliyor bana

Ha güven yoksa evlilikte olmamalı zaten

ne kadarda bir çıkıyor arkadasları ile?

Yani çok sık değilse ve bi arkadaşının gittğini söylüyor bence normal bu kadar takılacak bişey görmedim

Dış kapıyı kilitle çıkamasın hatta nir yol bulur giderse polisi ararsın mangal partisinde basarlar. :işsiz:

Eşiniz haftanın üç günü dışarıda olmak istiyorsa bana göre fazla. Siz dört gün görüşüyoruz demissiniz. Bugün ben çıkacağım dışarı , yarın o çıkacak sonra yine ben sonra yine o. Ee zaten akşam yedide işten cikiyormussunuz eve gel yemek ye derken saat dokuz oluyor, dokuzdan sonra birbirinize kısıtlı vaktimiz kalıyor. Doğru dürüst vakit ayiramiyorsunuz birbirinize. Her hafta dediğiniz gibi ise biraz fazla ama hep böyle devam etmez , zamanla kendisi azaltır emin olun.

Bir de haftanın üç günü çıkacak enerjiyi iyi buluyor, ben çalıştığım vakit akşam eve gelince evden çıkasım gelmiyor. Zaten kafede oturayım, dışarda yemek yiyeyim olaylarını pek seven biri değilimdir ondan kaynaklı belki de. Ama demekki eşiniz seviyor arkadaşları ile takılmayı. Üzerine düşerek bu durumdan kurtulamazsınız, rahat bırakın çıksın , siz de o yokken güzel vakit harcayın, evde de çok kaliteli vakit gecirilebiliyor. Onsuz da eğlenebilirsiniz, zamanla azalacaktır emin olun. Ben tek başıma vakit geçirmekten aşırı keyif alan biriyim, siz de keyif almaya çalışın yalnız kalsanız bile. Eşinizi fazla takmayin kafanıza.

Şimdi bekar arkadaşları fazla ise , onlar da evlenince o her gün yazıştıkları whatsapp grubundan bile ses seda çıkmaz oluyor. Geçen bir erkek arkadaşım bundan dert yanıyordu gruptaki herkes evlendi bir tek ben kaldım, her gün ne güzel sohbetler dönerdi şimdi kimse yazmiyor, giderek azaldı ve şu an kimse konuşmuyor diye. Evliliğe alışma süreçlerinde arkadaşlarla fazla takılma durumu olabilir bunu normal görebilirsiniz. Uyum sağlama zamanları sonuçta.

erkek erkeğe gtmesınde bır sorun yok.arada gidiyosa neden sıkıntı yapıyosunuz..bende bazen kızlarla buluşma ayaralayıp kahve içmeye,kahvaltıya,pikniğe gidiyoruz.

şimdi bende kendıme soruyorum neden tek takılma ısteği duyuyorum.

Eger mumkunse ben de planlarini gorusulmeyen o diger 3 gunde yapmasini talep ederim yerinizde olsam. Sonucta zaten o gunler ayrisiniz anladigim dogru ise.

Onun disinda is yerinden biri ayrilinca illa bir yemek bir sey ayarlaniyor ve gidiliyor yani, hele ki yillardir birlikte calisilmissa gitmemek asla olmaz, cok ayip olur arkadasina karsi, bu tarz organizasyonlarin tarihi de bir kisiye gore degistirilmez, bu konuda sorun cikarmamalisiniz bence.

bir de sanki pek tanimadan mi evlendiniz, veya ne bileyim. Hani evde telefonla kahveye gitmek istiyor falan diyorsunuz, bilmiyor muydunuz boyle bir hayati oldugunu.

Gitsin tabi. Ne var ki onda. Mangala gidiyor altıüstü. Sende bir arkadaşınla görüş.

Back
X