- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Yalniz dertli
Yapışık ikiz gibi kocamla yan yana olmanın anlamı yok benim ki her hafta sonu gider arkadaşları ile bende kendime zaman ayiririm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevap veriyorum, Aristoteles'in deyimiyle zoon politikon olduğu için.Merhaba . Aklima takilan bir nokta var. Eşim akşam arkadaşları ile mangala gitmek istiyor , gerekcede şu;arkadaşının tayini çıkmış erkekleri toplayıp veda yemeği.imis. daha önce de arkadaşları ile gündüz mangala gitmişti bikac kez ve bu yüzden de tartışmıştık. Ben istemiyorum, ona göre "nolacakmis herkes gidiyormuş kötü.bisey yokmuş felan felan " . Ya benim anlamadığım erkekler nedne böyle tek başlarına takılma isteği duyar ? Abartıyor muyum sizce
Merhaba . Aklima takilan bir nokta var. Eşim akşam arkadaşları ile mangala gitmek istiyor , gerekcede şu;arkadaşının tayini çıkmış erkekleri toplayıp veda yemeği.imis. daha önce de arkadaşları ile gündüz mangala gitmişti bikac kez ve bu yüzden de tartışmıştık. Ben istemiyorum, ona göre "nolacakmis herkes gidiyormuş kötü.bisey yokmuş felan felan " . Ya benim anlamadığım erkekler nedne böyle tek başlarına takılma isteği duyar ? Abartıyor muyum sizce
Merhaba . Aklima takilan bir nokta var. Eşim akşam arkadaşları ile mangala gitmek istiyor , gerekcede şu;arkadaşının tayini çıkmış erkekleri toplayıp veda yemeği.imis. daha önce de arkadaşları ile gündüz mangala gitmişti bikac kez ve bu yüzden de tartışmıştık. Ben istemiyorum, ona göre "nolacakmis herkes gidiyormuş kötü.bisey yokmuş felan felan " . Ya benim anlamadığım erkekler nedne böyle tek başlarına takılma isteği duyar ? Abartıyor muyum sizce
Canım gitsin ne olacak kötü bisey yapmadiktan sonra alkol falan yoksa müzikli bi ortam kadinli erkekli degilse bence gönderMerhaba . Aklima takilan bir nokta var. Eşim akşam arkadaşları ile mangala gitmek istiyor , gerekcede şu;arkadaşının tayini çıkmış erkekleri toplayıp veda yemeği.imis. daha önce de arkadaşları ile gündüz mangala gitmişti bikac kez ve bu yüzden de tartışmıştık. Ben istemiyorum, ona göre "nolacakmis herkes gidiyormuş kötü.bisey yokmuş felan felan " . Ya benim anlamadığım erkekler nedne böyle tek başlarına takılma isteği duyar ? Abartıyor muyum sizce
Eşinizle paylaşımınız olmamasını adamın bedensel olarak evde bulunmasıyla çözemezsiniz ama. Diyelim ki beynini yiyip evde tuttunuz eee kafası zaten sizde olmayacak ki. Ortak hobileriniz ilgi alanlarınız yok mu? Biz eşimle on yıl olacak neredeyse beraberiz biz de telefon internet kitap derken evdeyken takılırız ama okuduğumuzu hemen konuşuruz siyasete çok düşkünüz hadi kahve içelim deyip saatlerce konuşuruz. Ama biz zaten böyle olduğumuz için evlendik. Sizin evlenmeden önce paylaşımlarınız neydi neden kesildi sonraYa zaten sürekli arkadaşlarıyla iş hayatında zaten . Çalıştığı gün eşim tüm gün nerdeyse evde olmaz görüşemeyiz . Ben sabahın köründe çıkarım ise , o öğlen ve gece gelir eşim haliyle bende uyurum o vakitte . O gün iptal bizde . Ertesi güne kadar eşim yok .Ve evde olduğu zamanlarda da elinden tel düşmez arkadaşlarıyla mesajlarlalar felan . Hani verimli zamanımız yok gibi geliyor bana bizim . B3nde bu durumu kurtarmaya calisiyirum
çok abartıyorsunuz hem deMerhaba . Aklima takilan bir nokta var. Eşim akşam arkadaşları ile mangala gitmek istiyor , gerekcede şu;arkadaşının tayini çıkmış erkekleri toplayıp veda yemeği.imis. daha önce de arkadaşları ile gündüz mangala gitmişti bikac kez ve bu yüzden de tartışmıştık. Ben istemiyorum, ona göre "nolacakmis herkes gidiyormuş kötü.bisey yokmuş felan felan " . Ya benim anlamadığım erkekler nedne böyle tek başlarına takılma isteği duyar ? Abartıyor muyum sizce
ne var bunda, eşim bırakın mangalı ara sıra gece bile çıkıyor arkadaşlarıyla ki çıksın zatebNasıl yani ? Akşam mangala gidecek beni evde bırakıp, ?
hiç alakası yokYa o anlamda değil, ben birlikte vakit geçirmek adına diyirum . Bunu bir kere yaparsa hep yapar ama . Asmaaltı koyup.koyup gidecek , sonra da birlikte vakit harcamayan eşler olacaz
Evlenmeden önce de telefon da görüşüyorduk eşim pek anlamaz basite kaçar öyle bir muhabbet konuşunca aman nolacak der ve genelde zıt oluruz konularda. Nişanlı iken de zaten ailesi ile gelirdi yanıma. Uzak yerlerdeydikve gelince de aileis ile gelirdi . Ee haliyle pek paylasimimiz olmadı. Meğerse ben çabalamışım biseyler için onu anladımEşinizle paylaşımınız olmamasını adamın bedensel olarak evde bulunmasıyla çözemezsiniz ama. Diyelim ki beynini yiyip evde tuttunuz eee kafası zaten sizde olmayacak ki. Ortak hobileriniz ilgi alanlarınız yok mu? Biz eşimle on yıl olacak neredeyse beraberiz biz de telefon internet kitap derken evdeyken takılırız ama okuduğumuzu hemen konuşuruz siyasete çok düşkünüz hadi kahve içelim deyip saatlerce konuşuruz. Ama biz zaten böyle olduğumuz için evlendik. Sizin evlenmeden önce paylaşımlarınız neydi neden kesildi sonra
Ay evet işte bende durum aynı böyle.yok canım ya durumun gayet normal:) yeni evlsin daha fazla görüşmek istemen normal.ben ilk evliyken bir an önce aşam olsun görüşeyim istiyordum,ya da evdeyken beraber iş yapmaktan kaçıyordum.. istememen normal ama gitmesine engel olma hem hoş olmaz hemde bunalır. aradaysa atıyorum 2 hafatada 1 hiç sorun değil hem seni evini özler![]()
akşam 7 den sonra arkadaşlarla çıkılamıyo mu? Masalda bile 12 ye kadar süre var külkedisine dönüşmeden önce![]()