Erkeklerin akşam arkadaşlarla takılma isteği ?

Ne var bunda canım benim eşim de çıkıyor arkadaşlarıyla haftada bir ya da iki haftada bir, istediğim zaman ben de arkadaşlarımla ayrı buluşuyorum.

Merhaba . Aklima takilan bir nokta var. Eşim akşam arkadaşları ile mangala gitmek istiyor , gerekcede şu;arkadaşının tayini çıkmış erkekleri toplayıp veda yemeği.imis. daha önce de arkadaşları ile gündüz mangala gitmişti bikac kez ve bu yüzden de tartışmıştık. Ben istemiyorum, ona göre "nolacakmis herkes gidiyormuş kötü.bisey yokmuş felan felan " . Ya benim anlamadığım erkekler nedne böyle tek başlarına takılma isteği duyar ? Abartıyor muyum sizce
Bana kalirsa abartiyorsunuz bu kadar gozunu herseyde bırakırsanız heveslerini kursaginda birakirsaniz ilerde yasamak istedikleri icin bosanma davasi acar

Arkadaşlarının birkaç tanesini tanıyorum. Benim derdim aslında şu, eşimle daha çok vakit geçirmek, birde akşam dışarı çıkan eşleri sevmiyorum. Mesela akşam dışarı çıkıp.gece yarilarina kadar gelmeyip evde koca bekleyen baba bekleyen aileri sevmiyorum aslında . Buna alışmasını istemiyorum

Eskiden yoktu zaten son yillarda çıktı bogma adami kacar yoksa teraneleri. Surekli ayri vakit gecirceksek nie evlenioruz ki. Ya da kadin ihtiyaç duymazken erkek niye bu kadar sürtme meraklisi oluo. Benim de agirima gidio bu.

Evlenmeden önce de telefon da görüşüyorduk eşim pek anlamaz basite kaçar öyle bir muhabbet konuşunca aman nolacak der ve genelde zıt oluruz konularda. Nişanlı iken de zaten ailesi ile gelirdi yanıma. Uzak yerlerdeydikve gelince de aileis ile gelirdi . Ee haliyle pek paylasimimiz olmadı. Meğerse ben çabalamışım biseyler için onu anladım
Tanımadan evlenmişsiniz maalesef. Armut almışsınız ama pilav yapmaya çalışıyorsunuz. Umarım zamanla orta yol bulursunuz

Evlilik demek tüm zamanınızı birbirinize kiralamak demek değil.. Elbette kendinize ayrı bi zamanınız olucak herkes kendi hemcinsleriyle takılmaktan keyif alır bunu sizde denemelisiniz

evlilik öncesi özlemle geçmiş çok vakit geçiremediyseniz ayrı kalmak istemezsiniz... ben yaşadım biliyorum.. zamanla sürekli vakit geçirme isteği azalıyor.. benimde eşim haftada bir maça gider.. gitmemesi evde film izlemeyi tercih ederim tabi ama o öyle mutlu olucak tamam derim öreneğin canım,asl kavga etmem...

Herkesin kendi özel yasam alanı olmalı
Benimkinin bu sehirde pek arkadası yoktu ben kendi erkek arkadaslarımla tanıstırıp samimi oldurdum yetmedi spora gitmesini vs de destekliyorum
Oda aynı sekilde benim sporumu ve arkadaslarımla aksam cıkmamı destekler bırakır alır vs
Hayat sadece kocadan ibaret değil sizede arkadas edinmenizi tavsiye ederim

Merhaba . Aklima takilan bir nokta var. Eşim akşam arkadaşları ile mangala gitmek istiyor , gerekcede şu;arkadaşının tayini çıkmış erkekleri toplayıp veda yemeği.imis. daha önce de arkadaşları ile gündüz mangala gitmişti bikac kez ve bu yüzden de tartışmıştık. Ben istemiyorum, ona göre "nolacakmis herkes gidiyormuş kötü.bisey yokmuş felan felan " . Ya benim anlamadığım erkekler nedne böyle tek başlarına takılma isteği duyar ? Abartıyor muyum sizce

Bence abartıyorsunuz. Arkadaşlarıyla vakit gecirmek istemesi kadar dogal bir sey yok. Siz hic kadın kadına vakit geçirmiyor musunuz? Ya da esinizden ayrı bir arkadaş ortamınız yok mu?

Bunda ne var ki. Tabi ki arkadaşlarıyla da alanı olmalı. Siz de çıkın arkadaşlarınızla.

Eskiden yoktu zaten son yillarda çıktı bogma adami kacar yoksa teraneleri. Surekli ayri vakit gecirceksek nie evlenioruz ki. Ya da kadin ihtiyaç duymazken erkek niye bu kadar sürtme meraklisi oluo. Benim de agirima gidio bu.
Sıkıntı kadının sürekli ev merkezli yaşaması zaten. Ondan adamı da evde tutmak istiyor. Kadın da kız arkadaşlarıyla buluşsun efenim. He iki yanımda kal dedim diye herif boğulup kacacaksa da ümüğünü tam sıkarım hepten boğulur o ayrı. Her şey dozunda makbul. Ayda yılda bir akşam dışarı çıkılabilir.

Benim eşimde hiç öyle bir istek yok :) sürekli yanımdadır :)

Sıkıntı kadının sürekli ev merkezli yaşaması zaten. Ondan adamı da evde tutmak istiyor. Kadın da kız arkadaşlarıyla buluşsun efenim. He iki yanımda kal dedim diye herif boğulup kacacaksa da ümüğünü tam sıkarım hepten boğulur o ayrı. Her şey dozunda makbul. Ayda yılda bir akşam dışarı çıkılabilir.

Ona tamam da. Erkekler her aksam çık desen hayir seni özledim durcam demez. Hemen alisiveriolar. Kadinlar bence erkekler cikio die cikio :) genelde. Ama yalan soyluolar. Ben de cikiorum ne var bunda die.

Ona tamam da. Erkekler her aksam çık desen hayir seni özledim durcam demez. Hemen alisiveriolar. Kadinlar bence erkekler cikio die cikio :) genelde. Ama yalan soyluolar. Ben de cikiorum ne var bunda die.
Kim bilir belki de :) sidik yarışına dönmesin iş o zaman herkes evine gidip sevişsin ne diyelim:rapci: hem gece gece sokakta ne işiniz var:deli:

Benim eşim ev kuşu mesela. Ben de tam tersi akşam veya gündüz arkadaşlarımla buluşup gezmeyi çok severim. Kocam çıkıyor diye çıkmıyorum yani; çünkü o çıkmıyor zaten. Benim kendi hür irademe ait isteğimdir, tam tersi de olabilirdi.Hayatım kimseye göre şekil almaz benim. Bence siz de böyle hür iradeye sahip kadınlar olduğunu kabul edin!
Olabiliyor yani:KK49:

Bence sizin yeteri kadar arkadaşınız olmadığı için eşinize sarmışsınız. Bir gün çıkan her gün çıkar diye bir şey yok. Bırakın çıksın zaten her zaman talebi de olmuyormuş. Ama çıktığında bıt bıt mesaj atıp nerdesin hadi gel de demeyin. Bırakın stres atsın, siz de atın

Abartmada nirivana yapmışsın çok saçma şaka filan heralde herkesin kendine özel zamanı olmalıdır zaten

Son düzenleme:
Back
X