Erkeklerin akşam arkadaşlarla takılma isteği ?

Beni alıntılamayın size yorum yapmadım birdaha asla cevap vermiycem muhalefetiniz bana olmasın bu siteyi sorun çözmek için değil adeta muhalefet için kullanıyorsunuz saygılar siz ve sizin gibi düşünen arkadaşlara iyi geceler devam edersek banlanırız o yüZden cevap vermiycem istediğinizi söyleyin:KK52:
Bu da yeni moda oldu herhalde. Beni alıntılamayım:)))

Herkese açık bir platformda yazı yazıyorsunuz farkında mısınız? Elbette yazdıklarınıza cevap gelecek.

Şaka gibisiniz ya :)

Hayretler içersinde okudum yorumunuzu. Nasıl bir cehalet ya.

Güzel bir cinselliğin ardından. Bu nasıl bir tabir. Eşinizle bir konı üstünde İstediğiniz ve istemediğiniz şeylerleri cinsellikle mi hallediyorsunuz.

Pes.

Adam komidinin ustune para da koyuyo mu bari yazayim dedim sonra kendi kendime Kız yazma boyle dusunenlere sonra sen suclu oluyosun dedim durdurdum kendimi :KK66: Bas edilmiyorlar valla iyi sen cevap yazmissin bravo :KK70:

Adam komidinin ustune para da koyuyo mu bari yazayim dedim sonra kendi kendime Kız yazma boyle dusunenlere sonra sen suclu oluyosun dedim durdurdum kendimi :KK66: Bas edilmiyorlar valla iyi sen cevap yazmissin bravo :KK70:
Yok ya azarı yedim :) beni alıntılama :)) burası günlüğü sanki. Cevap istemiyorsan aç defteri yaz ya da telefonun notlar kısmına kaydet dimi ama:) Bunu yazdım sen cevap yazma, şunu dedim ama sanane? Sana mı yazmışım?? Hey Allahım :))

Bi fıkra varya mahallenin delisi birini bıçaklamış bir gün, mahkemeye çıkmış hakim soruyor neden yaptın bunu? Adam şey diyor hakime. İyi de bu konu sizi neden bu kadar ilgilendiriyor??

Kamuya açık bir bir forumda yazı yazıp, sana yazmadım ben etiketleme beni demek inanılmaz sığ:)

Yazma yazma bence :) biz hatalı oluyoruz. Şikayet etmiştir bile :) beni küçümsedi, aşağıladı vs şekline :)))

Neyse.

Yok ya azarı yedim :) beni alıntılama :)) burası günlüğü sanki. Cevap istemiyorsan aç defteri yaz ya da telefonun notlar kısmına kaydet dimi ama:) Bunu yazdım sen cevap yazma, şunu dedim ama sanane? Sana mı yazmışım?? Hey Allahım :))

Bi fıkra varya mahallenin delisi birini bıçaklamış bir gün, mahkemeye çıkmış hakim soruyor neden yaptın bunu? Adam şey diyor hakime. İyi de bu konu sizi neden bu kadar ilgilendiriyor??

Kamuya açık bir bir forumda yazı yazıp, sana yazmadım ben etiketleme beni demek inanılmaz sığ:)

Yazma yazma bence :) biz hatalı oluyoruz. Şikayet etmiştir bile :) beni küçümsedi, aşağıladı vs şekline :)))

Neyse.
Etsin benim bunyem alisik. 3 gunde bir siteden kovulmazsam uyku tutmuyor :)

Ablacım senin arkadaş çevren yok, hayatında olan tek insan kocan diye (nickinden bile durumun anlaşılıyor) adam da kendini arkadaşlarından mı soyutlasın? Sen de kendine bir arkadaş çevresi edin, günlere giden teyzeler bile senden daha sosyaldir.

Merhaba . Aklima takilan bir nokta var. Eşim akşam arkadaşları ile mangala gitmek istiyor , gerekcede şu;arkadaşının tayini çıkmış erkekleri toplayıp veda yemeği.imis. daha önce de arkadaşları ile gündüz mangala gitmişti bikac kez ve bu yüzden de tartışmıştık. Ben istemiyorum, ona göre "nolacakmis herkes gidiyormuş kötü.bisey yokmuş felan felan " . Ya benim anlamadığım erkekler nedne böyle tek başlarına takılma isteği duyar ? Abartıyor muyum sizce
Siz kiz kiza kahve icme , kizlarla alisverise cikma, iki dedikodu yapma..ihtiyaci nicin duyuyorsaniz o sebeple istiyorlar. Onlarin mangal, piknik, cadir konaklama, balik tutma, kahvede okey atma, hali sahada mac vs ilgi alanlatina giriyor. ( anlasilacagi uzere benim esimin ilgi alanu genis:)) haftada en az bir gun cikar, iki uc de olur. Onceden bende cikardim. Simdi bebegimin uyku duzeni bozulmasin diye evdeyim fakat onun cikmasi sorun olmuyor. Birbirimize de zaman ayirabiliyoruz)

Son düzenleme:
Merhaba . Aklima takilan bir nokta var. Eşim akşam arkadaşları ile mangala gitmek istiyor , gerekcede şu;arkadaşının tayini çıkmış erkekleri toplayıp veda yemeği.imis. daha önce de arkadaşları ile gündüz mangala gitmişti bikac kez ve bu yüzden de tartışmıştık. Ben istemiyorum, ona göre "nolacakmis herkes gidiyormuş kötü.bisey yokmuş felan felan " . Ya benim anlamadığım erkekler nedne böyle tek başlarına takılma isteği duyar ? Abartıyor muyum sizce
Yani haftanin 3 4 gunu yapmiyorsa bu erkek erkege takilmayi ne zarari var ki yahu ? Arada esler ayri gezmeli diye dusunuyorum. Iliskiye nefes aldirmak lazim. Ben esimin gozune bakarim arada aksam yemege falan gitse arkadaslariyla da evde yanliz vakit gecirebilsem diye. Yalnizlik da guzeldir arada kafa dinlersiniz. Siz kiz arkadaslarinizla cikmiyor musunuz esiniz olmadan ? Ben kiz arkadasimla cikarken esim pesime takilsin istemem. Nasil sohbet edebiliriz ki o varken. Erkek erkege muhabbet etmek istiyorlardir arada bunda ne var ki ? Ha eşli olarak gidilen yere bensiz gitse kiyamet kopar o cok ayri

abartıyosun.adamlara da bi huzur verin yahu bu ne 24 saat dızınızın dıbınde mecbur mu oturmaya ? köle mi yani nedir

Sizi haklı bulmadım ama bana biraz masum tatlı biraz da saplantılı aşık gibi geldiniz. İstiyosanuz ki adam sizsiz tualete bile gitmesin ama bu kadar sıkıp üstüne gittikce ters teper. O napıyosa siz de aynısını yapın, o işteyken gezmek tozmak yerine onun evde oldugu ya da arkadaslarıyla takıldıgı saatlerde dısarı cıkın arkadasınız yoksa avm gezin, evdeyken de kendınıze hobıler edinin film izleyin kitap okuyun bunlar yalnızken de yapması cok keyifli aktivitelerdir :KK9:

Abartıyorsunuz tabiki. Eşim de arkadaşlarıyla haftada bir akşam muhakkak çıkar. Bazen haftada iki-üç yaptığı bile olur. Bence kötü bir şey yapmadıktan sonra büyütecek bir şey yok. Erkeklerin çoğu böyle.

Benim eşim de gider dediğiniz nedenden dolayı veda yemeği yada mangala tabi ki de hakları biz arada sırada bunalıp iki kız arkadaşlarımızla yalnız kalmak istemiyor muyuz ? Gündüz çalışan erkekler için akşam toplanmaları çok normal haaa güvenmiyorsanız foto istersiniz en fazla o da kırmadan.

Haftada iki defa hafta sonları hariç ayrı çıkarız dışarıya. Bazende o gitmez ben giderim, ben giderim o gitmez.

Eşlerin kendi zamanları olmalı, bu alana müdahale başlarsa evlilik çatlar.

Eşinize nefes alması için alanlar yaratın :)
Bu kadar boğmanın anlamı nedir? Kendinize hiç mi güvenmiyorsunuz?
Ben gece eşimin valizini hazırladım sabahta erkek erkeğe 3 günlüğüne kıbrısa yolladım ki hamileyim. Bana uzun yol yasak yoksa benimle gidecekti. Ben gidemiyorum diye adamı eve mi hapsedeyim. Nüfus cüzdanı ben de de tapusu bende değil.
Evlilik zulm etmek demek değil bunu ayırın.

Back
X