- 12 Eylül 2018
- 28
- 6
- 86
- 34
Heralde konu sahibi de tam olarak bunu duymak istiyordu
İzmirli damarım tutacak, asfalyalarım atacak az kaldı.
öbür hesaptan yazıyorum. burada uğradığım tacizleri anlatıyorum boş boş güzelmişsin de ondan falan. her kadın tacize uğrarsa güzel veya açık giyiniyor mu anlamına geliyor? hadi diyelim güzelim. konu bu mu? Ayrıca laik atağınız çok gülünç çünkü istanbulda da ortalama bir insan chp seçmeni. Konu yaşadıklarımken boş boş kendi egonuza çektiniz. izmir yaşlı dededen ibaret değil. bence kadın bile değilsiniz çoğunuz çünkü bir kadının tacize uğraması veya bakılması için güzel olması gerekmediğini bilmiyorsanız kadın olamazsınız. banlasınlar burdan da. yönetim de taraflı. boş boş izmir marşı atıp gaz alıyor.Konu sahibinin İzmir hakkında ki engin bilgilerinden sonra çokda yazmaya gerek olduğunu düşünmüyorum konuya
öbür hesaptan yazıyorum. burada uğradığım tacizleri anlatıyorum boş boş güzelmişsin de ondan falan. her kadın tacize uğrarsa güzel veya açık giyiniyor mu anlamına geliyor? hadi diyelim güzelim. konu bu mu? Ayrıca laik atağınız çok gülünç çünkü istanbulda da ortalama bir insan chp seçmeni. Konu yaşadıklarımken boş boş kendi egonuza çektiniz. izmir yaşlı dededen ibaret değil. bence kadın bile değilsiniz çoğunuz çünkü bir kadının tacize uğraması veya bakılması için güzel olması gerekmediğini bilmiyorsanız kadın olamazsınız. banlasınlar burdan da. yönetim de taraflı. boş boş izmir marşı atıp gaz alıyor.Öyle ama herkes bakıyorsa çok aşırı güzel olmak yada aşırı açık giyinmek gerekiyor yani dikkat çekici bir insan değilseniz neden çoğu insanın dikkatini çekesiniz,düz mantık fazlasını düşünmeye gerek yokki.
Hahaha bugünde kadın çıkmadım şükür git profilimde gez bak bakalım kadın mıyım benim ne olduğum gayet belli sen kimsin ki 2 hesap birden kullanıyorsun tatlı kısöbür hesaptan yazıyorum. burada uğradığım tacizleri anlatıyorum boş boş güzelmişsin de ondan falan. her kadın tacize uğrarsa güzel veya açık giyiniyor mu anlamına geliyor? hadi diyelim güzelim. konu bu mu? Ayrıca laik atağınız çok gülünç çünkü istanbulda da ortalama bir insan chp seçmeni. Konu yaşadıklarımken boş boş kendi egonuza çektiniz. izmir yaşlı dededen ibaret değil. bence kadın bile değilsiniz çoğunuz çünkü bir kadının tacize uğraması veya bakılması için güzel olması gerekmediğini bilmiyorsanız kadın olamazsınız. banlasınlar burdan da. yönetim de taraflı. boş boş izmir marşı atıp gaz alıyor.
arkadaşımın hesabı. çok şükür bir kadın yaşadıklarını anlatınca aradaki bir cümleye takılıp izmir izmir diye dellenecek kadar testosteron biriktiremedim.Hahaha bugünde kadın çıkmadım şükür git profilimde gez bak bakalım kadın mıyım benim ne olduğum gayet belli sen kimsin ki 2 hesap birden kullanıyorsun tatlı kıs
Evet bibinin nicki pipi'den geliyo,erkek üye eperkek.Bana ahlaksız teklifte bulunmuşluğu var ama ben arıma namısıma leke sürdürtmem.öbür hesaptan yazıyorum. burada uğradığım tacizleri anlatıyorum boş boş güzelmişsin de ondan falan. her kadın tacize uğrarsa güzel veya açık giyiniyor mu anlamına geliyor? hadi diyelim güzelim. konu bu mu? Ayrıca laik atağınız çok gülünç çünkü istanbulda da ortalama bir insan chp seçmeni. Konu yaşadıklarımken boş boş kendi egonuza çektiniz. izmir yaşlı dededen ibaret değil. bence kadın bile değilsiniz çoğunuz çünkü bir kadının tacize uğraması veya bakılması için güzel olması gerekmediğini bilmiyorsanız kadın olamazsınız. banlasınlar burdan da. yönetim de taraflı. boş boş izmir marşı atıp gaz alıyor.
Ay kahkaha attım hahahahaEvet bibinin nicki pipi'den geliyo,erkek üye eperkek.Bana ahlaksız teklifte bulunmuşluğu var ama ben arıma namısıma leke sürdürtmem.
ne o? badilerini mi topladınHahaha bugünde kadın çıkmadım şükür git profilimde gez bak bakalım kadın mıyım benim ne olduğum gayet belli sen kimsin ki 2 hesap birden kullanıyorsun tatlı kıs
Spor yaptığım için testosteronuma baktırdım aşkım gayet normal hatta tam olması gerektiği gibi sen rahat olarkadaşımın hesabı. çok şükür bir kadın yaşadıklarını anlatınca aradaki bir cümleye takılıp izmir izmir diye dellenecek kadar testosteron biriktiremedim.
bibibella mi diyeyim yoksa sen mi gerçek ismini açıklarsın İsmail huzeyfe jsjAy kahkaha attım hahahahaneden hemen ifşalıyorsun
istediğime sallarım.Spor yaptığım için testosteronuma baktırdım aşkım gayet normal hatta tam olması gerektiği gibi sen rahat olizmirli değilim ama bu demek değil gelip burda izmire sallıyacaksın
Banını alır gidersin o zaman banlana banlana alışıcaksınistediğime sallarım.
Salla kız ,ben arkandayım.istediğime sallarım.
izmire laf edildi diye banlanıyosa giderim merak etme. burada birbirinizi öper koklarsınız. konu taciz ama ne izmir aşkıysa yaşlı erkek poposu bile koruyup kollanıyorBanını alır gidersin o zaman banlana banlana alışıcaksın
Hadi istanbuldan kart at bizeizmire laf edildi diye banlanıyosa giderim merak etme. burada birbirinizi öper koklarsınız. konu taciz ama ne izmir aşkıysa yaşlı erkek poposu bile koruyup kollanıyorböyle bir akıl tutulması.
atmıyom. evim var burda. oturucam. burada balkonumdan yaşlı erkeklere sallıcam. sen de buyur gel çay iç.Hadi istanbuldan kart at bize
Beni özelden rahatsız ediyorlar hep nude attılar ama ben gözlerimi kapadım bakmadım,gerekirse telefonumu atarım kimsenin nudesine bakmam.izmire laf edildi diye banlanıyosa giderim merak etme. burada birbirinizi öper koklarsınız. konu taciz ama ne izmir aşkıysa yaşlı erkek poposu bile koruyup kollanıyorböyle bir akıl tutulması.
Herkesle muhattap olmuyorum baya bir seçiciyimdir sana afiyet olsun :)atmıyom. evim var burda. oturucam. burada balkonumdan yaşlı erkeklere sallıcam. sen de buyur gel çay iç.
Salla kız donunu da Salla oh sefan olsunatmıyom. evim var burda. oturucam. burada balkonumdan yaşlı erkeklere sallıcam. sen de buyur gel çay iç.
hahaha peki. çok elitsen bir ara imlana da baktır çünkü de-da ayıramıyosun :)Herkesle muhattap olmuyorum baya bir seçiciyimdir sana afiyet olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?