Erkeklerin bakışlarının rahatsız etmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi zelkus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türkiye'nin her yerinde taciz var fakat siz tek bir şehirde varmış gibi saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz. Güzel misiniz değil misiniz bilmiyorum ama akıl sağlınız belli ki yerinde değil.

Türkiye'nin her yerinde taciz var fakat siz tek bir şehirde varmış gibi saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz. Güzel misiniz değil misiniz bilmiyorum ama akıl sağlınız belli ki yerinde değil.
ben istanbulda daha az hissediyordum. buraya gelince o his arttı demek dışında bir laf etmedim. buradakiler sırf bu laf yüzünden dellendi. başka mekan konuşulmadı bile.

neyse yoruldum. bensiz devam edin. hatta yenmiş sayın. tüm sünepe popolulara ve izmirlilere ve ortak kümede yer alan bireylere iyi geceler diliyorum. Sorsanız derdim istanbulda da popolar sünepe diye. bb.

neyse yoruldum. bensiz devam edin. hatta yenmiş sayın. tüm sünepe popolulara ve izmirlilere ve ortak kümede yer alan bireylere iyi geceler diliyorum. Sorsanız derdim istanbulda da popolar sünepe diye. bb.
İzmirli değilim ama sünepe popodan ortak kümeye mi dahilim şimdi

ben istanbulda daha az hissediyordum. buraya gelince o his arttı demek dışında bir laf etmedim. buradakiler sırf bu laf yüzünden dellendi. başka mekan konuşulmadı bile.
Marmara bölgesinden sonra en büyük sanayi şehri kabul edilen İzmir için "insanlar boş boş geziyor, çalışmıyorlar" yazan sizsiniz. Evet herkes işi gücü bıraktı, sizi dikizliyor.

Ben sana hak verdim konu sahibi 70 yaşındaki adam banada göğsümde uyu dese ağır travma yaşardım ne o öyle onun beyaz kıllı göğsüne mi kaldın sanki.

Ben de sana tam hak verecek gibi oldum ama sünepe popo dedin 73 yaşında sapyo deyzene.neyse dişlerimi çıkarayım da sağıma yatıp uyuyayım.

Rahatsız falan mı edildiniz öncesinde bu yaşlarda birisi tarafından çünkü bende tacize uğramıştım çoçuk yaşta hep kalabalık bir ortama girdiğimde kalçamı koyacak bi yer bulmaya çalışırım biri temas eder diye bu çocuklugumdan kalan bir travma yani psikiyatri ile görüşün bana kalırsa böyle hayat geçmez çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…