- 19 Haziran 2025
- 757
- 1.300
- 28
Arada kaynıycam üzerime basacaklar diye korkuyorumBidaha oku
ooy kıyamam. erkeğin de derdi başka tabii. Bibibella ablan yetemedi mi gençlere yelteniyosun koçumBen yeni geldim 28 ay yaptım uzun dönem,öyke bi yokluk öyle bi açlıktanışalım mı
Ben de gencim 23 yaşındayım olmaz mıooy kıyamam. erkeğin de derdi başka tabii. Bibibella ablan yetemedi mi gençlere yelteniyosun koçum
Kız onu yaşlı ve sapık dedelere söylemişZerriniffet biz bos vaktimizde toplaşıp üstüne gidiyoruz konu sahiplerinin çünkü öyle zevklerimiz var
Türkiye'nin her yerinde taciz var fakat siz tek bir şehirde varmış gibi saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz. Güzel misiniz değil misiniz bilmiyorum ama akıl sağlınız belli ki yerinde değil.öbür hesaptan yazıyorum. burada uğradığım tacizleri anlatıyorum boş boş güzelmişsin de ondan falan. her kadın tacize uğrarsa güzel veya açık giyiniyor mu anlamına geliyor? hadi diyelim güzelim. konu bu mu? Ayrıca laik atağınız çok gülünç çünkü istanbulda da ortalama bir insan chp seçmeni. Konu yaşadıklarımken boş boş kendi egonuza çektiniz. izmir yaşlı dededen ibaret değil. bence kadın bile değilsiniz çoğunuz çünkü bir kadının tacize uğraması veya bakılması için güzel olması gerekmediğini bilmiyorsanız kadın olamazsınız. banlasınlar burdan da. yönetim de taraflı. boş boş izmir marşı atıp gaz alıyor.
Benim badim varsa çıksın ortayaYazık la kimsesi de yok he
Aynen kankaKız onu yaşlı ve sapık dedelere söylemiş
Sabahtan beri yok izmir şöyle izmir boyle yazıp duruyor bi biz yanlış okuyoru demek ki ayrıca kimse kardeşim falan değil benim ben bu şekilde seviyorum sevmeyen beğenmedime bassın şikayet etsinKız onu yaşlı ve sapık dedelere söylemiş
ben istanbulda daha az hissediyordum. buraya gelince o his arttı demek dışında bir laf etmedim. buradakiler sırf bu laf yüzünden dellendi. başka mekan konuşulmadı bile.Türkiye'nin her yerinde taciz var fakat siz tek bir şehirde varmış gibi saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz. Güzel misiniz değil misiniz bilmiyorum ama akıl sağlınız belli ki yerinde değil.
Hepiniz benim badimmissiniz öyle iddia ediyor çağırıp gelmişimBenim badim varsa çıksın ortaya
Ben badin de olabilirm donun da sıkıntı yok bibim,konum önemli değil arkadaşlıkta jdjdHepiniz benim badimmissiniz öyle iddia ediyor çağırıp gelmişim
İzmirli değilim ama sünepe popodan ortak kümeye mi dahilim şimdineyse yoruldum. bensiz devam edin. hatta yenmiş sayın. tüm sünepe popolulara ve izmirlilere ve ortak kümede yer alan bireylere iyi geceler diliyorum. Sorsanız derdim istanbulda da popolar sünepe diye. bb.
Marmara bölgesinden sonra en büyük sanayi şehri kabul edilen İzmir için "insanlar boş boş geziyor, çalışmıyorlar" yazan sizsiniz. Evet herkes işi gücü bıraktı, sizi dikizliyor.ben istanbulda daha az hissediyordum. buraya gelince o his arttı demek dışında bir laf etmedim. buradakiler sırf bu laf yüzünden dellendi. başka mekan konuşulmadı bile.
Ben de İzmirliyimSabahtan beri yok izmir şöyle izmir boyle yazıp duruyor bi biz yanlış okuyoru demek ki ayrıca kimse kardeşim falan değil benim ben bu şekilde seviyorum sevmeyen beğenmedime bassın şikayet etsin
Ben sana hak verdim konu sahibi 70 yaşındaki adam banada göğsümde uyu dese ağır travma yaşardım ne o öyle onun beyaz kıllı göğsüne mi kaldın sanki.neyse yoruldum. bensiz devam edin. hatta yenmiş sayın. tüm sünepe popolulara ve izmirlilere ve ortak kümede yer alan bireylere iyi geceler diliyorum. Sorsanız derdim istanbulda da popolar sünepe diye. bb.
Ben de sana tam hak verecek gibi oldum ama sünepe popo dedin 73 yaşında sapyo deyzene.neyse dişlerimi çıkarayım da sağıma yatıp uyuyayım.neyse yoruldum. bensiz devam edin. hatta yenmiş sayın. tüm sünepe popolulara ve izmirlilere ve ortak kümede yer alan bireylere iyi geceler diliyorum. Sorsanız derdim istanbulda da popolar sünepe diye. bb.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?