- 21 Kasım 2017
- 29.266
- 127.800
- 598
Türkçe büyük harfle yazılır.türkçe bilmeden laik atak geçirmek de gülünçmüş. :))
Bütün dedeler sana yanlıyorsa problem sende olabilir mi acaba, bir düşün bakalım? Var mı düşünme becerin?ya he he. öyle olamaz mı? nedir yani tam olarak dert? bakışlardan rahatsızım dedim. so what?
hiç badilerimi çağırıp köpek dalışına çeviremem işi. başkası gibi de yapamam.Yaaa böyle olmamış ki açık açık diğer hesaptan yazıyorum demişsin. Konu sahibini destekleyen tarafta olup başka üye gibi savunmaya geçecektin biz bulcaktık hiç olmadı böylee
So what? Mı? Yakışmadı hani Türkçemizya he he. öyle olamaz mı? nedir yani tam olarak dert? bakışlardan rahatsızım dedim. so what?
bütün dedeler yanlıyo mu dedim. okumadan yazma.Bütün dedeler sana yanlıyorsa problem sende olabilir mi acaba, bir düşün bakalım? Var mı düşünme becerin?
Sadece de da bağlacına kadar öğrenmiş aplası. Çalışmadığı yerden sormayın.So what? Mı? Yakışmadı hani Türkçemiz
Soru işareti? Cümleye büyük harfle başlama?bütün dedeler yanlıyo mu dedim. okumadan yazma.
Atardım da korkarsın bibişimin eperkek oldugnun kanıtıat yavrum
de da ayırmamak cehaletten. gerisi tercih. bal gibi biliyorsunuz :) ama zorunuza gidiyor.Soru işareti? Cümleye büyük harfle başlama?
Badin kim kız jahahahha diğer üyeliğin mihiç badilerimi çağırıp köpek dalışına çeviremem işi. başkası gibi de yapamam.
Böyle saçma bir dil uydurmuşlae yarı Türkçe yarı ne olduğu belli değil de da yı sorguluyor bide havalı olduklarını sanıyorlar öyle yazıncaSadece de da bağlacına kadar öğrenmiş aplası. Çalışmadığı yerden sormayın.
bu arada testosterona bir daha baktır bence. senin yaşında zaten yüksek çıkıyor diye biliyorum. malum menapoz falanSo what? Mı? Yakışmadı hani Türkçemiz
Yooo hepsi cehaletten.de da ayırmamak cehaletten. gerisi tercih. bal gibi biliyorsunuz :) ama zorunuza gidiyor.
Öyle olsaydı daha güzel olurdu ama neyse böyle de dalaşıyorsunhiç badilerimi çağırıp köpek dalışına çeviremem işi. başkası gibi de yapamam.
ohoo. okuduğumuzu da anlayamıyoruz. oturun çocuklar baştan...Badin kim kız jahahahha diğer üyeliğin mi
dalaşırım. bunlar gibi on tane daha teyzeyle dalaşırım tek başımaÖyle olsaydı daha güzel olurdu ama neyse böyle de dalaşıyorsun
Tercih değil, basbayağı imla hatası yapıyorsunuz. Millete imla konusunda yargı dağıtıyorsanız bu konuda da çelişmemeniz lazım.de da ayırmamak cehaletten. gerisi tercih. bal gibi biliyorsunuz :) ama zorunuza gidiyor.
Menepoz mubu arada testosterona bir daha baktır bence. senin yaşında zaten yüksek çıkıyor diye biliyorum. malum menapoz falan
Tişört işteBadin kim kız jahahahha diğer üyeliğin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?