- 12 Eylül 2018
- 28
- 6
- 86
- 34
Öyle mi? Nereden tanıyorsun, anlatsana yaMenepoz muburda tek menepozlu sen görünüyorsun menepoz siniri nerde görsem tanırım :)
Konu bambaşka yere gitti. Birazdan zamirlere geçeceğiz.Pardooooonnn. Şu an nabıyonuz tam olarak??
Ben şimdi dişlerimi cıkarıp uyuyacagım evladım sabah namazına müteakiben uyanır,yakın gözlüğümle yazdıklarını okurum.dalaşırım. bunlar gibi on tane daha teyzeyle dalaşırım tek başıma
Teyze miii onların enerji içimizden geçer bak laf söyletmemmdalaşırım. bunlar gibi on tane daha teyzeyle dalaşırım tek başıma
Yazık la kimsesi de yok heTişört işte
Oh be bugün teyze olamicam diye ödüm patlıyordu şükür oldukdalaşırım. bunlar gibi on tane daha teyzeyle dalaşırım tek başıma
Ya işte penisle kadın korkutma şakaları falan. Ne kadar kadınsı ya. :) kadınmışsınız bir zamanlar ama şimdi geride kalmış. Ablalarım penisle kız korkutma aşamasına geçmişAtardım da korkarsın bibişimin eperkek oldugnun kanıtı
Herkes bi celallendi de konunun başı yok kız hakaret falan etmemiş ettiyse de görmedim niye toplaşıp üstüne gidiyonuz kızKonu bambaşka yere gitti. Birazdan zamirlere geçeceğiz.
O sırada profilimde paylaştığımTeyze miii onların enerji içimizden geçer bak laf söyletmemm
ooof yapma be. bakmadım ama kesin çok havalı bir şeydir. yaktın beni ablaaa.O sırada profilimde paylaştığımkendide balkondan çay içip amcalarô kessin napim
Sana kapalı bakamazsınooof yapma be. bakmadım ama kesin çok havalı bir şeydir. yaktın beni ablaaa.
burada iki teyzeyle laf dalaşı etmek için badilerimi arayacak kadar zavallı değilim çok şükürYazık la kimsesi de yok he
Nerde yavrum penis?aklın fikrin peniste,sonracıma beni gözleriyle yidiler jshdYa işte penisle kadın korkutma şakaları falan. Ne kadar kadınsı ya. :) kadınmışsınız bir zamanlar ama şimdi geride kalmış. Ablalarım penisle kız korkutma aşamasına geçmiş
Bidaha okuHerkes bi celallendi de konunun başı yok kız hakaret falan etmemiş ettiyse de görmedim niye toplaşıp üstüne gidiyonuz kız
aaah. yapma ya. üzdün beni. neyse madem çok eğlen,Sana kapalı bakamazsın
buradaAtardım da korkarsın bibişimin eperkek oldugnun kanıtı
Badi mi diyorsunuz siz arkadaşlarınıza kdj biz devrem deriz de garip geldiburada iki teyzeyle laf dalaşı etmek için badilerimi arayacak kadar zavallı değilim çok şükür
İstanbuldakiler işi gücü var. Burdakiler gibi sünepe götlerini sürüye sürüye ha babam göztepe ha babam konak gezmiyolar. Güzel değilim.
Pardon. askerlik yapmadığım için bilemedimBadi mi diyorsunuz siz arkadaşlarınıza kdj biz devrem deriz de garip geldi
Valla o konuda hakkınıza giremezlerrr girdirtmeeemmmkskskO sırada profilimde paylaştığımkendide balkondan çay içip amcaları kessin napim
Ben yeni geldim 28 ay yaptım uzun dönem,öyke bi yokluk öyle bi açlıkPardon. askerlik yapmadığım için bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?