Erkeklerin bir polis bayana bakışı nasıldır?

minish 21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2007
826
6
96
Bursa
kızlar ben polisliğe başvurdum.
ama aklımda şu soru var sizce başka mesleklerdeki erkekler polis bi bayanla evlenmek ister mi? ben ilerde büyük ihtimalle bir polisle mi evlenirim???bu pek istediğim bişey değil çünkü...erkelerin polis bayanlara bakış açısı ne olur? şuan hayatımda biri yok.:uhm:

valla canim bence erkekler gecesi gunduzu belli olmayan her an mesaisi uzayabilecek bi hanimla evlenmek istemezler..
ama trafik polisi olursan o baskasositososito

valla canim bence erkekler gecesi gunduzu belli olmayan her an mesaisi uzayabilecek bi hanimla evlenmek istemezler..
ama trafik polisi olursan o baskasositososito

walla benimde bu konuda kafam karışık...polisliği isityorum ama hayatımda biri olmadığı için.ilerisini de düşünüyorum.bi polisle de evlensem birbirimizi hiç göremiycez heralde.

walla benimde bu konuda kafam karışık...polisliği isityorum ama hayatımda biri olmadığı için.ilerisini de düşünüyorum.bi polisle de evlensem birbirimizi hiç göremiycez heralde.

.. cok istiyosan yinede vazgecme derim ben . polis olup evlenen hicmi yok tabi zorluklari olur ama
hayallerini bu yuzden bi kenara itmene gerek yokbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…