Erkeklerin bu askerlik psikolojisini nasıl atlatacağızzz

ozgeemre

04.03.2015 ....
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
896
202
333
Kızlarrr erkek arkadaşım daha 20 günlük asker ama oraya gittiğinden beri öyle değiştiki tanıyamıyorum. Hiç bir zaman takmayacağı şeylere takar oldu. Bir hatasını söyleyemiyorum hemen ben burda neler yaşıyorum biliyomusun demeye başlıyor. Nasıl gecicek bu nasıl sabredicemmmm

ben daha yaşamadım seneye belki. telefon kullanabiliyor mu rahat mı o kadar hiç bilmiyorum mesajlasma da sıkıntı olmuyo mu

bende sabredemiyorum artık ya psikolojin bozuldu senin kendine dikkat et diyorum neymiş bende askere gitsem benide görürmüşte zormuşta mıy mıy mıy , bişey denmiyo hemen askerliğe bağlıyo , mardinde yapıyo benımki dağ bana bakıyo ben dağa bakıyorum , dağ taş başka bişey yok burda diyo , ondan baya psikolojisi bozulmuş şubatta biticek bende kurtulcam oda inşallah sabır sabır sabır...

ben daha yaşamadım seneye belki. telefon kullanabiliyor mu rahat mı o kadar hiç bilmiyorum mesajlasma da sıkıntı olmuyo mu
canım ustalıkta belli bir zaman sonra telefon sokabiliyor içeri tabi yerine görede değişiyor bizim bugün tam 1 ay oldu bugun telefonunu alabildi yanına. tabi telefon alınca daha çok rahatlıyorsun öbür türlü her şey ona bağlı bütün gün aramasını bekliyorsun

Aynen canım biz olayı ortadan kalktı her şeyde o beni hiç düşünmüyor. seninle birlikte bende askerlik yapıyorum diyorum yaa tabi oturduğun yerden konuşması kolay diyor. biraz fazla abartıyor gibi geliyor artık. Bide demiyormu ben burda neler yaşıyorum ama sen üzülme diye anlatmıyorum yine kıymet blmiyosun diye dalga geçiyor sanki

hep okuyorum böyle asker yarenleri topikleri falan ama henüz yaşamadığım için anlayamıyorum malesef.. ama şu kesin ki o askere gittiğinde tüm trip ve naz yapma yetkilerimi ona devredicem..

hep okuyorum böyle asker yarenleri topikleri falan ama henüz yaşamadığım için anlayamıyorum malesef.. ama şu kesin ki o askere gittiğinde tüm trip ve naz yapma yetkilerimi ona devredicem..
Kesinlikle öyle canım :) Buna hazırla kendini. Bende daha gitmeden önce hep okudum anlamaya çalıştım başıma gelicekleri ama gitmeden anlayamıyomuş insna. En zoru o ilk gün zaten sonra zamanla alışıyorsun özlem artıyor ama zamanla güçlü olmaya alışıyorsun. İnşallah seninki bi istisna olurda sana bu asker psikolojisini yaşatmaz

ben herseye guler oldum yarinda armasa halimi dusunemiyorum artikama sen varsin

hiç bilmiyorum canım. dediğin gibi yaşamadan anlayamacağım sanırım. ama şu var ki biz haftaiçi hiç görüşemiyoruz. o çalışıyor ve haftasonları görüşüyoruz sadece. hatta öyle zamanlar oldu ki 3-5 ay görüşemedik. çok tuhaf zamanlar da geçti yani o zamanların katkısı olur mu bana hiç bilmiyorum şimdi

canım bizimde öyleydi. aynı okulda okuyorduk o bitrdi döndü memlekete ben 2 sene daha ordaydım 2 sene boyunca bazen 5 ay görüşemediğimiz oldu aynı memlekettendik ben gittiğimde görüşebiliyorduk oda çalışıyordu yılda bir kere gelebiliyordu o kadar. tabiki bunların bi katkısı oluyor ama konuşamamak en büyük sorun.. ama telefon soktuktan sonra rahatlarsın canım hayırlısıyla bitirip gelsinler en önemlisi bu

aynen tek temennim bu..

idare et. sabret.
askerlik bitip sivile alışınca geçer ancak.
ben eşim de acayip olmuştu askerdeyken.
Dönünce geçecek ölçüdeyse sorun olmaz.
empati yapmaya çalış. orada teşbihte hata olmasın, hapis gibiler. çok karamsar oluyorlar. sıkıntıdalar. idare edin. hamilelikte sorarsınız hesabını

Askerlik sadece onun değil bnmde pskolojimi alt üst etti hayatımda bu kdr agladigimi bilmem o kdr kavga ediyoruzki bazen hiç beni takmıyor sanki bnm burda ne halde olduğumu bilmysn diyip sıyrılıyo sürekli bnmde tek umudum geldiğinde düzelmesi sabretmekten başka çare yok cnm ama sana bi tavsiye kendini tut herseyde alttan alan sen ol sen askerden sni üzmek istemiyorum fln de bitirdiğini acısını çıkarır sin hemde anlayisli olduğun için kredi olur ben yapamadım tam tersi üstüne gittim orda bile sıktım onu gelmesine çok şükür az kaldı ama bazı şeyleri bize yasattigim için çok pişmanım sen böyle yapma döndüğünde herseyin hesabını sorarsin :)

Aynen canım bende öyle düşünüyorum :) Hamilelikte canına okuyacağımmmm :) Sabrediyorum inşallah tüm bunların karşılığını alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…