Aynen canım ya 20 günde inan ömrümden ömür gitti çok kaprisli olmaya başladı hadi alışmaya çalışıyor diyorum ama bakalım inşallah düzelirAynı dertten bendede var 2 ayda 10 yaş geriledim
canım ustalıkta belli bir zaman sonra telefon sokabiliyor içeri tabi yerine görede değişiyor bizim bugün tam 1 ay oldu bugun telefonunu alabildi yanına. tabi telefon alınca daha çok rahatlıyorsun öbür türlü her şey ona bağlı bütün gün aramasını bekliyorsunben daha yaşamadım seneye belki. telefon kullanabiliyor mu rahat mı o kadar hiç bilmiyorum mesajlasma da sıkıntı olmuyo mu
bende sabredemiyorum artık ya psikolojin bozuldu senin kendine dikkat et diyorum neymiş bende askere gitsem benide görürmüşte zormuşta mıy mıy mıy , bişey denmiyo hemen askerliğe bağlıyo , mardinde yapıyo benımki dağ bana bakıyo ben dağa bakıyorum , dağ taş başka bişey yok burda diyo , ondan baya psikolojisi bozulmuş şubatta biticek bende kurtulcam oda inşallah sabır sabır sabır...
canım ustalıkta belli bir zaman sonra telefon sokabiliyor içeri tabi yerine görede değişiyor bizim bugün tam 1 ay oldu bugun telefonunu alabildi yanına. tabi telefon alınca daha çok rahatlıyorsun öbür türlü her şey ona bağlı bütün gün aramasını bekliyorsun
Kesinlikle öyle canım :) Buna hazırla kendini. Bende daha gitmeden önce hep okudum anlamaya çalıştım başıma gelicekleri ama gitmeden anlayamıyomuş insna. En zoru o ilk gün zaten sonra zamanla alışıyorsun özlem artıyor ama zamanla güçlü olmaya alışıyorsun. İnşallah seninki bi istisna olurda sana bu asker psikolojisini yaşatmazhep okuyorum böyle asker yarenleri topikleri falan ama henüz yaşamadığım için anlayamıyorum malesef.. ama şu kesin ki o askere gittiğinde tüm trip ve naz yapma yetkilerimi ona devredicem..
aynenn kuzummm psikolojimizi bozdular tırlattıkbizde piskolejik diyen bisey de kalmadiozgeemre
Kesinlikle öyle canım :) Buna hazırla kendini. Bende daha gitmeden önce hep okudum anlamaya çalıştım başıma gelicekleri ama gitmeden anlayamıyomuş insna. En zoru o ilk gün zaten sonra zamanla alışıyorsun özlem artıyor ama zamanla güçlü olmaya alışıyorsun. İnşallah seninki bi istisna olurda sana bu asker psikolojisini yaşatmaz
canım bizimde öyleydi. aynı okulda okuyorduk o bitrdi döndü memlekete ben 2 sene daha ordaydım 2 sene boyunca bazen 5 ay görüşemediğimiz oldu aynı memlekettendik ben gittiğimde görüşebiliyorduk oda çalışıyordu yılda bir kere gelebiliyordu o kadar. tabiki bunların bi katkısı oluyor ama konuşamamak en büyük sorun.. ama telefon soktuktan sonra rahatlarsın canım hayırlısıyla bitirip gelsinler en önemlisi buhiç bilmiyorum canım. dediğin gibi yaşamadan anlayamacağım sanırım. ama şu var ki biz haftaiçi hiç görüşemiyoruz. o çalışıyor ve haftasonları görüşüyoruz sadece. hatta öyle zamanlar oldu ki 3-5 ay görüşemedik. çok tuhaf zamanlar da geçti yani o zamanların katkısı olur mu bana hiç bilmiyorum şimdi
canım bizimde öyleydi. aynı okulda okuyorduk o bitrdi döndü memlekete ben 2 sene daha ordaydım 2 sene boyunca bazen 5 ay görüşemediğimiz oldu aynı memlekettendik ben gittiğimde görüşebiliyorduk oda çalışıyordu yılda bir kere gelebiliyordu o kadar. tabiki bunların bi katkısı oluyor ama konuşamamak en büyük sorun.. ama telefon soktuktan sonra rahatlarsın canım hayırlısıyla bitirip gelsinler en önemlisi bu
Aynen canım bende öyle düşünüyorum :) Hamilelikte canına okuyacağımmmm :) Sabrediyorum inşallah tüm bunların karşılığını alırızidare et. sabret.
askerlik bitip sivile alışınca geçer ancak.
ben eşim de acayip olmuştu askerdeyken.
Dönünce geçecek ölçüdeyse sorun olmaz.
empati yapmaya çalış. orada teşbihte hata olmasın, hapis gibiler. çok karamsar oluyorlar. sıkıntıdalar. idare edin. hamilelikte sorarsınız hesabını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?