Erkeklerin bu askerlik psikolojisini nasıl atlatacağızzz

Doğru diyorsun canım bir kere tartıştık üstüne gittim bana demediğini bırakmadı o ben her koşulda arıyomuşta kıymet bbilmiyomusumda aman aman bidaha kendi kendimi yerim genede sesimi çıkartsam. Ama inşallah bu emeklerimizin karşılığını alabiliriz tek umudum bu. Allah hepimize sabır versin. Seninki nerede yapıyor askerliği uzun dönemmiydi

Evet cnm uzun dönem ağrı da snnki nerdeydi

Afyonda canım benimde kısa dönem. Ben kısa dönem olmasına ramen zor dayanıyorum uzun dönem bekleyenlere helal olsun valla

Oo kısa dönem neki cnm bi bakmissin gelmiş yeride iyiymiş snnki biraz ana kuzusu heralde

Oo kısa dönem neki cnm bi bakmissin gelmiş yeride iyiymiş snnki biraz ana kuzusu heralde
Yok canım anasının evindede her şeyi ayağına getirilen bi çocuk değildi zaten ama adet yerini bulsun diyo heralde bilemedim

Emin ol bende seninle aynı durumdayım ://

biz hergun meraktan oluyorus iyilermi? nasillar?neden aramadi ! birsey mi oldu acaba ? onar orda ne yasiyomus eee bide bize bi sorun biz burda neler yasiyoss dk dk anlatirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…