Erkeklerin de geçmişi var.

erkeğin geçmişi yüzünden ayrılan tek bir kadına rastlamadım. çok seviyosun aşıksın, benim geçmişim var dese ayrılacak mısın?

kadın kabullenemem der ama kabullenir sadece kendi kendi yer

ama erkek için aynı şey geçerli değil. bir çok erkek kabullenmez.

Açık olması güzel birşey ilişkimizin anahtarı bu zaten açık olmak ama üzüldüm mü üzüldüm evet..

Son düzenleme:
O kadınlarla Jigololuk yaparak birlikte olmadıysa sorun yok, geçmişte kaç sevgilisi olduğu beni ilgilendirmez, ki eşiminde geçmişte çok sevgilisi olmuş.

adunul doğru söylüyor
jigololuk yapmamışsa sorun yok

evet bunu sormalıyım kesinlikle. kabul ederdim diyecek ne diyecek. ama biz kadınlar kendimizi bir erkeğe saklıyoruz bunun romantizmini kuruyoruz kafamızda sonra böyle olunca insan bir hayal kırıklığı yaşıyor tabii ki allahım günahını almak istemem kimsenin dürüst, düzgün niyetle yaklaştıktan sonra insanların hataları olmuş olabilir ancak hazmetmesi zor..

sen hiç bir şey yaşamadıysan seni bu yüzden önemsiyor olabilir.ne kadar istemesekte erkekler buna
önem veriyor.kendi istediğini yaşıyor bu ilişkilerden ve kızlardan sıkılıyor.karşısına cıkan ilk temiz kıza da aşık oluyor.:27:
erkeklerin aradığı bu özellikleri aramak kesinlikle benim de hakkım. bu konuda onlara "aa sen erkeksin yada
olsun artık olmuş bir kere" tavizini vermem !

evet öyle bir yargı var genel olarak. hiç birlikte olmamış erkek de aramıyorum mümkün gibi görünmüyo çok nadir ancak burda bahsettiğim çok çok fazla kadın.. :26: hazmetmekte zorlanmaz mısınız

bilemiyorum çunku bende tam tersi boyle daldan dala değilde biriyle 4-5 sene çıkmış olmasını daha fazla kıskanırdım. yediremezdim. onla herşey yaşamış , onca yıl onu sevmiş diye...
amma velakin birçok kadınla beraber olduysa o kadınların hepsini sevdiğini zannetmıyorum. birde bu yonden bakın derim

bende hazmdemezdım cunku en ozel anlardaa bıle neden o dusunceler zıhnımı mesgul etsın neden tadınca anı yusamım kı,bız nasıl kendımızı esımıze saklıyorsak onlarda saklamalı.

bilemiyorum çunku bende tam tersi boyle daldan dala değilde biriyle 4-5 sene çıkmış olmasını daha fazla kıskanırdım. yediremezdim. onla herşey yaşamış , onca yıl onu sevmiş diye...
amma velakin birçok kadınla beraber olduysa o kadınların hepsini sevdiğini zannetmıyorum. birde bu yonden bakın derim

Elbette ki öyle düşünebiliriz ancak bana değer verdiğini biliyorum sadece bu mevzunun ortaya çıkması beni huzursuz etti..

yok Carrie ve adunul cum normal ilişkiler gayet..

Geçmişinde bir çok kadınla birlikte olmuş bir adamı eşiniz/sevgiliniz olarak kabul eder miydiniz eğer seviyorsanız ve sevildiğinizden eminseniz :26:

Hiçbir zaman kurcalamadım geçmişini kendisi anlattı ancak kaldıramadım sanırım bu durumu. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Bu kadar çok olmasaydı bari diyorum. Ama bugüne kadar yaşadığım en güzel ve ciddi ilişki..

Bugününüze taşımıyorsa sorun yok. Karıştırmayın. Kurcalamayın, hazmetmeniz gereken bir mesele yok ortada.

Benim eşimin de kız arkadaşları olmuş ki özellikle biriyle bayağı ciddilermiş beyaz eşyaların taksidine bile girilmiş. Ben de çok zorlanıyorum kabul edemiyorum ama mecburum bir anlamda. Diğer yandan da düşünüyorumki geçmişi olmayan erkek ne yazıkki emin olun parmakla gösterilecek kadar az. :19:

hala bağlantısı yoksa hiç etkilemez bence hala peşinden getirmiyorsa ne bayanın ne erkeğin geçmişi etkilememeli
bunların hepsi o insana varmak yürüdüğümüz yolda o sanıp saptığımız yollar bilsek karşımıza çıkacağını zaten hangimiz yapardık

Benim eşimin de kız arkadaşları olmuş ki özellikle biriyle bayağı ciddilermiş beyaz eşyaların taksidine bile girilmiş. Ben de çok zorlanıyorum kabul edemiyorum ama mecburum bir anlamda. Diğer yandan da düşünüyorumki geçmişi olmayan erkek ne yazıkki emin olun parmakla gösterilecek kadar az. :19:

kız arkadaşları, birlikte oldukları olmuş olabilir ancak çok fazla olması insanı düşündürüyor..

bende hazmdemezdım cunku en ozel anlardaa bıle neden o dusunceler zıhnımı mesgul etsın neden tadınca anı yusamım kı,bız nasıl kendımızı esımıze saklıyorsak onlarda saklamalı.

saklayan erkek var mıdır cidden, bana çok imkansız geliyo da. bunu beklemek biraz fazla naiflik gibi

hala bağlantısı yoksa hiç etkilemez bence hala peşinden getirmiyorsa ne bayanın ne erkeğin geçmişi etkilememeli
bunların hepsi o insana varmak yürüdüğümüz yolda o sanıp saptığımız yollar bilsek karşımıza çıkacağını zaten hangimiz yapardık

çok güzel konuştunuz, çok seviyorum ben onu..
geçmişin içimi acıtmasına izin vermemeliyim sanırım?

nasıl ki erkekler, kadının mazisini soruyor, sorguluyor, önemsiyorsa,
bazıları, geçmisinde çeşitli erkeklerle birlikte olmuş kadınlarla evlenmek istemiyorsa,
kadının bunu sorgulaması da haktır, hakkıdır..

gelelim soruna,
bence tamamen fıtratla alakalı birşey
sen bunu kafana taktığına göre bugün, ileride de takacaksın demektir
kendini özel hissetmeyeceksin demektir

ama bazı insan hiç umursamaz, rahattır, o ayrı
ama senin o kadınlardan olduğunu sanmıyorum

ileride sorun yaşamak istemiyosan, yol yakınken dön bence..

bir diğer husus da,
"ay geçmişinde doymuşsa, gelecekte yapmaz" deyip kendini kandıran kadınlara..
çok eşlilikten tek eşliliğe geçiş daha zor bir durumdur
erkek kendini ömrünün sonuna kadar tek bir kadınla olma fikrine daha güç alıştırır
kendinizi kandırmayın bence

kabul edemezdim heralde
şimdiye kadar böyle bişi gelmedi başıma
umarım ki bundan sonra da gelmez...:50::50:
ayrıca herşeyi yaşamış, herşeyden hevesini almış olan adamın ilerde karısını asla aldatmıcağına da inanmıyorum!
karakter meselesi.. asıl her önüne gelenle birlikte olmuş adam bisüre sonra tek bi kişiden sıkılıp yine eski yaşantısına geri dönmek ister gibi geliyor.
tabi genellememek lazım.. ama herşeyi yaşayan iyidir yaşamayan kötüdür diye genellemek de çok yanlış..

bazıları, geçmisinde çeşitli erkeklerle birlikte olmuş kadınlarla evlenmek istemiyorsa,

gelelim soruna,

bir diğer husus da,
erkek kendini ömrünün sonuna kadar tek bir kadınla olma fikrine daha güç alıştırır

erkeğin evlendiği ciddiye aldığı kadın özeldir bence geçmiştekileri değil ben hep böyle düşünmüşümdür ancak çok rahat olamıyorum evet çünkü insanın canını acıtıyo bazı gerçekler

gelelim soruna,

bir diğer husus da,

kesinlikle her cümlene katılıyorum..
kendinizi kandırırsınız doğmuş erkek daha fazla yapmaz diye
lütfen gerçekçi olalım...
adamın karakterinde varsa 7sinde de yapar 70inde de...
ayy herşeyi yaşamış bundan sonra elini eteğini çeker öyle şeylerden demek kendinizi kandırırsınız demek...

saklayan erkek var mıdır cidden, bana çok imkansız geliyo da. bunu beklemek biraz fazla naiflik gibi

Elbette vardır belki dini inancı sebebiyeti ile belki hayat felsefesi ile ama çok düşük ve birlikte olmayanlarda aslında bizim beğenmediğimiz çekingen asosyal gibi tanımladığımız erkekler sonra yara alıp böyle bir insan ile hayatımızı birleştirmeye çalışıyoruz genel durum böyle.

Konu sahibi arkadaşımda bugününe bakmalı güveniyorsan inancın tam ise sorun yok. Ama ben dert ederim onuda kendimide yıpratırım diyorsan yol yakınken dön ve unutma bu devirde bakire kız bulmak zorken bakir erkek bulmanda zor geçmişi gömmen lazım ki önünüze bakın. Her çıktığı kızda sevdiği kız olmayabilir cinsel anlamda takılmıştır belki.

Dediğim gibi sen öncesinde yoktun öncesi seni bulandırmasın şimdi tutumu davranışı önemli sana karşı.

benimde eşim evlenmeden önceki yaşadılarını bir bir anlattı.eşimin ikinci evliliği.önceki hatunla çocuktan sonra hemen boşanmışlar ve tam on sene bekar kalmış benle evlenene kadar.anlatırken canım sayısını bile bilmiyorum ben dedi 10 sene içinde yaşadıklarımın.nasıl bilsin yahu?benim zoruma gitmedi açıkcası , tebrübeli erkek her zaman daha iyidir.önemli olan senle olduktan sonrasıdır.sapık değilse,sex bağımlısı falan değilse hiç bir sorun yok bence...

Elbette vardır belki dini inancı sebebiyeti ile belki hayat felsefesi ile ama çok düşük ve birlikte olmayanlarda aslında bizim beğenmediğimiz çekingen asosyal gibi tanımladığımız erkekler sonra yara alıp böyle bir insan ile hayatımızı birleştirmeye çalışıyoruz genel durum böyle.

Konu sahibi arkadaşımda bugününe bakmalı güveniyorsan inancın tam ise sorun yok. Ama ben dert ederim onuda kendimide yıpratırım diyorsan yol yakınken dön ve unutma bu devirde bakire kız bulmak zorken bakir erkek bulmanda zor geçmişi gömmen lazım ki önünüze bakın. Her çıktığı kızda sevdiği kız olmayabilir cinsel anlamda takılmıştır belki.

Dediğim gibi sen öncesinde yoktun öncesi seni bulandırmasın şimdi tutumu davranışı önemli sana karşı.

şimdiki tutumunda bir sorun yok olgun yeterince zaten denilen gibi gençlikte olmuş bitmiş şeyler zaten bakir olmasını aramıyorum benim canımı sıkan çok çok fazla kadın olması, sayısı bir anlamda yani..

Back
X