Erkeklerin de geçmişi var.

erkeğin evlendiği ciddiye aldığı kadın özeldir bence geçmiştekileri değil ben hep böyle düşünmüşümdür ancak çok rahat olamıyorum evet çünkü insanın canını acıtıyo bazı gerçekler

erkeğin evlendiği kadın kesinlikle kendisi için özel olsaydı bu kadar aldatma haberi okur duyar mıydık?

ben önceden eski sevgilimin ilişkilerini çok kurcaladım. ama bu hem beni çok yıprattı hem de biraz kendimi küçülttüm sanki, neden bu kadar derine indim hala bilemiyorum.

şuan hiç umrumda bile değil. geçmişe takılı yaşamak kimseye bi yarar getirmiyo. ayrılma demenin yanında bir de diyorum ki sakın kurcalama. madem bi kere sana anlatmış... boşuna aklına getirirsin, sen üzüldükçe onu da üzersin. ilişkiniz yıpranır.

ama şu da bi gerçek rolleri değişseydiniz, senin yanında olmazdı çok yüksek ihtimal...

erkeğin evlendiği kadın kesinlikle kendisi için özel olsaydı bu kadar aldatma haberi okur duyar mıydık?

ben önceden eski sevgilimin ilişkilerini çok kurcaladım. ama bu hem beni çok yıprattı hem de biraz kendimi küçülttüm sanki, neden bu kadar derine indim hala bilemiyorum.

şuan hiç umrumda bile değil. geçmişe takılı yaşamak kimseye bi yarar getirmiyo. ayrılma demenin yanında bir de diyorum ki sakın kurcalama. madem bi kere sana anlatmış... boşuna aklına getirirsin, sen üzüldükçe onu da üzersin. ilişkiniz yıpranır.

ama şu da bi gerçek rolleri değişseydiniz, senin yanında olmazdı çok yüksek ihtimal...

bu adaletsizlik işte, biz kadınlar nasıl kabulleniyoruz bunu bilmiyorum. ayrılmak hiç istemiyorum zaten mutluyum onunla. bana karşı öyle bir tavrı da olmadı bugüne kadar yatmayı istemek gibi altından bu kadar kadın çıkınca çok şaşırdım.. yıpratmak istemiyorum inanın ki

Bir kadınla beraber olması ya da on kadınla beraber olması arasında hiçbir fark yok bence.:8:

Etmezdim.:6:

bu adaletsizlik işte, biz kadınlar nasıl kabulleniyoruz bunu bilmiyorum. ayrılmak hiç istemiyorum zaten mutluyum onunla. bana karşı öyle bir tavrı da olmadı bugüne kadar yatmayı istemek gibi altından bu kadar kadın çıkınca çok şaşırdım.. yıpratmak istemiyorum inanın ki

sana hiç kendinden öncekileri sordu mu peki?

Niye hep biz taviz veriyoruz ki büyük konuşmak istemem inşallah da o durumda kalmam ama hiç kaldırabileceğimi sanmıyorum, taviz de veremem o yüzden. :19:

erkeğin evlendiği ciddiye aldığı kadın özeldir bence geçmiştekileri değil ben hep böyle düşünmüşümdür ancak çok rahat olamıyorum evet çünkü insanın canını acıtıyo bazı gerçekler

bunu erkekler kadınları kandırmak için söyler,
senin iç dünyanda bu çıkarımı yapman ilginç olmuş

neden evlendikleri kadın özel olsun?
ne alaka?
her erkek hayatının aşkı olduğuna inandığı kadınla mı evleniyo sanıyosunuz?

bir kadın tam etkilendiği kadındır
ama kadın onu reddeder, istemez

bir yaşa gelir, eh artık evim düzenim çocuğum olsun der
karşısına çıkan eli yüzü düzgün, kriterlerine uyan bir kadınla evlenir gider

erkekler duygusal değil sandığınız kadar
yaratılış gereği, duyguları çok ama çok sığ düzeyde

birşeyi düşündüğünüzde kadın gözüyle bakmayın

çok fazla ilişkisi olması üzücü olabilir ama siz ciddi olduğunuzu söylemişsiniz..
her erkek bir gün dinlenmek ister..

geçmişinde çok şey yaşadı diye onunda günün birinde doğru insanı bulmak ve o insanla sonsuza kadar mutlu huzurlu olmak hakkı değil mi ?...

kendinizi üzmeyin, olmuşla ölmüşe çare yok derler..

siz de durdu, sizden geçemiyor yaa.. önemli olan bu...
takmayın bu kadar geçmişi...

Son düzenleme:
Erkeklerin çoğu(hepsi değil tabi) aşık olduğu kadınla evlenmiyor bile , çoğu annesinin beğendiği hanım hanımcık iyi aile kızı (onların tabirinde) bir kısmı da yine düzgün sessiz sedasız kendi halinde bir kızı buluyorlar.

Şu geçmişte birşeyler yaşayan erkek daha iyi olur, doymuş olur evine barkına sadık olur fikrini silin kafanızdan..
Yok öyle birşey adamın hamurunda varsa değişen birşey yok..
Ben şahsen kocamın geçmişinin çok kabarık olmasını istemezdim..Tıpkı onun da benim geçmişimin temiz olmasını istediği gibi..

evet sordu konu oradan çıktı zaten yoksa benim aklımda yoktu ona sormak..
ama benim o konuda alnım ak allahıma şükürler olsun ki..

"alnım ak"

yani mazimde birliktelik yaşadığım kimse yok demek istiyorsunuz
bunu derken kullandığınız kelime "alnı ak" olmak

o zaman bilinç altınızda sevgiliniz, "alnı kirli" adam

fıtrat, bakıç açısı derken bunu kast ediyodum

siz belli ki ileriki aşamalarda da sorun yapacaksınız bunu

evet sordu konu oradan çıktı zaten yoksa benim aklımda yoktu ona sormak..
ama benim o konuda alnım ak allahıma şükürler olsun ki..

senin hayatında başkası olsa sorun edecek miydi yani? bunu kendi söyledi mi? eğer öyleyse çok sinir bozucu ne yazık ki...

"alnım ak"

yani mazimde birliktelik yaşadığım kimse yok demek istiyorsunuz
bunu derken kullandığınız kelime "alnı ak" olmak

o zaman bilinç altınızda sevgiliniz, "alnı kirli" adam

fıtrat, bakıç açısı derken bunu kast ediyodum

siz belli ki ileriki aşamalarda da sorun yapacaksınız bunu

kabullenme aşamasındayım ve moralim bozuk kusura bakmayın seçemedim kelimeleri sanırım öyle gibi oldu ama kıyamam öyle demeyin :26:

senin hayatında başkası olsa sorun edecek miydi yani? bunu kendi söyledi mi? eğer öyleyse çok sinir bozucu ne yazık ki...

henüz konusunu açmadım canım yüz yüzeyken sormayı düşünüyorum, inşallah beklediğim cevapları verir ve inşallah benimle dalga geçiyordur sayı konusunda çünkü gerçekten mümkün olamaz bence nasıl olabilir yani

Son düzenleme:
her ne kadar takmam desemde bazen içime kurt düşüyor benimde, düşünmeden edemiyorum sevgilinizin herşeyini bilmek bi yandan güzel bi yandan da can atıcı olabiliyor malesef..

Bende hep başkasıyla beraber olan birini kabul edemem derdim,ama aşık olduğum insan daha önce biriyle beraber olmuşsa ondan nasıl vazgeçicektim diyede düşünürdüm hadi ondan vazgeçtim diyelim yine birine aşık oldum oda birileriyle beraber olmuşsa nereye kdr sürcek bu,yapmış ama yapmadım diyen biride çıkabilirdi karşıma hep düşünürdüm bunları..
Ben sevgilime hiç sormadım bunu garip gelebilir belki ama geçmişte biriyle beraber oldun mu diye sormadım,geçmişte kaç tane sevgilisi olduğunu ne kadar sürdüğünü sordum öğrendim ama bunu hiç sormadım belkide korktuğum için kurcalamadım.bazen diyorum ki belkide yanlış yaptım belkide öğrenmeliydim bişeyler yaşadıysa onunla devam etmemeliydim.biz kızlar kendimizi evleneceğimiz erkeğe saklarken bunu düşünürken,onlar acaba ilerde sevdiğim kız beni bu şekilde kabul eder mi diye düşünmeden istediklerini yaşıyolar haksızlık bu bence.
bazen de,biz birbirimizi çok seviyoruz bşy yaşandıysada geçmişte kaldı en iyisi düşünmemek diyorum.
ama tabi bunlar kişiden kişiye göre değişen şeyler herkesin kendi hayatı kendi kararı..
ztn bu konuyu düşününce kafam karmakarışık oluyo hep:(

kabullenme aşamasındayım ve moralim bozuk kusura bakmayın seçemedim kelimeleri sanırım öyle gibi oldu ama kıyamam öyle demeyin :26:

henüz konusunu açmadım canım yüz yüzeyken sormayı düşünüyorum, inşallah beklediğim cevapları verir ve inşallah benimle dalga geçiyordur sayı konusunda çünkü gerçekten mümkün olamaz bence nasıl olabilir yani

bence yüzyüze falan birşey konuşmayın
bu konularda daha fazla yüz göz olmayın
iç dünyanızda bu sorunu aşabiliyosanız aşın
aşamıyosanız, bitirin

eskıden ederdım hatta bu durumu avantaj olarak gorurdum .

ortamlara kadına kıza doymustur derdım ,ortam gormemıs kısı ıse

her zaman kadına kıza actır dıye dusunurdum ama oyle degılmıs

bızzat yasadıgım ıcın suan dıyorum kı ; ASLA KABUL ETMEZDIM !

Takılırım geçmişine.
Hiç benden öncesi önemli değil diyemedim.
Hatta en önem verdiğim konulardandır.

Erkek de olsa rahat olmayacak o konularda.

geçmişi beni ilgilendirmez ki... hem oyle herşeyi yaşamış adam evine daha bağlı olur gibime geliyo. bu arada sadece cinsel anlamda soylediysenizde zaten ben kimseyle birlikte olmamış erkek istemem şahsen.

böyle konuşan kadınlar oldukça erkekler daha çok yatar kalkar. bizim kızlar da zarı diktirmeyi düşünsün, herkes üstüne saldırsın daha önce düşünecektin bıdı bıdı bıdı...ne diyim allah herkesin istediği gibi eş versin kimine göre yatmış kalkmış deneyimli:37: kimine göre de temiz

öyle erkek var mı diye soracaksınız siz normal karşıladıkça yok yok yok

ben ise kendi adıma asla kabul etmezdim

eskıden ederdım hatta bu durumu avantaj olarak gorurdum .

ortamlara kadına kıza doymustur derdım ,ortam gormemıs kısı ıse

her zaman kadına kıza actır dıye dusunurdum ama oyle degılmıs

bızzat yasadıgım ıcın suan dıyorum kı ; ASLA KABUL ETMEZDIM !

nasıl yanı...
erkek doysada doymasada her zaman aç köp.... tır (bence)
ama
geçmişte bişeyler yaşayıp doymuş olsa gözü tok olur diye düşünüyorum
örnek eşim; kimseyle birliktelik yaşamamış 28 yaşına kadar
keşke yaşasaymış diyorum
işte keşkee..
konu sahibi zor bir durum ama mantıklı karar vermeye çalış

Back
X