Bende duymustum bu.muhabbeti buradan. Esim bisey almadi cicek bile ama bastan sona zaten yanimdaydi. Afedersiniz en ozel durumumu bile o halletti( kan diyip ipucu vereyim)... hic ici.de ay bana hediye almadi diye biseykalmadi. Gerek yok adetse bile bunu esler arasina sokmaya diye dusunuyorum. Ha bu arada siz duymamissaniz. Esiniz de duymamissa. O siziin adetiniz deildir ssanirim. Ha tabi hrdiye guzeldir ama adet diye bastirilmasi bana cirkin geliyor
oyle bir adetiniz olsa sizinde haberiniz olurdu deyilmi? insanin icinden gelirse alir ama sirf alinmasi gerekiyor diye mecburi hediye cok hos olmaz.bide kalabalik gelinse nolmus gelenler size esinizin ne aldigini soracak hali yok ya heralde kimsenin aklina bile gelmez sevincten sahsen benim gelmemisti :)
Kuzum ozaman adet niyetiyle deilde sizi mutlu etmek icin alsin biseyler. Alsa kotude olmaz haniBen duymadım çünkü hiçbir bebek için hastaneye gtmedim sadece evde görmeye gittim benim içinde çok önemli değil ama esim biraz takar boyle şeyleri eğer gerek varsa alayım biri bişey der uzuluruz falan dedi ben üzülmem aslında dedigm gbi evladım sağlıklı olsun esim yanımda olsun yeter.. ama biri gelip aa karına bsey almadinmi derse de bozulcak biri esim :)) aslında kaba oldgu bile soylenebilir ama bi okadarda bazen hassastır...
Gereklilik meselesi degil bence bi incelik bu okadar zahmet cekmis dunyanin enguzel seyi yavrusunu dunyaya getirdigi icin bi gonul alma bence
Annem iki doğumunda da birer yüzük kapmış babamdan
Kuzum ozaman adet niyetiyle deilde sizi mutlu etmek icin alsin biseyler. Alsa kotude olmaz hani
Yüzük almasın ya zaten iki yuzugum var zor tanıyorum :)ki Suan parmaklar sis takamiyorum ama ne alabilirki başka(
Boyle bi adet oldguny sanmıyorum ama esiniz incelik yapmak adina size bir hediye alabilir
Ben hediyeden çok yanımda olsun mutlu olurum ama sonra içime uhte olurmu yada biri bsey soler esim bozulirmu ben sana demstm keşke aldrsaydin dermi acabane alabilirki bana soruyor içine sinen bsey olsun ben odunum biliyorsun boş şeye para vermiym diyor :))
Yüzük almasın ya zaten iki yuzugum var zor tanıyorum :)ki Suan parmaklar sis takamiyorum ama ne alabilirki başka(
Bence böyle şeyleri sırf başkası görsün diye yapmak doğru olmaz ya içinden geçerse bir şey alsın
bence önceden olduğu gibi içinizde ukde kalacak,o nedenle altın bir çift küpe olabilir mesela,alsın boşverin.
Ne kadar iyi niyetliyiz degilmi siz esinize kiyamamissiniz ama baskalari yapmasi gerek olmayanlari bile yaptirmis eger icinizde kaliyosa kalmasin derim bi seferde sizin istediginiz olsun caniniz saolsun benceNe alabilir mesela ? Pahalı bsey alsın istemiyorum Suan zaten tek o calisiyor Bebegimiz dogcak çok masrafimiz olacak özel bir hastanede doğum yapacagim..bişey alsın istemiyorum çiçek yeter odaya renk katsin :) ama simdimi bole dusunuorm onuda blmiorm çünkü düğün içinde ev eşyaları alinirkende bişey istemedim ama zaman geçince içime uhte olmuş meğer bazı şeyler onu anlıyorum( dusunun köyden gelen kuzenlerinn saç paralarını verdi ben kuaföre bi arkadai goturebildm sadece ve köyden gelenlerin yol parasini bile verdi bikac kişinin ama ben istedgm şeyleri alamadım elimizdeki para btmesin dye krediyle evlenmstk ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?