Evet altın küpe olabilir düğünde alamamstik gerdanligi tek almıştık.teşekkür ederim..ukte kalabilir şimdi tek düşüncem bebegin sağlıklı olmasi ama zaman geçince geçmişi düşününce acaba olsaydı alınsaydı diyebilirim haklsiniz teşekkürler
kuzenimin eşide yakın zamanda doğum yaptı minik bi kızımız oldu
kuzenim eşine kolye almıştı ucunda sonsuzluk işaretiyle minik bi nazar boncugu vardı
Gereklilik meselesi degil bence bi incelik bu okadar zahmet cekmis dunyanin enguzel seyi yavrusunu dunyaya getirdigi icin bi gonul alma bence
Sormayın valla annemin komşulari çok fena düğünde ne taktilar su nasıl bu nasıl dye deli etmislerdi beni :Adet degil de imkanlar dahilinde hediye diyelim.esim ve annemler bilezik almisti canim.ama kimse sormadi sormaz da bence hos degil alinir alinmaz o telasta ayip yani sorarlarsa. ilginc biR cevreniz var galiba..
Ne kadar iyi niyetliyiz degilmi siz esinize kiyamamissiniz ama baskalari yapmasi gerek olmayanlari bile yaptirmis eger icinizde kaliyosa kalmasin derim bi seferde sizin istediginiz olsun caniniz saolsun bence
bide hediye herkesin maddi durumuna gorede degisir diye dusunuyorum her ailenin farkli seylere gucu yeter onun birazda butceniz belirler aslinda siparisle degilde madem esiniz bisey alicak bence supriz olsun deyin sizin nelerden hoslandiginizi en ii bilen biri zaten:)
arkadaşıma eşi bmw aldıya şu var parası olan uyduruyor adet diye. zaten doğum ve bakımı başlı başına büyük masrafken duygusal desek olsa yeterli
Evet ben kiyamadim yardım eden kimsemiz yok elimizdeki para btmesin dye ama ailesi takilarimizdan falan istedi çok bozulmustum( ne alcagini blmior hediye konusunda başarısızdır ama ya açık açık küpe al deyim yada süpriz olsun deyim riske atıp :)ama bebege mi bsey alsak onun yerine demekten kendimi de alamıyorum gene kıyamiyorum bebeğe ilk etapta gereken aklımiza gelen şeyleri aldik ama lazim olacak başka şeylerde çıkabilir hayrlisi bakalım:)
Bende senin gibi düşünüyorum canım. Sonuçta bayan sıkıntıyı çekiyor doğum kolay değil. O anda eşten gelen bi jest olabilir
saçma adetlerden biri daha ve maalesef var böyle bişey.ben çok duydum bunu.hele k.validenin doğum yaptı diye gelinine hediye alması bana çok komik geliyor.garip değil mi sizce,ne alaka?
zaten Allah bize en değerli şeyi anne-baba olmayı nasip etmiş başka hediyeye gerek yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?