- Konu Sahibi Dumadumadum
-
bir erkegın aldatma potansiyeli varsa orası burası oynuosa yüzük takmamak ıcınnn takmak ıstemeyecektır ha sunu da sölimm dayımın biri ordu mensubu biri polis silah kullandıkları ıcınnn takamıyorlar parmagı koparma riski yüksek cünkü...onun dısındaa evleniyorsann paşammm seve seve takacaksın oyüzügüüü!!!! yok öle bekar herıf gıbı dolanmalar
benim eşimde asker..bransıda silah ve toplar mecburen takmıyor işyerınde ..evin içindede takmıyoruz.. şimdi sadece ailelerin yanında takıyoruz..düğün,seyran olunca yani..
geçen gün sevgilim ben sevgilimin bir arkadaşı ve eşi oturuyoruz benzer bi konu açıldı isterse takmasın bi gırtlağını sıkayım görür dedim
şaka bir yana takmalı en azından dışarıda . yani şöyle bazı insan gece yatarken kendini sıkacak bir şeyler bulundurmak istemez üzerinde anlarım ama ertesi gün olup işe gidilecek ve dışarı çıkılacaksa takacak ... evde benim yanımda varsın takmasın rahatsız oluyorsa. onun dışında çalışıyordur yüzük parmağını keser çalışırken onuda anlarım çalışırken takmasın ama iş yerinden çıkmadan takılacakkkkkkk o kadar. ve bu hoşgörüm yüzüğü kaybederse değişir o çok ayrı
yok yüzük alerji yapıyor kaşınıyorum falan anlamam onu bir kaşırsam görür o kaşınan yerlerine krem sürüp buz koysun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?