Erkeklerin geçmiş takıntısı

Genelde geçmişi sorgulayanlar kızlar olur erkekler olmaz.Çevremde de duyduklarım o yönde erkekle geçmişi konuşmayı sevmezler

Genelde geçmişi sorgulayanlar kızlar olur erkekler olmaz.Çevremde de duyduklarım o yönde erkekle geçmişi konuşmayı sevmezler
Evet çünkü kızın geçmişini kaldıramamaktan korkarlar ama bu her detayına taktı kafayı

Evlilik öncesi bir uzun ilişki olmuştu ve cinsel birliktelikte vardı. Eşimle tanıştığımda baktım sevgili olma yolundayız o zaman bu durumu anlattım Tırı vırı yapıcaksa hiç olmasın hayatımda diye . Sonuç 2.5 senelik evliyiz 7 senedir birlikteyiz. Bir kez olsun bile konusu açılmamıştır . Bu birazda kişinin karakter meselesi . Hoş en ufak bi laf duysam kapının önüne koyarım

24

Size çok değer verildiğinden kıskanmış. Nişanlannca geçer merak etme.

İşte belli olmuyo takmayan erkek birden ay aklıma geldi bilmem ne diye takıyo. Takmayan adamı nasıl anlıcaz var mı ipucu

Neden anlattınız ki?Bence hiç iyi yapmamılsınız.Bi kere adam takıntılı.İş ciddiye binsin bak o zaman neler soyluyor sana.El diyince yel giriyor.Başka derdi yokmu sevgılınızın.Neyı merak edıo?

Modernlik öyle bir şey değil. Ben de akademisyenim yani çevrem hep Master Phd yapan insanlarla dolu ama birçoğunun kafası örümcek bağlamış. Ben de evlenmeden önce yaşadım hep iyi ki de yaşadım dedim. Hayatıma da aksini düşünen hiçkimseyi de almadım ve sonunda karşıma kadın ne yaşadıysa ya da yaşamadıysa onun tercihidir diyen biri çıktı. Olması gereken oydu çünkü. Siz önce hata yapmadığınızı kabul ederek başlayın derim ben.

Burda evlenip geçmişiyle yargılanan kadınların hikayelerini bolca okuduk vakti zamanında. Hatayı siz kendiniz yapmışsınız anlatmakla. Adamın aklına sokmuşsunuz bir kere. Geçmiş olsun.

Bu kadar özelini nasıl anlattın ki buna anlam veremedim ortada bi bağ yokken geçmişine takılmış kalmış nişan yapalım diyor evlilik olunca daha çok sorun yapar bu nee yaa çok itici bi durum en ufak bi sorunda bununla karşına çıkar çıkmaması için çoğu şeye susmak zorunda kalırsın hep idare eden taraf sen olursun çok yıpranırsın çokkkk

Yüzeysel olarak konusmak tamam. Ama oturup gecmiste hangi erkekle ne derece sevistigini dinleyen adamdan hayir gelmez. Bence sen bu isi bir daha dusun.

Mevzu onun seni yargilayip yargilamamasi degil. Burdaki ayrimi lutfen iyi anla.

Niye anlatıyorsun anlatma. Bu çocuklada olmaz diyim. Bi daha da ısrar eden olursa tanıştığımız gün doğdum de

Erkekler kendilerini baştan belli ediyorlar aslında bu konuda. Biz bile bile lades diyoruz. Tanıştığı kızlara ilk soru olarak daha önce ilişkin yaşadın mı kaç ay yaşadın vs soran bir tanıdığımız var bekaret takıntısı varmış, yani adam kendini direkt belli ediyor. Baştan işaretleri almak ve ona göre yol çizmek en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…