sorun yapmamış ama evlilik için de uygun görmemiş olabilirHayır, ciddiyim.
Hiçbir erkek bunu sorun yapmadı.
Ki aktif cinsel hayatı olan bi' kadınım.
Çünkü yapamazlar.
İlk yorumumda ciddiydim.
Sen o duruşu gösterirsen cesaret edemezler.
Onlar bilir kimi ezip kimi ezemeyecegini.
Once sen kendin için dik duracaksın bak bakalım ağızlarını acabiliyorlar mi.
beyinsiz erkekler hem sorup irdeleyip hem de ay aklıma geliyo ay şurama burama geliyo unutamıyorum ıyyyÇok yanlış yapmışsınız anlatmasaydınız keşke. Olan olmuş artık ama okuyan fikir almak isteyen arkadaşlar varsa kesinlikle anlatmayın o geçmiş size ait sevabıyla günahıyla. Benzer bi olayı yaşadım bana ders oldu sonunda da ayrıldık zaten hemde hiç yok yere bi sebepten
sorun yapmamış ama evlilik için de uygun görmemiş olabilir
E o zaman neden sorguluyor. Aa ne değişik bi tip.1 kerr evet
Kendi kafalarında kuruyolar bide maalesef. Durduk yere hüzünlenip tribe falan girerler bidebeyinsiz erkekler hem sorup irdeleyip hem de ay aklıma geliyo ay şurama burama geliyo unutamıyorum ıyyy
Sende herşeyi anlatmasaydın canımMerhaba, kendimi zor durumda hissediyorum. Bu konuda bana yardım edicek fikir verebilecek birilerine ihtiyacım var. Sevgilim var yakın zamanda nişanlanacağız ama kafamda bazı sorunlar dönüyo artık işin içinden çıkamıyorum. İlişkimiz gayet güzel gidiyodu daha önce uzun bi ilşki yaşadığımı söylemiştim. Ara ara konusunu açardı ama büyük sorun olmazdı. Daha sonra diğer görüştüğüm insanlara kadar merak etti ve her şeyi anlattırdı. Eski sevgililerimde kalmalarım biriyle kalmalı tatile gittiğimi falan her şeyi orda kimle ne kadar yakınlaştım hepsini öğrendi. Kimseyle cinsel birliktelik yaşamadım. Sadece uzun ilişkimde seviştim ama onda da her şeyi yaşamadım ve bunları da sevgilim biliyo evet anlatmak saçma ama beni köşeye sıkıştırdı çok irdeledi.bir sürü psikolojik sorun yaşadı geçmişim yüzünden. Artık geçmiş konusunu açmıyo. Seni üzmem geleceğimize bakcaz yüzüne vurmam diyo ama eminim sürekli aklına geliyo. Ara ara modu düşüyo üzülüyo farkındayım.Nişanlanmayı çok istiyo ama ben korkuyorum. Böyle durumlar yaşayan var mı ?
Her şeyden önce kendimiz kabulleniyoruz geçmişimizi. Hata olarak görüp yüzümüze vurulacak kötü birşey gibi bakmıyoruz. Biz böyle bakınca karşımızdaki insan da hata gibi göremiyor. Bakış açısı farklı olan insanları hayatımıza almıyoruz. 4 senelik bir ilişkim var ondan önce de birisiyle ileri gitmiştim ama tam olarak ilişkiye girememiştik. Şimdiki erkek arkadaşımla bi oturup konuşmuştuk kaç kişiyle sevgili oldun vs diye. Bizim ilişkimiz de başta sadece fiziksel olarak başladı, duygu olmayacak dedik, anlattık ikimiz de ama eski erkek arkadaşımla tam olarak yapamadığımızı söylediğimde hiç kurcalamadı, sen öyle diyorsan öyledir dedi bir daha da sormadı. Şimdiye kadar da farklı bakış açısı olan sevgilim olmadı, bana denk gelmedi belki, belki de daha yeni tanıştığım halde bu konuları konuşabildiğim için bunu hoşgörmeyen insanlar hiç bulaşmadı buna. Karşınızdakinin size vereceği değeri siz belirlersiniz. Siz yaptıklarınıza hata, kötü birşey olarak bakmazsanız kimse bakamaz.Ya da bakire olmadan da evlenen bir sürü kadın var onlar bu sorunlarla nasıl uğraşıyor? Ya da ilişkilerinde acaba geçmişi sorun edicek korkusuyla mı geçiyo hayat?
sorun yapmamış ama evlilik için de uygun görmemiş olabilir
malesef ilişkilerde kadın kullanılıyo gibi düşünüyo çoğu erkek o yüzden çok sevgilisi olmuş cinsellik yaşamış kadını gözlerinde çok değerli evlenilecek kadın gibi görmüyolar eğer çok seviyorsa da ego ve aşkı savaşıyo içinde ve dengesi şaşıyo. Tamam bence de kadın kullanılıyo gibi düşünmek iğrenç ben de karşıyım bu iğrenç zihniyete ama toplumun çoğunluğunun düşüncesini belirtiyorum. Mesleğim gereği toplumda modern kesimde bulunduğumu da düşünürsem ki karşımdaki insan da yüksek lisans yapan kariyeri iyi biri zengin resim yapan kayak yapan kültürlü erkek ama işte zihniyet bu.İlerde sırf bu yüzden bazı konularda alttan alman gerekebilir koz vermişsin çünkü.. sen sordun mu bu o soruları sorarken? Yani çok fazla duyuyoruz yaşıyoruz da bunu bi çoğumuz. Erkekler hep bi geçmişimizi sorgular. Dürüst olmasan sana yakışmaz olsan kabul etse de olduğun gibi kabul edecek mi sindirecek mi sürekli korkarsın. Ama onlar asla korkmaz yaşamıştır çünkü gerçek bir erkektir ve hormonları vardır kadınların yok mu hormonları kadınların yok mu ihtiyaçları. Namus erkek için taşınmaz namus namusluyum demek için de taşınmaz. Bilmiyorum ilerde sorun yaşayabilirsin gibi geldi inşallah yaşamazsın. Çözüm arıyorum demişsin eğer bulursan lütfen bizle de paylaş.
konunuzu okumuştum ve çok üzüldüm. Şimdi nasılsınız? Beni böyle kabul ettin hani unutacaktın dediğinizde bahanesi nedir?Merhaba arkadaşım, 6 sene önce aynı senin koşullarında evlendim, asla yüzüme vurup beni rencide etmeeyecekti, o mevzu orda kalicakti hep önümüze bakicaktik. Şimdi bı kızımız var, ama hala önümüze bakamiyoruz. Her kavganin sonucu hep benim gecmisime baglaniyor. Kısacası seviyoruz ama mutsuz bı evlilik yaşıyoruz. Sevmek hiç bir işe yaramıyor bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?