Erkeklerin geçmiş takıntısı

ben de kötüyüm hayatımın en zor dönemini yaşıyorum. Aslında çok güzelim ve çok kariyerli bi işim var ama adam ağzıma etti psikolojim bozuldu benim de.
Bir şey merak ettim. Bu konuşmadan sonra ne kadar zaman geçti? Sonrasında psikolojik sorunlar yaşadı, demişsin. Bu ne zamandır böyle?

Bir şey merak ettim. Bu konuşmadan sonra ne kadar zaman geçti? Sonrasında psikolojik sorunlar yaşadı, demişsin. Bu ne zamandır böyle?
4 ay olcak bayat konusunu açmıyo ama canı sıkkın olunca anlıyorum ben. Niye canın sıkkın diyorum söylemiyo belli yani hala takıyo

4 ay olcak bayat konusunu açmıyo ama canı sıkkın olunca anlıyorum ben. Niye canın sıkkın diyorum söylemiyo belli yani hala takıyo
Ya çok zor bu saatten sonra sindirmesi. Bu tür erkekler sindiremez, yalnızca unutmuş gibi yaparlar. Vakti zamanı gelince de isitip önünüze koyuverirler. Bu tarz bir beyin yapısına sahip olduğu için muhtemelen şu an seni saygıya değer görmüyor, bir bocalama içinde şu an. Sonuçta bu bocalamadan seni yıpratarak çıkacağını düşünüyorum. Bende aynen öyle oldu. Sonuçta o bir Rus kızla görüşmeye başladı -eminim Rus kızın geçmişi tertemizdir-, bense hala travması ile yaşıyorum. Ha travma derken çok mutluyum, güzelim, herkesin ışıl ışıl bulduğu bir kadinim. Ama insanlara bakışım tamamen değişti artık o yıkımdan sonra.

Erkekler yedikleri naneyi kimle yiyor bir kadinla degil mi? Sonra kimsenin elini tutmamis kadin beklemek nasil bir yuzsuzluk.
Ayrica yüzüne vurmam ne demek? Bu saygi duymus halimi yani.
Allah askina sevistiginize, nereye kadar ilerlediginize kadar nasil dillendirebiliyosunuz bu kisimda da beynim yaniyo.
Benim esimden once 3 yillik iliskim oldu. Bir kere malum soruyu sordu olmadi dedim, olsaydi da sadece birini onu yasayacak kadar sevmis olmami kiskanirdi yoksa evlenmezdim zaten. Yok sevistiniz mi yok optumu vs soramaz. Bunun ezikligine girme.

Ne kadar köşeye sıkıştırırsa sıkıştırsın neden anlatıyorsunuz böyle detayları?
Geçmişimizin önemi yok birbirimizden sonrasına bakalım de geç.
İzin vermiyorsa o an biz anlaşamayacağız muhtemelen saygısız olduğunu düşünüyorum de yol ver.
Daha mı iyi oldu böyle?

Bu kadar kafasına takan , sindiremez bunu evlendikten sonra da yüzüne vurur.
Demedi deme..

Bende geçmişi onemserim,gecmisin gelecek icin bir alt yapı oldugunu inaniyorum, bilmem belkide tarihci oldugum icindir ama gecmisi cok irdelerim.

Herşeyi anlatmanız ne kadar saçma olmuş.
Anlatmanız için hu kadar uğraşan insan evlendikten sonra da burnunuzdan getirir.
Yalan üzerine bir ilişki yaşamam ve evlenmem hadi evlendim diyelim önüme eski sevgilim çıktı benimle konuştu eşime nediycem aaa liseden arkasim mi diyecem ben evlenmeden önce herşeyimi anlattım a dan Z ye kadar beni seviceksen böyle sev ama asla yüzüme vurma dedim hata yapmış olabilirim ama bunu kendime yaptım dedim 4 senelik evliyim bir kere dahil yüzüme vurmadi sağolsun böyle daha çok sevilir guvenilirsiniz saygı görürsünüz yalan üzerine evlilik asla

Merhaba, kendimi zor durumda hissediyorum. Bu konuda bana yardım edicek fikir verebilecek birilerine ihtiyacım var. Sevgilim var yakın zamanda nişanlanacağız ama kafamda bazı sorunlar dönüyo artık işin içinden çıkamıyorum. İlişkimiz gayet güzel gidiyodu daha önce uzun bi ilşki yaşadığımı söylemiştim. Ara ara konusunu açardı ama büyük sorun olmazdı. Daha sonra diğer görüştüğüm insanlara kadar merak etti ve her şeyi anlattırdı. Eski sevgililerimde kalmalarım biriyle kalmalı tatile gittiğimi falan her şeyi orda kimle ne kadar yakınlaştım hepsini öğrendi. Kimseyle cinsel birliktelik yaşamadım. Sadece uzun ilişkimde seviştim ama onda da her şeyi yaşamadım ve bunları da sevgilim biliyo evet anlatmak saçma ama beni köşeye sıkıştırdı çok irdeledi.bir sürü psikolojik sorun yaşadı geçmişim yüzünden. Artık geçmiş konusunu açmıyo. Seni üzmem geleceğimize bakcaz yüzüne vurmam diyo ama eminim sürekli aklına geliyo. Ara ara modu düşüyo üzülüyo farkındayım.Nişanlanmayı çok istiyo ama ben korkuyorum. Böyle durumlar yaşayan var mı ?
Kusura bakmayın ama asla soylenmeyecek şeyleri soylemissinjz .yani gecmisinizle ilgili bilgi verebilirsiniz ben onu da doğru bulmuyorum ama siz resmen detaya girmissiniz. Evlenince de aklına gelicek belli çünkü şimdiden takıntılı yoksa kimse bu kadar sormaz hadi o sordu kimse bu kadar detaylı anlatmaz

Ben karşıyım böyle sorulara ve cevaplara.
yüzeysel olarak anlatıp geçmeliydiniz, erkek beyni farklı çalışıyor ileride bunları önüne getirebilir de getirmeyebilir de bunu kestirmek biraz zor ve yapabileceğiniz bir şey de yok baştan detaylandırmayacaktınız.

Ay ne ilginç birisi ya. Ne yaşadığınıza kadar ayrıntılı şekilde anlattırdı öyle mi..
Bunun bir.çözümü var mı bilemedim

İlişkide yapılacak en büyük 3 hatadan birini yapmışsın...Of of of...Artık evlenirsen ömür boyu her tartışmada bunlar başına kakılacak....hayırlı olsun

Her kavgada sana dicek bunu her zaman önüne gelecek hepsi erkekler böyle varlıklar bakma daha demiyecegim demesine iki sene bile sürmez kavga da önüne tabakla sevgililerin ve hatıralarının sunulması. Düşün biraz olur mu hemen nişan yapmayın. Benim eşime iki gün önce Tom Cruise ne adammis dedim iki gündür anamdan emdigjm süt burnumdan geldi o derece.evde hep bir Tom ismi geçiyor tomu çağır sofrayı kursun vs.adam paranoya ya bağladı yedi bitirdi beni . o adamla aranda ne var diyo :))) o derece .
Demem o ki uzak durun yada iyice tanıyın ,sonra bakarsıniz yolunuza.

Bi kere ne cesaret bunları detaylı soruyor
Hadi diyelim merak etti geçmişi olabilir birini sevdin mi aşık oldun mu neden ayrıldın
Ama oturup da kimle seviştin öpüştün diye anlattırması seninde anlatman doğru değil

İlişkide yapılacak en büyük 3 hatadan birini yapmışsın...Of of of...Artık evlenirsen ömür boyu her tartışmada bunlar başına kakılacak....hayırlı olsun
ya zaten bi şey söyleyemiyo izin vermiyorum söylese ayrılcam direkt ama canım sıkkın seninle konuşamam bunları diyo yani geçmişe takılıyo yine.

Bi kere ne cesaret bunları detaylı soruyor
Hadi diyelim merak etti geçmişi olabilir birini sevdin mi aşık oldun mu neden ayrıldın
Ama oturup da kimle seviştin öpüştün diye anlattırması seninde anlatman doğru değil
haklısınız hiçbi sevgilimde böyle sorun yaşamamıştım. Ne biliyim böyle olacağını ona karşı bi utanma oluştu her şeyimi biliyo sonuçta. Kimse her şeyini bilmesini istemez karşıdakinin. Ama ilerde olur da kulağına gelirse benim eski sevgilimde kaldığım falan o zaman nolcaktı baştan bilmesi daha iyi değil mi ?

Ya da bakire olmadan da evlenen bir sürü kadın var onlar bu sorunlarla nasıl uğraşıyor? Ya da ilişkilerinde acaba geçmişi sorun edicek korkusuyla mı geçiyo hayat?

Back
X