Yani bir tek cinsel yaşantı değil, hayatıma giren erkekler... Çok sıkıntı yaşadım, çok. 31 yaşımdayım ve hayatımdaki en büyük travma oydu babasız büyüdüğüm ve iğrenç bir evlilik yaşadığım halde. Hiçbir şey o ilişkim kadar mahvetmemisti beni. 1.5 yıl oldu biteli ama travması kaldı bende.sorun eski cinsel yaşantı mıydı?
Kesinlikle en baştan senin yol vermeni tavsiye ederim bu ozguvensiz ve takıntılı adama.Yani bir tek cinsel yaşantı değil, hayatıma giren erkekler... Çok sıkıntı yaşadım, çok. 31 yaşımdayım ve hayatımdaki en büyük travma oydu babasız büyüdüğüm ve iğrenç bir evlilik yaşadığım halde. Hiçbir şey o ilişkim kadar mahvetmemisti beni. 1.5 yıl oldu biteli ama travması kaldı bende.
ben de kötüyüm hayatımın en zor dönemini yaşıyorum. Aslında çok güzelim ve çok kariyerli bi işim var ama adam ağzıma etti psikolojim bozuldu benim de.Yani bir tek cinsel yaşantı değil, hayatıma giren erkekler... Çok sıkıntı yaşadım, çok. 31 yaşımdayım ve hayatımdaki en büyük travma oydu babasız büyüdüğüm ve iğrenç bir evlilik yaşadığım halde. Hiçbir şey o ilişkim kadar mahvetmemisti beni. 1.5 yıl oldu biteli ama travması kaldı bende.
yok o günden sonra elini sürmedi bana. Evlenmeden dokunmam sana diyobu adam bana hiç sağlam gelmedi..
madem ciddi evlilik istiyor niye bu kadar ayrıntı anlattırıyor.. insan utanır..
kendi de birliktelik yaşamak için bu bahaneyi bulmuş olabilir mi
o kadar ağları sızladı ama ayrılmak istemedi senden vazgeçemem dedi ama beni de kendini de çok üzdüSen geçmişteki yaşadıklarından utanç duyar gibi ezilip büzülürsen sırtına çıkan çok olur.
Hep böyle yüzüme mi vuracaksın demek yerine “ne diye uzatıyorsun ki bu meseleyi. Çok merak ettim anlattım. Ben buyum beğenmiyorsan ayrılabilirsin, geçmişimin hesabını kimseye vermem. İyisiyle kötüsüyle ben yaşadım. Beğenmiyorsan ayrılabilirsin” demeliydin.Bir daha da o konuyu açamazdı.
Ha terkederse de demekki ondan sana koca olmazmış. İyi olmuş der yoluna bakarsın.
Bence dişini göster ve sindir onu. Madem çok ağlak arkadaş. Otursun köşede ağlasın, akıtsın gözyaşlarını. Ne demekse artık
o kadar ağları sızladı ama ayrılmak istemedi senden vazgeçemem dedi ama beni de kendini de çok üzdü
ya işte kısacası soyundun mu falan dedi ? Kaldığında çok ileriye gittin mi gibi sorular sordu. Öf biliyorum tuhaf şeyler. Ben sadece böyle sorunlar nasıl aşılır yardım istiyorum
Ne diye anlatırsınız be kuzum. Karşındaki erkek sutten çıkma ak kaşık mı ? Hele bu kadar ayrıntısına kadar öğrenmek isteyen erkek kesinlikle ilerde sorun çıkartır . Bide ağlamış filan. Sen bu ilişkiyi ileri boyuta taşıma .Bir dahaki ilişkinde de sakın ola geçmişi anlatmabana bunları sorarken ağlıyodu benim gelecekteki karıma birinin dokunması beni çok üzüyo falan diye. Ne biliyim ilerde karşıma falan çıkar anlat diğerleriyle naptın bilmem ne didiklerdi yemin ettirdi bende saflığına anlattım.
Otursun da kendi haline ağlasın. Arkadaşım, sen şu an ilişkinin içinde olduğun için duygusal bakıyorsun. Ve galiba yaşın da büyük değil. Yahu sen ne yapmışsın ki senin için ağlıyor? Verdiği tepki çok mantıksız bir kere. Olgun, seni düşünen ve önemseyen bir adam bunları asla sormaz. Çünkü duygusal yakınlıklar içinde elbette ki bazı şeyler olur. Boyutu kişiden kişiye değişir. Ne olursa olsun her şeyi olduğu gibi anlatmayacaksın. Gerekirse bir arkadaşlığım oldu ama kısa sürdü falan de geçiştir. Sanki her şeyi bildiklerinden noluyor ki. Böyle saçma sapan davranıyorlar işte.o kadar ağları sızladı ama ayrılmak istemedi senden vazgeçemem dedi ama beni de kendini de çok üzdü
Anlamıyorum sizi. Sevişmek kötü bir şey mi? Dokunmam sana ne ya... Ne arabesk yaklaşımlar. Ya uyuşamazsanız ne olacak?yok o günden sonra elini sürmedi bana. Evlenmeden dokunmam sana diyo
Aynen öyle ya ten uyumu yoksa ya hiç bir kıpırtı olmayacaksa sonra da bir ton mutsuz evliliklerAnlamıyorum sizi. Sevişmek kötü bir şey mi? Dokunmam sana ne ya... Ne arabesk yaklaşımlar. Ya uyuşamazsanız ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?