Erkeklerin geçmiş takıntısı

Gecmis takintisi olan bir erkekle evlenmek zulüm olur. Simdiden bu şekilde irdeleyen erkegin evlendikten sonra neler yapabilecegini dusunebiliyor musun?

Evlenmeyin o ruh sağlığı bozuk kişiyle. Normal bir insan sormaz. Doğru düzgün biriyle evlenin, bir daha bu soruları soran biri çıkarsa karşına sorduğu an bulunduğun yeri umursamadan sapık var diye bağırıp masayı terk edin. O düşünsün...

Yüzüme vuracak mısın ney ya niye ezilip buzuluyosun karşısında. Senden önce de bir hayatım vardı ama adı üstünde geçmiş.bunu sorgulayacaksan zaten hayatımda olmamalisin diyip resti cekeceksin. Dişli olun biraz ya.o kim ki.soracaksa bile adabiyla üstü kapalı sorar.soyundun mu ney? Midem bulandı.bu sorun asılır mi dersen ASLA..Daha çok başın agrir

sorun eski cinsel yaşantı mıydı?
Yani bir tek cinsel yaşantı değil, hayatıma giren erkekler... Çok sıkıntı yaşadım, çok. 31 yaşımdayım ve hayatımdaki en büyük travma oydu babasız büyüdüğüm ve iğrenç bir evlilik yaşadığım halde. Hiçbir şey o ilişkim kadar mahvetmemisti beni. 1.5 yıl oldu biteli ama travması kaldı bende.

Kesinlikle en baştan senin yol vermeni tavsiye ederim bu ozguvensiz ve takıntılı adama.

Sen geçmişteki yaşadıklarından utanç duyar gibi ezilip büzülürsen sırtına çıkan çok olur.

Hep böyle yüzüme mi vuracaksın demek yerine “ne diye uzatıyorsun ki bu meseleyi. Çok merak ettim anlattım. Ben buyum beğenmiyorsan ayrılabilirsin, geçmişimin hesabını kimseye vermem. İyisiyle kötüsüyle ben yaşadım. Beğenmiyorsan ayrılabilirsin” demeliydin.Bir daha da o konuyu açamazdı.

Ha terkederse de demekki ondan sana koca olmazmış. İyi olmuş der yoluna bakarsın.

Bence dişini göster ve sindir onu. Madem çok ağlak arkadaş. Otursun köşede ağlasın, akıtsın gözyaşlarını. Ne demekse artık

bu adam bana hiç sağlam gelmedi..
madem ciddi evlilik istiyor niye bu kadar ayrıntı anlattırıyor.. insan utanır..
kendi de birliktelik yaşamak için bu bahaneyi bulmuş olabilir mi

ben de kötüyüm hayatımın en zor dönemini yaşıyorum. Aslında çok güzelim ve çok kariyerli bi işim var ama adam ağzıma etti psikolojim bozuldu benim de.

bu adam bana hiç sağlam gelmedi..
madem ciddi evlilik istiyor niye bu kadar ayrıntı anlattırıyor.. insan utanır..
kendi de birliktelik yaşamak için bu bahaneyi bulmuş olabilir mi
yok o günden sonra elini sürmedi bana. Evlenmeden dokunmam sana diyo

o kadar ağları sızladı ama ayrılmak istemedi senden vazgeçemem dedi ama beni de kendini de çok üzdü

ya işte kısacası soyundun mu falan dedi ? Kaldığında çok ileriye gittin mi gibi sorular sordu. Öf biliyorum tuhaf şeyler. Ben sadece böyle sorunlar nasıl aşılır yardım istiyorum

Ne kadar igrenç sorular. Bu mu sana deger vermesi? O kim oluyor ki hesap veriyorsun? Zamaninda istedin ve yaptin. Utanilcak ve hesap verilcek birsey yok ortada.

Yaptigi psikolojik siddet hatta taciz, biliyorsun degil mi? Bu adam ile birak evlenmeyi, arkadas olunmaz bile. Bu sorunlar asilmaz, adamin zihniyeti degismez cünkü.

Ne diye anlatırsınız be kuzum. Karşındaki erkek sutten çıkma ak kaşık mı ? Hele bu kadar ayrıntısına kadar öğrenmek isteyen erkek kesinlikle ilerde sorun çıkartır . Bide ağlamış filan. Sen bu ilişkiyi ileri boyuta taşıma .Bir dahaki ilişkinde de sakın ola geçmişi anlatma

o kadar ağları sızladı ama ayrılmak istemedi senden vazgeçemem dedi ama beni de kendini de çok üzdü
Otursun da kendi haline ağlasın. Arkadaşım, sen şu an ilişkinin içinde olduğun için duygusal bakıyorsun. Ve galiba yaşın da büyük değil. Yahu sen ne yapmışsın ki senin için ağlıyor? Verdiği tepki çok mantıksız bir kere. Olgun, seni düşünen ve önemseyen bir adam bunları asla sormaz. Çünkü duygusal yakınlıklar içinde elbette ki bazı şeyler olur. Boyutu kişiden kişiye değişir. Ne olursa olsun her şeyi olduğu gibi anlatmayacaksın. Gerekirse bir arkadaşlığım oldu ama kısa sürdü falan de geçiştir. Sanki her şeyi bildiklerinden noluyor ki. Böyle saçma sapan davranıyorlar işte.

Yahu anlatırdı diyorsunda ,anlattım demiyorsun nasil zorla anlattırdi herşeyi anlatmak zorunda değilsin,herkesin hayatında birşeyler olur .bunu d8ger sevgiline anlatmak saçma .ben esimi 8 yildir tanıyorum hala benim geçmişimi bilmez ki birşey yokta yinede bilmesini istemem,beni o şekilde hayal etmesini ister istemez gözünün önüne geliyor.yaşadığınız neyse sizin hayatınız sonradan dahil olan birisi ondan sonrasını merak etsin öncesini degil

Kendi sütten çıkmış ak kaşıkmıymış? Böyle erkeklerle ne nişanlanması yaaa vurun kıçına tekmeyi aklıbaşına gelsin gitsin ben olsam asla hayatımı birleştirmezdim bunları soran ve yok yüzüne falan vurmam vs. Saçma sapan konuşan biriyle hiç işim olmazdı. Ama karar sizin tabiki bu arada seviştiğiniz adama kadar anlatmanız çok saçma olmuş özel hayatınız o sizin kimi ne ilgilendirin

kendinize değer verin yaşadıklarınıza da. eğer geçmişte sevdiğiniz biriyle yaşadıklarınıza ciddi takıntı yapacak biriyse evliliği tekrar düşünün. bence çok ciddi bir şey bu. evliliklerin çoğu karşısındaki insanı tam tanımadan yaşım geçiyor eh seviyorum da evleneyim nolur ki diyenler yüzünden bitiyor. ciddi olarak karşınıza alıp konuşun konuşmadıysanız. yaşadıklarınızı detaylı şekilde anlatmanıza gerek yok ki zaten anlatmayın da. zamanında hoşlandığınız insanla bir şeyler yaşadığınızı ve bunun geçmişte kaldığını anlayacağı dilden anlatın anlamıyorsa da zor bir karakterdir üzülürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…