- 21 Nisan 2016
- 3.746
- 7.100
- 158
- 28
- Konu Sahibi incitanesi06
-
Ya çok üzüldüm ne bileyimBenim bile karşıma çıkıyor bu tarz videolar kocamı aldatmış sayılır mıyım
Eee?Kızlar arkadaş belli ki tam anlatamıyor bu önüne çıkan bir video değil bilerek isteyerek kendisi de söylemiş boşluktayım diye
Evet direk kendisi aratmış twerk yapan kızlar diyeKızlar arkadaş belli ki tam anlatamıyor bu önüne çıkan bir video değil bilerek isteyerek kendisi de söylemiş boşluktayım diye
Başlığa istinaden"Hayır ahlâklı, namuslu, şerefli,haysiyetli,Allah korkusu olan,karakterli ve seven bir insan asla aldatmaz.Bir erkek aldatıyorsa yukarıda saydığım özelliklerden yoksundur.İyi akşamlar arkadaşlar. Kısaca anlatcam vaktinizi almak istemem. Ben yedi yıl önce evlendim dört yıl tanışma dönemimiz oldu 11 yıldır eşim hayatımda. Evliliğimizin ilk yılında babam annemi aldattı. Kız yabancıydı. Babam 60 kız 18 yaşındaydı. Telefon üzerinden görüşmüşler babam yeminler etti boşluktaydım hata yaptım nolur beni bırakma diye yeminler etti. Annemle babam bir şekilde barıştı ama ben o günden sonra erkeklere olan güvenimi kaybettim. Babam yaptıysa eşim de beni aldatır dedim. Ama zamanla bu yaram geçti eşimle mutlu mesut yaşıyordum. Pandemi nedeniyle eşimin iş yeri iki aylığına kapandı. Eşim stresliydi. İş yeri tamamen kapanırsa ne yapcam diye düşünüyordu. Arkadaşlarıyla telefonda hep bu konuyu konuşuyordu büyük ihtimalle iş yeri kapanacak bu dönem iş te yok ne yapcam nerden iş bulcam diye dertleniyodu. Ama sevgimizde asla azalma yoktu. Birşey oldu ve ben eşim uyurken eşimin telefonunu alıp geçmişe baktım. Son bir hafta içinde ara ara dans eden kızlara açık seçik kızlara bakmış. Bunu gördüğümde yıkıldım. Altı yıl öncesine gittim babamın annemi aldattığı geceye. Eşimin dediği şuydu: çok özür dilerim iş yeri kapanacak diye çok stresliydim öylesine baktım asla senle ilgili değil ama bir hata yaptım çok üzgünüm bana olan güvensizliğini yok etcem nolur affet dedi ama ben çok kötüyüm kızlar. Yani babam böyle yapınca benim güvendiğim tek kişi eşim kalmıştı. Şu an herşeyimi kaybetmiş gibiyim. Durup dururken ağlama geliyo çok kötü oluyorum. Eşime cidden güvenemiyorum boşanmak istiyorum ama aileme bu durumu nasıl anlatcam bilmiyorum. Daha doğrusu babam boşanmamdan çok korkar. Ne yapcam bilmiyorum. Eşimin yüzüne bile bakamıyorum
İş videoya kalmışsa hepimiz aldatıyoruz,aldatılıyoruz.Hatta yazık benim kocanın boynuzları arşa çıkmış demek olur. Bir video izlemesi ile eşinizi babanızla nasıl bir tutarsınız. Babanız aleni aldatmış annenizi. O travmanızı eşinize hayatı zindan etmek için kullanmayın.
Hepimiz video izliyoruz. Hiç istemesek bile önümüze düşüyor napalım. Hepimiz boşanalım mı?
Yok yaa bence kadın bu kadar olay çıkarınca adam da garibim aldattım herhalde dedi açıklama yapmış o yüzdenKızlar arkadaş belli ki tam anlatamıyor bu önüne çıkan bir video değil bilerek isteyerek kendisi de söylemiş boşluktayım diye
Nasıl yazıldığını bilmiyorumtwerk ne ayol?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?