Erkeklerin hepsi mi aldatır

Allahtan porno izlediğini görmemişsin ne düşünürdün bilemem . Babandan sonra güven problemi yaşammışsın ama bütün erkekler bir değil baban yaptı diye eşinde yapmaz izleyebilir dans videosu ya burda zaman zaman eşim porno izliyor diye konularda açılıyor benim eşimde izliyordu sonra ben konuşma yaptıktan sonra söz verdi izlemiyorum diye daha da rastlamadim ama kesin izlemez diyemem ama bu aldatma değil ki esin gerçek kişilerle konuşsaydi vs aldatmaya girerdi ama dans videosu için bu kadar takılma bence hatta destek alabilirsin bu konu da çünkü babanin yaptığını atlatamamışsın sanki
 
Video üzerinden insanlar kendini tatmin ediyorsa orda sıkıntı oluyor

Niye sıkıntı olsun anlamadım ki?
Sene olmuş 2020 hala bu tabularla yaşıyoruz. Cinsellik tabusu bir türlü yıkılamadı gitti. Kendini tatmin etsin ne olmuş. Siz hiç etmediniz mi hiç kimse etmiyor mu anlamıyorum ki.
İzlesin video bir iki yol yordam öğrensin karısının işine yarar.
 
bunun tek cinsel tatminsizlikle ilgisi de yok. o ruh haliyle girip yazabilir.
googlea neler yazmıyoruz ki. açıp izlediyse bu aldatmak mı oluyor gerçekten.
ayrıca gizlice karşındakinin telefonlarına bakmayı artık bıraksanız mı.. güvenmediğiniz insanla evli kalamazsınız
 
Bende yakışıklı ünlülere bakıyorum , hatta açık saçık filmlerine bile bakıyorum. Yakışıklı gördüğüm zamanda dönüp bakıyorum . Ne yani bende mi eşimi aldatıyordum ? (evliyken)
 
Ben eşime izle ama yakalanma yakarım seni demistim yakalandı bende tamam madem izliyosun yalnız izleme gel beraber izleyelim dedim ama benim midem kaldırmıyor çok iğrenç geliyor vs vs demistim hatta hangi fantaziyi beğendin onun gibi yapalım onun kıyafetinden alayım falan demiştim çok zoruna gitmiş utanmıştı bazen ara ara laf sokuyorum diyor vallahi izlemiyorum artık
 
Kendi evliliğimde yaşadım... Maalesef öyle basit bir iş değil bu iş. İnsanlar yıllarca kendini bu şekilde tatmin etmeye alışınca evliliği olumsuz etkiliyor. Eşine yaklaşmayıp hala o işe devam ediyor. İşini gücünü boşluyor mesela. Sürekli yorgun oluyor. Evden çıkmak istemiyor. Odalara kapanıyor. Sanırsın 14 yaşında ergen.
 
Bu çok ayrı bi konu evet bu şekilde olunca son çare boşanmak olur veya tedavi gerekir ama konu sahibi pornodan bile bahsetmiyor danstan bahsediyor günümüz de normal bi film açıp izlesek bile ileri derecede cinsellik görebiliyoruz
 

Sizinkini genel bir durum değil ki eşiniz kendini tamamen kapatmış. İşini gücünü boşlayacak kadarsa tedaviye ihtiyacı var hatta. Herşeyin fazlası zarar. Her iki türlüsününde. Bizim toplum bir türlü orta yolu tutturamıyor. Bu gidişle tutturamayacakta.
 
Bak işte bu konuya çok moralim bozuluyor. Klipler diziler filmler reklamlar hep çıplaklık dolu. Bu yüzden 3 senedir tv izlemiyorum. Eskiden kadınlar açılırdı şimdi erkekler de açıldı saçıldı. Nasıl bir dünya oluşuyor aklım almıyor.
 
Canım ben aldatma değil diyenlere hak vermiyorum. Henüz fiilen birşey olmasada stresliyim bahanesinin altında başka kadınlara bakıp haz alıyorsa gözü kayıyorsa yarın birgün dahada stres altında olsa fiile döküp yapabilir bence. Karar senin kararın yinede. Gözü kaymayan erkek sayısıda yok denecek kadar az. İhanet sadece yatakta olmaz.
 
Es kaza Porno izleseydi demek ki adamı hadım edecektiniz. Şaka bi yana sakin olun bu aldatma değil, büyütülecek bir şey hiç değil. Çok rahatsız olduysanız bi daha izleme dersiniz biter.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…