Erkeklerin hepsi mi böyle ?

pembesalyangoz2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
677
144
123
Edirne
Hepsi aynı mı yoksa bana mı denk geliyo. Sevgilim Onsuz dışarı çıktığımda sürekli arayıp haber vermemi istiyo. Eğer ben aramazsam kendisi 3 4 kere arayıp ne yağtığımı nerde olduğumu kaç saate geleceğimi soruyo. ben 1 2 saate gelirim diyince net saat istiyo. Ben nasıl kesin bi saat söyleyebilirim allah aşkına .

Onsuz dışarı çıktığım her seferde kavga etttik. Hepsinde De kavga etmek için farklı bi bahane buldu.ve hepsi çok saçma

Ayrıca kıyafetimede karışıyo.
Ben zaten baskıcı bi ailede büyüdüm ve herşeyin hesabını vermekten çok bunaldım şimdi erkek arkadaşımda böyle yapınca daha çok yoruluyuyorum ve benim kaderim bu mu acaba diye soruyorum kendime.

Hiç bi zaman istediğim biyere gidip istediğim bişeyi giyemiyeceğim mi. Sürekli birinlerinin onayını beklemek onlardan izin almak ve hesap vermek zorunda mı olacağım .

Bundan önce 2 kere erkek arkadaşım oldu ve benzer sebeplerle ayrıldık . sanırım aynı sebeple yine bi ayrılık yaşayacağım.

Ayrılggitsin ya . karısı mısın da sana bukadar karisiyo. Haddini bildir yapmıyorum etmiyorum demeyi öğrenhherşeye eyvallah derrn bütün sevgililerin sana aynı şeyi yaparlar. Önce kendine değer ver .özgür bir kadın ol.köle olma

Ayrılggitsin ya . karısı mısın da sana bukadar karisiyo. Haddini bildir yapmıyorum etmiyorum demeyi öğrenhherşeye eyvallah derrn bütün sevgililerin sana aynı şeyi yaparlar. Önce kendine değer ver .özgür bir kadın ol.köle olma
Zaten hiç.bi zaman bu durumu kabul etmedim hep tartıştık. belki değişir yaptığının çok mantıksız bişey olduğunu anlar diye ikna etmeye çalıştım çok ama artık dayanamıyorum

Hepsi böyle değil, misal benim bey daha çıkıp gezip dolaşıyım kızlarla program yapayım mutlu olur.
Evliyim yani bir de ben.
O yüzden öyle olmayanını arasan bulursun bence
Evet . çok nadir öyle beyler sanırım. Bana denk gelmez.Ya da benim yaşadığım gördüğüm toplum çok farklı. Arkadaşlarıma bakıyorum onlarda sevgililerine karşı aynı. Sürekli bi izin alma izin verme mevzusu var aralarında.

Hepsi aynı mı yoksa bana mı denk geliyo. Sevgilim Onsuz dışarı çıktığımda sürekli arayıp haber vermemi istiyo. Eğer ben aramazsam kendisi 3 4 kere arayıp ne yağtığımı nerde olduğumu kaç saate geleceğimi soruyo. ben 1 2 saate gelirim diyince net saat istiyo. Ben nasıl kesin bi saat söyleyebilirim allah aşkına .

Onsuz dışarı çıktığım her seferde kavga etttik. Hepsinde De kavga etmek için farklı bi bahane buldu.ve hepsi çok saçma

Ayrıca kıyafetimede karışıyo.
Ben zaten baskıcı bi ailede büyüdüm ve herşeyin hesabını vermekten çok bunaldım şimdi erkek arkadaşımda böyle yapınca daha çok yoruluyuyorum ve benim kaderim bu mu acaba diye soruyorum kendime.

Hiç bi zaman istediğim biyere gidip istediğim bişeyi giyemiyeceğim mi. Sürekli birinlerinin onayını beklemek onlardan izin almak ve hesap vermek zorunda mı olacağım .

Bundan önce 2 kere erkek arkadaşım oldu ve benzer sebeplerle ayrıldık . sanırım aynı sebeple yine bi ayrılık yaşayacağım.

hepsi böyle anacım en iyisi ölüsü :KK69:

yok yahu. ben kendi kendime yeterim kimseye ihtiyacım yok havalarında takıl demiyorum ki. kendine güvenen, güçlü kadın ol ama aşksız olmayacağını da hissettir yeter. kimsenin boyundurluğu altına girme
Sanırım erkekler öyle kadınlardan hoşlanmıyo. En azından benim etrafımdakiler. Onlara muhtaç olan kadınlar daha cazip geliyo. En iyisi evlenmemek

Insan ailesinde ne yasiyorsa genelde gider ya öyle evlilik yasar ya öyle bir iliskisi olur ,, canim basta belli yorulursun bu adamla hayat enerjini tüketir ayril git seviyorum felan deme böyleleriyle sevgide kalmiyo saygida kalmiyo..

Back
X