Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki bir erkek bunu neden yapar yani ? Aslında öğrenmek istediğim buHoşlanmanın ötesine geçmiş direkt aşık olmuş bence size. Hele gülümseyerek elinize bakması herseyi ortaya koyuyor.![]()
Peki bir erkek bunu neden yapar yani ? Aslında öğrenmek istediğim bu
Ne yapmış ki, elinize bakmış gülümseyerek sizden hoşlandığını anlamanız bu küçücük detaya mı bağlı?Peki bir erkek bunu neden yapar yani ? Aslında öğrenmek istediğim bu
Cok kullaniyorsan bazi insanlar gibi abarta abarta belki dikkatini cekmistir. Hoslanma belirtisi degilkonuşurken ister istemez ellerimle hareket yapıyorum yani olur ya konuşurken elinizle olayı pekiştirirsiniz öyle ve bu esnada elime çok dikkatli bakıyor gülümseyerek bu masada otururken oluyor. Bu hoşlanma belirtisi sayılır mı
konuşurken ister istemez ellerimle hareket yapıyorum yani olur ya konuşurken elinizle olayı pekiştirirsiniz öyle ve bu esnada elime çok dikkatli bakıyor gülümseyerek bu masada otururken oluyor. Bu hoşlanma belirtisi sayılır mı
Peki hocam bir erkeğin dikkati dağılıyorsa bu neye delalettir ?Dikkati dağılıyodur evladım.
Askindan ölüyordurrrPeki hocam bir erkeğin dikkati dağılıyorsa bu neye delalettir ?![]()
Peki hocam bir erkeğin dikkati dağılıyorsa bu neye delalettir ?![]()
konuşurken ister istemez ellerimle hareket yapıyorum yani olur ya konuşurken elinizle olayı pekiştirirsiniz öyle ve bu esnada elime çok dikkatli bakıyor gülümseyerek bu masada otururken oluyor. Bu hoşlanma belirtisi sayılır mı