• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin ihtiyac dedigi

Merhaba arkadaslarim ve ablalarim..
Ben bir soru sormak istedim hepinizn goruslerini merak ediyorum. Cogu arkadasim ve kendimde yasadigim gibi erkekler "ihtiyac" adini adlandirdiklari yakinlasma icin zorluyor (ileri boyuttan bahsetmiyorum) bunun dogru olmadigi dusuncesindeyim fakat arastirdim ve farkettimki bu toplara girmeyince uzaklasiyorlar (en seveni bile). Uzmanlarda destekliyor bunu. Bir arkadasimda cok iyi giden iliskisini yakinlasmamaktan kaybetti obur arkadasimda hizini alamadi cok ileri gitmesede evine gidecek boyuta geldiginden terkedildi birdenbire (kullan at gibi birsey oldu). Ortasi yokmudur? Ne yapilmali gercekten merak ediyorum
çok saçma!!!!ihtiyaç diyenler sırf bunu için uzaklaşıyorsa e zaten istediğini aldıktan sonra da tekmeyi basak olanlardnmş.gerçek seven erkek ya hiç kıyamz ya da beklentsi olan sırf bu yüzden ayrlmaz....kusura bakmayın da bu yüzden bırakan daha doğrusu tekmeyi basan deyim yerindeyse zaten o kzı sex objesi olarak göryodr ve işi bttğnde bye bye yapacktr...

Hepsi, '' en iyisi bile'' öyle beklentiler içinde olmaz.
Sevdiğini helali oluncaya kadar bekleyen, hatta seve seve bekleyen erkekler de var.

Hadi yakınlaşmak ister, kız iyi hissetmiyorsa anlayış gösterir ve kendine hakim olur adam gibi adam.

Bu konuda baskı yapıp adına aşk diyen heriflerden kaçın.
İyi niyetli olmadığı apaçık ortadadır.

Merhaba arkadaslarim ve ablalarim..
Ben bir soru sormak istedim hepinizn goruslerini merak ediyorum. Cogu arkadasim ve kendimde yasadigim gibi erkekler "ihtiyac" adini adlandirdiklari yakinlasma icin zorluyor (ileri boyuttan bahsetmiyorum) bunun dogru olmadigi dusuncesindeyim fakat arastirdim ve farkettimki bu toplara girmeyince uzaklasiyorlar (en seveni bile). Uzmanlarda destekliyor bunu. Bir arkadasimda cok iyi giden iliskisini yakinlasmamaktan kaybetti obur arkadasimda hizini alamadi cok ileri gitmesede evine gidecek boyuta geldiginden terkedildi birdenbire (kullan at gibi birsey oldu). Ortasi yokmudur? Ne yapilmali gercekten merak ediyorum

Kimse icin istemedigin seyi yasamayaksin. Seven insan saygi duyar bekler sevdigini..

Ayrica erkeklerin ihtiyaclari varda kizlarin yokmu?

Erkekler artik okadar igrenclesmislerki sadece cinselligi düsünüp ihtiyac diyip duruyorlar..

ihtiyaca bakılırsa aynı ihtiyaçtan bayanlarda da var...günümüz toplumunun erkeğe verdiği yakıştırma bence,eğer gerçekten seviyorsa sana gerçekten değer veriyosa 'herşeyin zamanı var ' diyebiliyorsa o adama istediğin kadar aşık ol canım tereddüt etme!

Haklisiniz bende boyle dusunuyordum fakat o kadar cok ornek var ki bitane sevipte bekleyen gormedigim icin bu dusuncelere kapildim ve isin icinden cikamadim ... Erkekleri cozmek oldukca zor

Haklisiniz bende boyle dusunuyordum fakat o kadar cok ornek var ki bitane sevipte bekleyen gormedigim icin bu dusuncelere kapildim ve isin icinden cikamadim ... Erkekleri cozmek oldukca zor
Nasıl görmedin ya?:KK57::KK57::KK57:Beni etrafımda dolusuyla var. Üstelik arkadaş çevrem muhafazakar da değil. Sen Amsterdam'da falan mı yaşıyorsun acaba? Benim 3 sen önceki Amerikalı iş arkadaşlarımdan biri bile nişanlısıyla evlenen kadar bekleme kararı almıştı. (Nişanlısı da Amerikalı) Sen Türkiye'de nasıl bekleyen erkek bulamıyorsun elin kızı Amerika'da buluyor da???

Yok canım o öyle olmuyor. erkekler ihtiyaç der, ihtiyacını karşılarsın, sonra ihtiyacını karşıladığın için terk edilirsin. "Hafif meşrep" olduğun düşünüldüğü için. Aman diyim.

gerçekten seven erkek sevdigini buna zorlamaz yapmadıgı içinde ayrılmaz sevmeyense tam tersi yaptrmaya zorlar ve yapmassa ayrılır yada yaparsada ayrılır fark yok benim duşuncem .

Ben sevipde bekleyenleri duydum. Herkes icin cinsellik ön planda degil. Genellememek lazim. Sizin gördükleriniz igrencmis.

Sirf "ihtiyacini gideremiyor" diye terk ediyorsa bir erkek, etsin zaten öyle bir insandan adam falan olmaz.

burda bi arkadas vardı sevgilimle opuştum diye terk edildim diye bir konu açmişti . Boyleleride var .

evet, bence de saglıklı bireyler icin kadın erkek farketmeksizin ihtiyactır,
ancak bunu illa yasamanız gerekmiyor,
neyi ne kadar nasıl ve hangi kosullar altında yasayacagınız da sizin kararlarınıza baglı.

once kendi dusuncelerinizi netlestirin,
o vakit erkekleri cozmeye ugrasmak yerine size uyup uymadıgına bakar, sonra ayrılır veya devam edersiniz.

Ben sevipde bekleyenleri duydum. Herkes icin cinsellik ön planda degil. Genellememek lazim. Sizin gördükleriniz igrencmis.

Sirf "ihtiyacini gideremiyor" diye terk ediyorsa bir erkek, etsin zaten öyle bir insandan adam falan olmaz.
6 yıldır platonik seveni duydum ben
platonik adam bekliyorsa diğeri haydi haydi bekler..

ne olursa olsun birlikte olduktan sonra ayrılık oluyorsa ve kadın bunu erkeğin ihtiyacı diyorsa bu herşeyden önce kendine hakarettir.

yaşanan şey yaşanmış bitmiştir.her ne olduysa olmuş yaşananların arkasın da durmak gerekiyor erkek ihtiyaç karşılıyorsa ki (bu çok çirkin bir kelime) kadın da o an aynı durumda yani karşılıklı oluyor o anki istek yada yaşananlar

herşey bittikten sonra erkek gider ihtiyacını karşıladı denmesi kötü.ve sanki tecavüz ediyor zorluyor durumuna sokmamak gerekir nasıl o an onu istiyorsa erkek ve kadın sonrasında da bunu düşünmemeli...

Erkeklerin ihtiyaci oldugunu dusundugun icin kendi degerlerinden prensiplerinden vazgecmene gerek yok. En cok seveni bile uzaklasiyormuymus? En çok sevmiyormus demek ki. Kullan at gibi igrenc tabirler kullanma. Ortada yasanmis bir sey varsa karsilikli istenmistir. Yasamak istiyosan da yasarsin yok adamin ihtiyaci yapmazsam ayrilir diye tuhaf psikolojilere girme. Hicbir iliskinin bitmeme garantisi yoktur ister sevis ister sevisme. Bitince kendini kullanilmis hissedeceksen zaten uzak durman senin icin en sagliklisidir.

bir erkek severse dokunmaz deniyor ...o zamanda şu konu açılır ben onu seviyorum oda beni seviyor ama neden bana dokunmuyor soğuk duruyor adamın acaba cinsellikle ilgili sorunumu var deriz bunu yaparız

dokunuyorsa ve gittiyse sevmedi demek mi gerekiyor.dokunurken yada sevişirken bu adam beni sevmiyor dokunuyor beni terk edecek mi demek gerekir.

öyleyse dokunduğu an sen sevmiyorsun deyip bana dokundu beni ihtiyaç gördü mü diyelim...

bunlar o ilişkinin içeirsinde ilerleyen gelişen yaşanan duygular diye düşünüyorum.

bu düzen böyle devam ettikçe ihtiyaç kelimesi erkeklere özgü bir kelime olarak kalmaya devam edecek
bizim toplumumuz erkeğe verdi gazı verdi gazı , onlarda zannediyorlar ki cinsellik ihtiyacı sadece onlarda var ve doyurmak zorunda !!!

bir erkek severse dokunmaz deniyor ...o zamanda şu konu açılır ben onu seviyorum oda beni seviyor ama neden bana dokunmuyor soğuk duruyor adamın acaba cinsellikle ilgili sorunumu var deriz bunu yaparız

dokunuyorsa ve gittiyse sevmedi demek gerekiyor.dokunurken yada sevişirken bu adam beni sevmiyor dokunuyor beni terk edecek mi demek gerekir.

öyleyse dokunduğu an sen sevmiyorsun deyip bana dokundu beni ihtiyaç gördü mü diyelim...

bunlar o ilişkinin içeirsinde ilerleyen gelişen yaşanan duygular diye düşünüyorum.
Tam bir paradoks zaten bu mesele.
Adam haya eder, yakınlıktan uzak durur gay olur. Okşar, öper abaza olur... :KK53:
Mühim olan karşıdaki insanın hissettirdiğidir. Uzak durup sevgisi gözlerinden taşan adamlar var...
Çok fazla irdelemenin manası yok bu erkeklerin birşeylerini. :KK59:

Ilıskıye baglı böyle şeyler çok çirkin bence. İstersen ve ılıskıne guvenırsen yasarsın yoksa yasamazsın. Bır bayan böyle konusursa erkeklerın güzel konusmasını nasıl beklerız kı? biraz da herkesın doğrusu farklıdır herkes dogrularını yaşar

Back
X