Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açıkçası eşimle bu konuyu hiç konuşmadık..
Hani ilk kimle oldu diye..kaydirigubbakcemile2
Ben pek takılmam eskilere..
30 yaşında kocaman insanlarız ikimiz de,kayda değer bir konu olsaydı zaten konuşurduk. Ama o kadar uzak geçmişi sorgulamaya gerek yok derim.. Eşimin ilk ilişkisinin tarihini bile bilmiyorum..Gençlik bu,reşit olduktan sonra çevreden özenmiştir,hormonları devreye girmiştir,vs. vs...
Benimle olduğu dönemde bir yanlışı olmasın da adamın, gençliğini irdelemeye gerek yok bence.:smiley-cool:
Bütün ilklerimizi biz birbirimizde yaşadık.Ve sevdiğim adamın böyle bi iğrençliği yaşamadığı için mutlu ve huzurluyum inşallah bundan sonrada olmaz.
ben hiiç katılamayacağım çünkü geçmişindede ben vardımm..şimdi de be inş.. bundan sonrada allahın izni ile ben olcağım:sm_cool:laale ye katılmamak elde değil.. çok çok haklı... geçmişte ne olduğuna çok takılmamak lazım.. o zamnalar ben yoktum hayatında gençlik başında duman zaten.. ama benle birlikte olmaya başladıktan sonra olursa bu büyük bir olay olurdu... eşime hiç böyle bir soru yöneltmedim....yöneltmemde..
ya ikiside çok acı yaaa... sevsiğiyle olan belki daha duygu yüklüdür.. o daha acı olabilir.. yada yok yaa diğeri de çok acı... ama diğerinde severek yapıyo bunda ise.. tatmin olmak için...severek yapması daha kötü sanki... amaaa ikisindende haz alıyor yawww...:bbo: ayy allah hiçbirini göstermesin.... yalnız ben , ben ve ben olayım inşallaaaaahh...Şunu merak ediyorum.İlk cinsel deneyimi de dahil olmak üzere,bir erkek genelevde bunu yapıyorsa daha mı içimiz acımaz?Sevdiği biriyle bunları yaşaması daha mı çok burkar kalbimizi?Düşündüm de işin içinden çıkamadım...şakkıdı
güzel bi ilişkisi olmustur, sevmiştir.. o zamn bısey dıyemem tıksınılcek bısey yok sevenler sevişebilir bu dogal ve normal ustelık gecmıs bıtmıs ırdelemeye gerek yok amaa bu ama genel eve gıtme olayı cok rezıl yasakkelime![]()
bence de erkeğin deneyimi olmalı en azından kadını nasıl yöneteceğini ilk gecede nasıl davranacağını bilmeli sonra iki tecrübesiz o geceyi işkenceye çevirmemeli ama bunun temiz bir hayat kadını olmasını tercih ederim neden derseniz ilk deneyimini bildiği tanıdığı olgun bir kadınla yaşarsa unutamıyor hayatında iz bırakıyor hayat kadını ise unutuluyor gidiyor ilk defa milli olmanın verdiği heyecan kalıyor tam tersi olgun bir kadın onu bağlayabiliyor ve her ilişkisini onunla karşılaştırıp onu görmek istiyor
sonuna kadar katılıyorum arkadaşım şakkıdı
bizim gibi düşünen az arkadaşım, erkeğin doğasında var bir kadın aylar boyu cinsellik yaşamadan durabiliyor ama erkek duramıyor bir şekilde boşalmak zorunda burdaki konu hayatındaki ilk deneyimdi ben bunun hayat kadını olmasını tercih ederim sebebini de yazdım ama adam ileri yaşlara geldiğinde benimle beraberse ve hala fantezi peşinde ise ve paralı hatta yabancı uyruklu kadınlara düşkünlükleri varsa bunu kabullenemem (sebepte yabancı kadınların sexi doya doyasıya yaşamaları türk kadınları iğrenecekleri istemedikleri şeyleri yapmaları) bunu yapanda çok erkek var hemde evlililer evlerinde tertemiz gül gibi eşleri hanımları dururken artık onlara sıradan geliyor değişiklik ve fantezi istiyor işte bu bana iğrenç gelir...