Erkeklerin ilk olarak nerenize bakmasından hoşlanırsınız?

Erkeklerin ilk olarak nerenize bakmasından hoşlanırsınız?

• Ankete Katılan
    229
hcı bı yerıme bakmasınlar mumkunse cok rahatsız olurum yabancı bı erkegın gozunun ustumde ne ısı var .artık daha dıkkatlı gıyınıyorum
bizim dikkatli giyinmemiz yerine onların kendilerine hakim olması gerekmez mi?

ben ellere çok dikkat ederim
o yüzden ellerime bakmasını tercih ederdim
yalnız kocamı görmeden evlenmeye karar verdiğim için
elleri arada kaynadı

başka bir erkeğin gögüslerime bakmasından sinir oluyorum
konuşurken pat baş aşağı o ha be
eşim gözlerime bakısn romantik romantimk
ama malum kalçalar önemli yer gögüsler pek çekmiyo da

eşim nereme bakarsa baksın hepsi hoşuma gider:)

erkeklerın hıcbır yerıme bakmasından hoşlanmam buyuzdende tesetturluyum:1closedeyes:
ama esım bakarsa baska tabı nereme bakarsa baksın
:delphin:

benimde burda erkekler diye adlandirdigm esimdi tabiki es olarak anladim neden direk erkekler degilde esim nereme isterse baksin dedin anlamadim

Valla taş gibi hatunum. Bakmasınlar demesemde bakacaklar. Ben onlara bakmadığım için görmem. Eşim baksın yeter.

erkeğin cinsel duygularını körüklececek şekilde giyinilmezse erkeklerde günaha girmez kadınlarda ne aşırı kapala nede dekolte normal giyinmek daha doğru eşimin başkalarına bakmasına ben sinir oluyorsam onlarında bana bakmaları sinir olurum

Erkekler diyerek genelleme yapmak istemiyorum...
Sevdiğim adam olarak ele alıcam ve ona göre cvp vericem:) Neresi olursa farketmez sevdiğim kişinin beni baştan aşağı izlemesi ve incelemesi hoşuma gider....

düş arkadaşıma katılıyorum , sevdiğim adam nereme isterse bakabilir ve dokunabilir.beni incelemesi süzmesi hoşuma gider heralde benimde

anketin sorusu çok güsel:D:D erkeklerin nerenize bakmasından hoşlanırsınız??

Back
X