erkeklerin kadınları alnından öpmesinin nedeni nedir sizce???

namusumsun,sen benimsin manasında bence ve çok güzel bir şey:asigim::asigim:....................

kadınım,namusum,çocuklarımın annesi,evimin kadınısın anlamında sanırım.

vallahi istediği kadar alnımdan öpsün.benim 2 yıllık ilişkim 2 ay önce bitti.ve benim sürekli alnımdan öperdi sen benim namusumsun kadınımsın derdi.ama noldu yalan oldu.bu devirde ayaklarınıda öpse güvenmiceksin hiç bir erkeğe

aman ben artık seven bi erkek olduğunu falan düşünmüyorum..istediği kadar alnından öperse öpsün sevgileri sahte ve geçici oluyo.

ben alından öpmenin başımın tacısın anlamına geliyor diye biliyoruma.s

bence çok saçma hanımlar. o zaman biz neden onları alınlarından öpmüyoruz acaba

ben öpüyorum birrr ama namusumsun falan demek için değil sırnaşık şey
kadın erkek tepkileri bir mi ki kıyas yapıyoruz bu ikiiiii
öpülüyorsun eninde sonunda neden saçma olsun üçççççç tatlicadiarzu

çok hoşuma gider bence helalim sin namusumsun feln olabilir benimki burnumuda öpüyoo ama :asigim:

bncede öyle sen benim namusumsun benimsin ulenn anlamına geliyo...benimki zaten hep alnımdan öpüyo durduk yereopuyorumnanaktan

bana biraz arabesk geliyor boyle seyler hosuna giden varsa birsey diyemem ama ben sevmiyorum

hani kaderim alnıma yazılı derler ya,ya da benim alnım açık derler,alnında ne yazıyosa o derler
alın mecazi anlamda çok önemli bir kelime,alın kader demek erkeklerde biz birbirimizin kaderiyiz anlamında öpüyor heralde.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

nişanımız yapıldıktan sonra eşimin baba evine götürmüşlerdi beni.
kayınpederimin elini öpünce o da beni alnımdan öpmüştü.
çok önemli bir andır benim için.
bence "sen de artık benim kızımsın" demiş oldu.

helalimsin uleeeeeen avradım olucan =))) benim sevgilim de öper ardından avradım benim der.. iyyyy.. çook kaba bi sevgilim var deil mii =)))

neeeefret ederim hiç hoslasmam..
namusum helâlim kadınım demek sanırım bu yüzden de hoşlanmam zaten namusum ne demek ya senin namusun değilim ki ben kendi kendımın namusuyum!!
arada giciklik olsun diye erkek arkadasımı alnından öperim helâlim derim :))))))
kiroyuuum emmeeeeee para bendeeeee

bana çok masumane geliyo
namusumsun kadınımsın falan sevmem hiç böyle şeyler.

aman eskiden bi anlamı varmış şimdiki erkekler kızı kandırmak için bile bunu bir teknik olarak görüyorlar bence hiçbir masum yanı ve anlamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…