Oncelikle sag salim bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah Allah hayirli etsin..
Eşinizin disari cikmakla , özel hastaneye gitmeyi mukayese etmesi çok sacma geldi bana. Hastane keyfi gidilen biryer degildir devlet hastanelerinde cok fazla sira oluyor ve bazen doktorlar o kadar cok hasta ile ilgileniyor ki sorularina yanit alamiyorsun. Bende olsam ozeli tercih ederdim imkanlar dahilinde.. Aksamlari disariya cikmaksa keyfi bir durum eger maddi anlamda sıkısıksaniz tabiki ona gore davranmasi gerekir. Ayrica hamile esi evde birakip gec saatlere kadar disarida olmak bana dogru gelmiyor. Yani haklisiniz , ama sinirlerinizi harap etmeyin doguma kadar rahat olmaya calisin . bu meseleleri dogumdan sonra halledersiniz
Bi konunu daha hatirliyorum sanirim ayni arkadastan bahsediyosun kuzum.sana tek diyicegim ayni seyi bende yasadim halada yasiyorum.erkekler boyle enazindan bnimki ve seninki oyleler napsan degistiremiyosun oyuzden kendinu uzmekten baska eline bisi gecmez :) salla gitsin birak gununu gun etsin belki kendisi sıkılir arkadasindan.zaten bebegini kucagina aldinmi bebeginle ugrasmaktan esini evini isini bosvereceksin :) tek ilgi odagin bebegib olucak.azicik sabret bebegin dogdugunda esin kendi derdine yansin.
Agzindan girer burnundan cikarim asla yapmam dedigi sey icin yalvarmaya baslar
Sanirim ikna kabiliyetim cok yuksek
Adamin püf noktasini buldum
Bam teline basiyorum
Baktim sinirleniyo hemen onun kelimelerini kullaniyorum
Tamam haklisin bu boyle ama dogru olan bu bi dinle bak hakvereceksin diyorum
Bazen kendimi bu yuzden cok kotu hissediyorum
Simdi cekilirde bebek dogunca yalniz kalmak istemeyeceksinYa aslında bende çok üste çıkar dediğimi yaptırırım :) ama şuan hiç sinirlenmek istemiyorum bebeğim etkilenmesin diye. İnan aylardır tartışmayıp konuşarak halletmeye çalışıyorum herşeyi.
Bide sıkmadığım için de sanırım rahatlık olmaya başladı ama bundan sonra sanırım bu çıkma olayına karışmaya başlicam.
Bebek geliyor diye siz nasıl endişeliyseniz eşiniz de endişeli ve gergindir bir taraftan. Bebek bekleme sevinci başka şey ya bebeğe iyi bi hayat verebilecek miyim peki ya kendim bundan sonra istediğim gibi yaşayabilecek miyim diye korkmak başka şey ikisi de çok insani şeyler. Eşiniz bu yüzden iş para ve sıkıntılar hakkında konuşmak istemiyordur bazen kendimiz düşünmekten korktuğumuz şeylerin konuşulmasından rahatsız oluruz. Özel hastane parasının lafını açmasını erkek densizliğine veriyorum çok üstünde durmayın. Arkadaşıyla vakit geçirmesi de stresten kaynaklı olabilir ortam değiştirmek için yani. Bi müddet daha sakin durun artık iyice şirazeden çıkınca çıkarın cinneti bence
Simdi cekilirde bebek dogunca yalniz kalmak istemeyeceksin
Simdiden alt yapisini hazirlamalisin
Soylenerek degilde
Dogumdan sonra sana cok ihtiyacim olacak
Tek destegim sensin
Babayla sıkı iliskileri olan cocuklar soyle zeki boyle ozguvenli olurmus
Şöyle endiselerim var bana destek olmalisin
Diye diye belki disari cikmaktan soguyacak
Haha cok iyi eşim gibi hemen mod a giriyorEndişelerimi söylediğim zaman rahat ol sen çok iyi bir anne olucaksın,şimdiden bir sürü şey için uğraşıyorsun diyor..
ya işte anne olmak ayrı baba olmak ayrı..
bebekle aralarında bir bağ oluştururum her türlü :)
Sensiz uyuyamıyor sana çok düşkün derim. Aslında buna gerek kalmayacağına eminim. Çocuklu arkadaşlarıma gittiğimizde bile oyuncakların içine gömülüp bebeklerle vakit geçiriyor :)
Ama gerek kalırsa da o şekilde yaparım.
Zaten genelde öyle yaklaşıyorum. Evdekş kedilerimizin tüylerinden rahatsız oluyor son zamanlarda uzak duruyordu,bende seni görünce çıkıyor sen ilgilenmediğin zaman odaya kapanıyor dedim her akşam onlarla ilgilenmeye başladı :)))
:)))Haha cok iyi eşim gibi hemen mod a giriyor
Öncelikle sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi.Evet anlatmaya çalıştığım tam da bu benim de.. özele gitmem konusunda birşey demediğini ekledi laf arasında ama o bu durumun birbiri ile kıyaslanmaması gerektiğini anlayamıyor sanırım.
Aslında öok rahat bir hamilelik geçirdim,son zamanlarım ve çok hassas olmaya başladım galiba..
zamanla anlayacak umarım ne demek istediğimi. Sanırım bebeğin doğması lazım durumun ciddiyetini anlaması için. Şimdi pek rahat ve sankş hiç bir zorluğu yok ve olmayacak gibi geliyor ona. Ben ise tam tersi tedirginim beni neler bekliyor daha doğrusu bizi neler bekliyor şimdiden düşünüyorum..
Teşekkür ederim öyle yapıcam..
Hahayy :))) alemsinEvet bahsettiğim tam da o kişi.
O kadar sinirleniyorum ki,anlatamam. Yani boş beleş insan ne keyif alıyor hiç anlam veremiyorum.
Bi cinnet geçiricem ama bebeğin doğmasını bekliyorum açıkçası :)
Kuzum sen hamilesin bikere eşinin seni o saatlere kadar yalnız bırakmaması gerek.İkincisi eşlerden birisi bir arkadaştan rahatsız oluyorsa muhakkak birşeyini görmüş veya hissetmiştir. Şahsen ben eşimin bir arkadaşından rahatsız olsam çok fazla samimi olmasını bende istemem bu çok normal. Hamile olduğundan dolayı aşırı duygusalsın. Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri böyleyim:) kim ne derse batıo:) halbuki 2 ay önce kimseyi takmayan biriydim.normalde bunu kafama takıcak bir insan değilim ama bu akşam sanırım patlama gecem. Bebeğim doğucak çok az kaldı,endişelerim var,korkularım var..
acaba nasıl bir süreç bekliyor beni diye,doğumum nasıl geçecek,onu nasıl yetiştiricem,bir sürü soru işareti.. hazır mıydıım acaba diye düşündüğüm bile oluyor. Bilmiyorum normal mı.. yani çoğu zamanım korkuyla endişeyle geçiyor ama kafamı dağıtmaya çalışıyorum..
her neyse,patlama mevzum aslında eşimle iletişim kuramıyor olmamız..
bir sorunumuz yok genel olarak.. kendisi gayet düşünceli,elinde gülle geldi,ama benim sorunum bunları beklemiyorum artık. O kadar çiçek aldı ki 4 yıldır,şimdi çiçek gördüğüm an pek birşey hissetmiyorum. Hatta boş yere para veriliyor gözüyle bakıyorum. Daha geçen gün koca bir buket çiçekle geldi.. dün de gül şeklinde çikolata ile geldi. Yani geldiğinde de sarıldık öptük birbirimizi.
Biraz sohbet ettik,gününün nasıl geçtiğini anlattı,işlerden bahsetti vs vs.. bizim bu aralar durumumuz biraz sıkışık,ama ben bunu asla sorun etmedim. Hatta doğum için birçok hazırlığımdan vazgeçtim,yani kısmak adına..
bu akşam da sordum çok sıkışıyoruz bu aralar işler mı kötü diye, işlerin kötü olmadığını fakat borçların çok olduğunu anlattı. ( iş ile ilgili kendi işimiz,mal borcumuz var,araba borcu(2 tane)
Vs vs...
ben sakin bir insanım ve hep konuşarak halletmekten yanayımdır her sorunu veya konuşulması gerekeni..
benimki başladı yine ooff bunları şimdi mı konuşucaz,konu nasıl buralara geldi vs vs.. konu ise çok saçma bir arkadaşına geldi,birlikte çok sık dışarı çıkmalarına..
bana dünyaya bir kez geldiğini ve hayatını yaşamak istediğini söyledi.. peki madem öyle neden baştan çocuk istedin,özgürce yaşamak istediğini söyleseydin madem dedim..
ben çocuk ile alakalı birşey söylemedim sen nasıl doğumu özel hastanede takip ediyorsan ben de dışarı çıkıp arkadaşımla takılabilirim dedi..
evet yanlış anlaşılmasın ben onun dışarı çıkmasına karşı değilim,hiç bugüne kadar karışmadım hatta bu akşam da başka bir arkadaşı ile oturdu,saat 11 gibi geldi. Sorun da etmedim. ama bir arkadaşı var inanılmaz rahatsızım,onunla çıkmasından. Bende bu akşam konuşuyorken konuyu açtım.
Başka kimseye takılmayıp bu arkadaşıma takılıyorsun diye sinirlendi.
Sinirlenmekte haksız da değilim adam herşeyin cılkını çıkarıyor. İçmenin de,takılmanın da.
Son zamanlarda onunla çıktığında 11 den geç geldiği olmadı ama beni varlığı bile rahatsız ediyor.
Bende bunu dile getirdikçe her seferinde konu kapanıyor,şuan konuşmayalıma geliyor mevzu. Yine aynı şekilde oldu ve konum kaynadı,eşim oflaya puflaya yatak odasına gitti bende oturdum ağlıyorum:)
Sorumluklarım artıyor ve çok duygusalım.
Korkuyorum da açıkçası ama o aksine Çok rahat. Onun rahat olması beni daha da geriyor. Ben mı bebekten dolayı gerginim acaba üstüne mı gittim?
Karışık geldiyse kusura bakmayın..
ama çok sıkıldım konuşamamaktan içimde patlamasından.
10 dk dan fazla konuşma uzuyorsa oflaya puflaya kalkıyoruz yani. Bu erkeklerin iletişim bozukluğu genel birşey diye biliyorum ama yanlış mıyım? Siz herşeyi konuşarak halledebiliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?