Ooo tam benlik bi konu açılmış...Çok şükür kayınvalidemle kayınpederimle aram çok iyidir.Ama eşimin bir anneannesi var ki allah çene vermiş,tamam benim de babaannem var ama herşeye karışmaz dedem susturdu mu herşey biter.Ama bu çevresindeki herkesi çıldırtmış durumda.Eşiminde göz bebeği eşimi görür"oğluum bacaklarım ağrıyo,oğluuumm tansiyonum çıktı.Torunuyla arası çok iyi o yüzden eşim de bişey diyemez.
Bi olay anlatıcam kaynımın düğünü var çok şık bir elbise aldım mini ama abartılacak bir mini değil her zaman giyinirim.Bu hanfendi gördü 10 kere "çok kısaymış,nasıl hareket edicen"vs.elbiseden soğudum.Ya benim kocam var kayınpederim bişey demezken (hatta k.pederim hediye aldı elbiseyi)bu kadın beni çıldırtıyo.Eşime diyorum ki ne olur o bişey dedğinde de ki"benim karım ben izin verdim giyinebilir"de.Yok anam süt dökmüş kedi.Ya benim kocam izin verdikten sonra sana ne oluyo be kadın!!
Ama kocam eve geldi benimle tartıştı he de geç önemseme diyo ama ben kocama duyduğum saygıdan dolayı mecburen önemsiyorum o ne olacak..
Tamam haksız ama söylesin dursun sen cevap vermek zorunda mısın diyo bana.Düşünsenize ama ben susamam ki saygı çerçevesi içinde lafımı söylerim yani.O kadın bana karışamaz.Tek bununla kalsa iyi(ne zaman çocuk yapacak mışım,Keşke bankada çalışsaymışım tekrar)..Ama artık dediği gibi önemsemeyeceğim...
Bana bi tek kocam karışır diyorum kocamız da"ne var öyle dediyse"diyo gel de delirme...bende dediğin gibi yapıcam önemsemeyeceğim bundan sonra dedim...Düğün olmadan elbisemden soğudum...