Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hak ettiTavsiyem ; atacak fazla enerjiniz varsa faydalı işlerle meşgul olmanız.
Ezik ya sinirlendirdi beni gece gece, hiçbir kız yaklasmıyor buna hemen genelleme yapıyorKadınlar zekaya bakar. Tabi sende olmadığı için hem böyle konuları yanlış değerlendiriyorsun hem de yalnız kalıyorsun. Yazııık
De.![]()
Biriyle çok kötü tartıstım whatsaptta , kadınların %90 ı paracıymış, zengin koca meraklısıymış gibi şeyler dedi . Moralimi bozdu . Bu kişiyi iyice mat etmek istiyorum . Ne diyeyim buna başka ? Var mı tavsiyesi olan ?
Oha benim mesajım sandım başı aynı olunca:)Adam haklı hanımlar, dağılın.
Kadınların değil, insanların %90'ı paracı.
Şaka bir yana, adam sizi kızdırıp flört etmeye çalışıyor. İlkokulda saçını çekmek gibi düşün. Size diyor kiii "ben parasız bir adamım. Sen o %10'luk dilimdeki farklı kadınlardan mısın?" Aklınca kendini ispat etmeni bekliyor. Yer mi anadolu kadını beee![]()
Bence de konuşmaya değmez ama herhalde kendisiyle iletişimi kesmeden önce hakettiği ağız payını vermek istiyorsunuz.hak veriyorum ben bile kızdım okuyunca.Biriyle çok kötü tartıstım whatsaptta , kadınların %90 ı paracıymış, zengin koca meraklısıymış gibi şeyler dedi . Moralimi bozdu . Bu kişiyi iyice mat etmek istiyorum . Ne diyeyim buna başka ? Var mı tavsiyesi olan ?
Evt oyle kusurabakma.Biriyle çok kötü tartıstım whatsaptta , kadınların %90 ı paracıymış, zengin koca meraklısıymış gibi şeyler dedi . Moralimi bozdu . Bu kişiyi iyice mat etmek istiyorum . Ne diyeyim buna başka ? Var mı tavsiyesi olan ?