Erkeklerin önyargıları

colaliyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2019
13
1
1
32
Biriyle çok kötü tartıstım whatsaptta , kadınların %90 ı paracıymış, zengin koca meraklısıymış gibi şeyler dedi . Moralimi bozdu . Bu kişiyi iyice mat etmek istiyorum . Ne diyeyim buna başka ? Var mı tavsiyesi olan ?

Kadınlar zekaya bakar. Tabi sende olmadığı için hem böyle konuları yanlış değerlendiriyorsun hem de yalnız kalıyorsun. Yazııık
De.
Ezik ya sinirlendirdi beni gece gece, hiçbir kız yaklasmıyor buna hemen genelleme yapıyor

Valla kızmayın ama kadını erkeği yok tabiki de insanların %90'ı paracı,he zengin koca kısmına katılmıyorum ama diğer taraftan erkeklerde zengin kadınla olmak istemezmi bence ister.
Pek çok insan gördüm kadınıda erkeğide akrabasıda vs parasız insanı dışlıyor malesef,gerçek dostluklar,aşklar vs zor bulunur,yoktur demiyorum da ben fazla görmedim ama durumu kötüleşince boşanan ayrılan çok kişi gördüm,ailesi ilgilenmeyen çok insan gördüm.

Adam haklı hanımlar, dağılın.
Kadınların değil, insanların %90'ı paracı.
Şaka bir yana, adam sizi kızdırıp flört etmeye çalışıyor. İlkokulda saçını çekmek gibi düşün. Size diyor kiii "ben parasız bir adamım. Sen o %10'luk dilimdeki farklı kadınlardan mısın?" Aklınca kendini ispat etmeni bekliyor. Yer mi anadolu kadını beee

Oha benim mesajım sandım başı aynı olunca:)
Hakketen ha aslında iyi numara bak şimdi mesela:-E hani sen paracı değildin öde bakalım kuzum hesabı ellerinden öper,hadi hadii. dese bişeyde diyemezsin paracı değilim ben eğitimciyim bi dakka ya bu çocuk bana iyi gelmedi be hoop öde bakalım hesabı vazgeçtim paracıyım ben kuzum:)

Bence de konuşmaya değmez ama herhalde kendisiyle iletişimi kesmeden önce hakettiği ağız payını vermek istiyorsunuz.hak veriyorum ben bile kızdım okuyunca.
Yani bu tür şeyler insanın kendi kalitesi ve dolayısıyla çevresinin kalitesiyle ilgili bişey tabi sen çevrende öyle görmüş olabilirsin minvalinde bir şey denebilir. Ki gerçekten öyle malesef.bu denyonun ufku ,aklı ,görgüsü anca o tür bir iki kadın tanımaktan ibaret belli ki.yazık...
Bir de izdivaç programının birinde bi dede vardı aylık bilmemkaçbindolar gelirinden başka laf bilmiyordu.kendini tanıt diyorlar onu deyip susuyordu.gelen adaya da diyor ki siz benim neyime geldiniz parama mı?ulan gerizekalı başka neyin var da neyine gelecek!sen bu egoya rağmen kendinde başka bir tanecik daha özellik bulamamışsın ekrandan bakan ne özelliğini bulacak.hep bunu hatırlar gülerim böyle sinir bozucu tipler karşısında

Tartıştıgınız kişinin yaşı kaç bu çok önemli birde eğitimi nedir işi serbest meslekse ve havalı arabası varsa tamam

Herif densiz yahu defedin gitsin. Bazı şeyler gerçek olabilir ama konuşulması mide bulandırıcıdır. Açılmaması gereken hassas bir konu bu arkadaşınızla.Ben böyle bir durumda derdim ki; pardon? paracılarla tanıştıysan gelip acısını bana satamazsın. Beni o gruba dahil edeninde alnını karışlarım.O sözü git ve sahiplerine söyle.Öyle karşımda dangur dungur kadınların tamamına giydiremezsin kusura bakma.

Ayy bu adama hayatta laf anlatamazsin. Zaten azicik saygili olsa su saatte sana sunlari demez. Salla gitsin haklisin de konusmayi kes benc.e

Genellemek yanlış olur ama dediği çok doğru.
Öyle bayanlar varki en ufak çabası olmadan biri gelsin dünyayı ayaklarının altına sersin istiyolar.
Tek amacı zengin koca ve kocayı bağlayacak bi düzine çocuk doğurmak.
Biraz gerçekçi olalım böyleleri arttı artık

Ya yakışıklı ya zeki ya da zengin olacaksın ilk ikisi olmadığına göre zengin olmaya bak anca öyle tavlarsın cicim de bence

valla kadınları bilmem de bu devirde erkekler paracı olmaya başladı sanki.
hiç uğraşmayın bence engelle gitsin. vaktiniz mi yok onla mı uğraşcaksınız.

de ki butun erkekler sekste kotu erken bosaliyolar max 5 dakika. :*
sadakatlari da yok.
bu ulkede bi cocuk buyutmek bi luks haline geldi ayrica.
tabii ki paraya bakicaz

Haklılık payı var. Genelleme ama. Cogu kadın paranin cogu erkek de yataga atmanin pesinde. Bu bilinen bir gercek yüzyillardir hem de, vatsap uzerinden nihayetlendirilip, acikliga kavusturulacak bir konu degil ki :)

Belki daha olgun yaklasip, agzinin payi yerine hak verebilir ve boyle olmayan kadinlarla nasil tanisip, karsilasabilir, paragoz olmayan kadinlar nerelerde bulunur ve ne yapar onlara nasil rast gelinir bunlar konusulabilir.

Hatta daha derine inip bazi kadinlarin neden paragoz oldugu irdelenebilir?

Evt oyle kusurabakma.
Sen de bu durumda %10 a giren bir kadin bulmak zorundasin malesef.uzuldum sana bak simdi.
De ve kapa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…