erkeklerin ortak noktalarını paylaşalım:)

Kesinlikle adres sormazlar.
İlla o adresi kendi başlarına bulacaklar.kaydirigubbakcemile
Bir işi tek başlarına becerebileceklerine inanırlar.
Ama beceremezlerkaydirigubbakcemile3

ay evet niye bu adresi kendileri bulcaz diye inat ederler kiii?

Bilmiyosun işte bilmiyosuuuuun, sonra da kayboluyorsun adamı hasta ediyosun :roflol:

Bide az biraz özgürlüklerine düşkünler sanırım :uhm:

Ama kız düşkün olamaz onlara göre, onun başı bağlı sonuçta ya, kendisinin ki açık sanki klava:

onlar her zaman haklı dır ve biz kırıldığımız/kızdığımız zaman hep onları yanlış anlamış oluruz

ben diğer erkeklerden farklıyım derler. (yani onlar karı kıza bakar ben bakmam, onlar serserilik peşindedir ben değilim gibisinden)

Yani tüm erkekler aynı mıdır bilmiyorum ama..
3 sevgilim oldu 4-3- ve 2 sene birlikte olduğum. Şimdi de nişanlıyım zaten. Üçü de kıskançlıkta kendilerini aşmışlardı. Ama çok çok yani. Zaten inkar da etmezlerdi, edemezlerdi abartılı ve mantıksız kıskançlıklar yaptıkları için.
Bi de babam da çok kıskanç.
Ben burdan şu sonucu çıkarıyorum, erkeklerin ortak noktaları kıskançlıklarıdır...

he birde cikarlarina geldimi yapmicaklari sey yoktur
ve cok nazlidirlar
ya sanirsam bizim türk erkeklerindede var bisiler erkek kadin yer degistirmis adeta ne dersiniz :)

dinlemek istemedikleri veya işine gelmeyen bir şeyleri dinliyor gibi yapsalar da
dinlemezler...
onları anlamadığımızı düşünürler ama asıl anlamayanlar kendileri bunu asla kabullenmezler...
en ufak bir hastalık da sanki dünyanın en ağır hastalığına yakalanmış gibi yakınırlar ...
bir de doğum yapsalar doğumu bırakın adet ağrısı çekseler ölürler herhaldesempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…