erkeklerin ortak noktalarını paylaşalım:)

kendilerini hemcinslerine göre daha kaliteli görmeleri ve bunu hep dile getirmeleri :kızgın: kısaca ''benden daha iyisini bulamazsın'' göndermesi yapmaları :mymeka:

baskıcı tavırları,kıskançlıkları,sinirleri hele o sinirlerine gıcık oluyorum ya,futbol tutkuları ve işlerine gelmedi mi herşeye bi kulp bulmaları:oklava:

Bence ;
1- Tembeldirler,
2- Ağlayan kadına ya dayanamazlar ya sinir olurlar (ya da önce sinir olurlar sonra dayanamazlar)
3- İnce hesap yapamadıkları için bazen hödükçe bazen safça davranırlar.

babamdan, kardeşimden ve kocamdan gözlemlerimle; erkeklerin açlığa asla dayanamadığını, açken başka bişey düşünemediklerini ve yapamadıklarını söyleyebilirim.

babamdan, kardeşimden ve kocamdan gözlemlerimle; erkeklerin açlığa asla dayanamadığını, açken başka bişey düşünemediklerini ve yapamadıklarını söyleyebilirim.

ayrıca buna kesinlikle katılıyorum simdiye kadar hayatımda hiç yemeğe hayr diyen adam görmedim dayım babam eniştem sevgilim arkadaşlarım da dahil.

kral gibi davranılmaya bayılırlar ama kraliçeye nasıl davranmaları gerektiğini bilmezlerr :umursamaz:

yüz vermeye gelmezler, astarını isterler,
ne kadar ilgilenirsen o kadar uzaklaşırlar,
ciddi konuları konuşmayı sevmezler (ilişkinin gidişatı durumu vs.)
ilgilerini ve sevgilerini göstermekten hep kaçınırlar,
basit düşünürler, bizim kadar ayrıntılı düşünemezler
özel günlerle bizim kadar ilgilenmezler hatta unutup yok bile sayabilirler.
çok güzel anlarlar ama çok da güzel anlamamış rolü yaparlar,çünkü işlerine öle gelir işlerine geleni çok güzel de uygularlar, sonra soruncada e böle yap dedin yaptım derler, aaa hiçbi dediğimi yapmazsın bunumu buldun yapacak die feryat ederiz sonra
şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım zemuszemus

Back
X