Erkeklerin sosyal ağ takıntısı

ozdemircan

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2013
499
436
303
İstanbul
Kızlar sevgilim çok kıskanç aslında bana güveniyor, şifreleri vermek istesem bile almıyor, sen ne diyorsan olay bitmiştir ben seni bilirim diyor. ama bu sosyal ağlar yüzünden kavga ediyorduk, oda kapatalım dedi. N zaman benim soyadıma geçersin o zaman istediğin gibi kullanırsın diyor. Siz olsaanız napardınız? Ben hayatımdaki doğru adamı buldum kaybetmek istemiyorum, ama bunu yaparsam kendimden taviz vermiş olur muyum?

yapan her türlü yapar birbirinizin haberi olmadan sosyal hesap alsanız nolacak peki?

Sosyal aglarda mesaj falan atan cok oluyo gereksiz gereksiz ondandir benim sevgilim de rahatsiz bi ara kapatalim dedi kapattık simdi kullaniyoruz profilimde kendi fotografim yok sorun olmuyo sende öyle yapabilirsin

Eğer kendiniz de kapatmak istiyorsanız kapatın.
Yok eğer istemiyorsanız kapatmayın.

Önemli olan sizin ne istiyor olduğunuz.

canım ben kapattım
erkekler yazıyordu yorumlar falan valla kafam ağrıdı bir dönem
kapadım 1 yıl olacak kafam rahat
erkek arkadaşım çok baskı yaptı kapamadım kendim karar verince kapadım
sen taviz verme canım ama kavga etcek boyutta da tartışma

benim buraya ilk konu açış sebebimdi bu bendeki bütün erkekleri sildirmişti sende kızları sil dedim senle ben bir miyiz ben erkeğim demişti çok kızmıştım ama 5 dakika sonra baktım adımı yazmış bütün hesaplara kalp vs falan profil resmide beraber olduğumuz bir resim o zaman silmesine gerek duymadım yada kapat demedim . ondaki kızların çoğuylada tanıştım . zaten ilişki bir süre sonra oturunca hiç bişeye gerek duymuyorsun .. ikinizde kapatın yada ikinizde doğru düzgün kullanın .

Tabi ki de kapatınca insan bir rahatlıyor. Ancak sen istemiyorsan birbiriniz saygı duymanız gerektiğini, bazı özel alanlarınıza müdahale etmemeniz gerektiğini anlat ve kapatma canım. İstiyorsan da yine erkek arkadaşından bağımsız bir şekilde kapat gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…